• Home
  • Films
  • Joker + Best of the Decade - 5 pack (Blu-ray)

Joker + Best of the Decade - 5 pack (Blu-ray)

  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    In deze 5 pack van Blu-ray DVD's vind je de beste films van het decennium: Joker, Argo, Mad Max Fury Road, American Sniper en Gravity!

    Joker
    De mislukte cabaretier Arthur Fleck (Joaquin Phoenix) dwaalt verkleed als clown door Gotham City, waar hij in aanraking komt met gewelddadige criminelen. Afgewezen door de maatschappij draait Fleck, in het meesterwerk van Todd Phillips, langzaam door en ontpopt hij zichzelf tot een crimineel meesterbrein genaamd Joker.

    Argo
    Op 4 november 1979, op het hoogtepunt van de Iraanse revolutie, bestormen militanten de Amerikaanse ambassade in Teheran, en la CIA du nom de Tony Mendez monte un plan risqué visant à les faire sortir du pays. Un plan si incroyable qu’il ne pourrait exister qu’au cinéma. gijzelen 52 Amerikanen. Tijdens de chaos slagen zes Amerikanen erin te ontsnappen. Ze duiken onder in het huis van de Canadese ambassadeur. In de wetenschap dat het slechts een kwestie van tijd is, voordat de zes worden ontdekt en gedood, wordt de CIA-agent Tony Mendez ingeschakeld.

    Mad Max Fury Road
    Regisseur George Miller is de grondlegger van het post-apocalyptische genre en het meesterbrein achter de legendarische Mad Max-franchise. Nu keert hij eindelijk terug naar de wereld van de Road Warrior! Max Rockatansky (Tom Hardy) zwerft door de woestenij, achtervolgd door zijn verleden. Totdat hij terecht komt in de groep van Imperator Furiosa (Charlize Theron). Furiosa is op de vlucht: een meedogenloze krijgsheer heeft al zijn troepen verzameld en achtervolgt nu haar rebellen.

    American Sniper
    Het is Chris Kyle’s (Bradley Cooper) missie om zijn medesoldaten te beschermen terwijl de rebellen het op hem voorzien hebben. Ondanks het gevaar, en de zorgen aan het thuisfront, dient Chris vier keer in Irak. Hij werkt in de geest van het Navy SEAL credo: ‘leave no man behind.’ Maar wanneer hij terugkeert naar zijn vrouw Taya (Sienna Miller) en kinderen, komt Chris erachter dat het juist de oorlog is die hij niet achter zich kan laten.

    Gravity
    Dr. Ryan Stone (Oscarwinnaar® Bullock*), een briljant medisch ingenieur gaat op haar eerste ruimtemissie met veteraan astronaut Matt Kowalsky (Oscarwinnaar® Clooney*). Tijdens een routine controle slaat het noodlot toe. De shuttle wordt vernietigd en Stone en Kowalsky blijven helemaal alleen achter. Vastgebonden aan niets anders dan elkaar zweven ze verder de ruimte in. Door de kille stilte realiseren zij zich dat ze ieder contact met de aarde zijn verloren en daarbij de enige kans om gered te worden.

Zoek in artikelen