That 70's Show - Seizoen 1

  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    That '70s Show is de populaire retro show die gaat over het leven van een groep tieners in de Amerikaanse plaats Point Place. De show schets een weergave van de jaren '70 met zijn typische modetrends en politieke en sociale gebeurtenissen.
    In That '70s Show worden sociale thema's aangesneden als feminisme, de nieuwe houding ten opzichte van seksualiteit, de economische moeilijkheden in tijden van recessie, wantrouwen tegen de Amerikaanse regering, de snelle ontwikkeling van televisie en het gebruik van drugs.

    Zet een lp op en flits terug naar een tijd dat plateauschoenen en lavalampen een rage waren in deze hilarische retro- komedie. Voor Eric, Kelso, Jackie, Hyde, Donna en Fez, een groep middelbare scholieren die hun tijd voornamelijk doorbrengen in Eric's kelder, is het leven in de jaren zeventig niet altijd zo swingend. Maar tussen het ontdekken van de waarde van het bestaan, het ontwijken van hun ouders, en het omgaan met oncontroleerbare hormonen, hebben ze één ding in ieder geval geleerd: Ze zullen het altijd redden met wat hulp van hun vrienden.

Zoek in artikelen