Big Little Lies - Seizoen 1 & 2

  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    A perfect life is a perfect lie in het eerste en tweede seizoen van de HBO tv-serie Big Little Lies. Deze miniserie van HBO met Reese Witherspoon, Shailene Woodley en Nicole Kidman is gebaseerd op het best-seller boek van Liane Moriarty en winnaar van maar liefst vijf Emmy's & vier Golden Globes.

    Seizoen 1 - Big Little Lies is een ontwrichtende en donkere thriller met in de hoofdrollen de Oscar®-winnende actrices Reese Witherspoon (Walk the Line) en Nicole Kidman (The Hours). Terwijl zich een plot ontvouwt over moord en misdaad worden de mythes van perfectie in onze samenleving verkend, en de tegenstrijdigheden achter de geïdealiseerde façades van huwelijk, seks, ouderschap en vriendschap. Ook met rollen van Shailene Woodley, Alexander Skarsgard, Adam Scott, Zoe Kravtiz en Laura Dern. Big Little Lies is gebaseerd op het gelijknamige boek, geregisseerd door Oscar®-kandidaat Jean-Marc Vallee (Dallas Buyers Club) en geschreven door Emmy®-winnaar David E.

    Seizoen 2 - De zwarte komedie Big Little Lies vertelt het verhaal van drie moeders van eersteklassers, wiens zogenaamd perfecte levens tot een moord leiden. In het kustplaatsje Monterey, Californië, is namelijk niets wat het lijkt. De vrouwen worstelen ondertussen ook met hun gezinnen, seks, het huwelijk, ouderschap en vriendschap.

Zoek in artikelen