Line of Duty

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    Frank Penny is een politieagent die op zoek is naar verlossing. Wanneer de 11-jarige dochter van de politiechef wordt ontvoerd, zet Frank alles op het spel om haar te redden.

    Tijdens zijn zoektocht wordt hij bijgestaan door de jonge journaliste Ava Brooks. Zij volgt Frank op de voet en zendt alles live uit op haar nieuwskanaal. Terwijl de stad toekijkt, beginnen Frank en Ava aan een race tegen de klok.

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: Line of duty Frank Penny is een politieagent die niet zo populair is bij de politie. Wanneer de 11-jarige dochter van de politiechef wordt ontvoerd, gaat Frank Penny helemaal rogue om haar te redden. Op zijn pad treft hij Ava Brooks, een millennial die haar eigen nieuwskanaal is gestart. Samen gaan zij strijden tegen de naderende klok om op tijd de 11-jarige dochter te vinden en te bevrijden. Line of duty wordt beschreven als een film in het genre actie en thriller. Actie is zeker kloppend, want de film zit vol met geweld, schietscenes en achtervolgingen. Wat dat betreft is het een typische cop film. Thriller, dat genre is niet helemaal terug te zien in de film. De film is voorspelbaar en van echte spanning is bij de kijker geen sprake. Line of duty is een prima film om…

Lees verder

Gerelateerde artikelen

  • Recensie: Bukkie

  • Tien regels als je jarig bent - Beth Ferry

  • Onze eerste zomer samen - Sandra J. Paul

Zoek in artikelen