Lucifer - seizoen 6

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Lucifer seizoen 6 trailer laat zien dat ons heel wat te wachten staat in het laatste seizoen. Zo wordt duidelijk dat Lucifer nog niet de plaats van God in heeft genomen. Waarom twijfelt Lucifer? Amanadiel drukt hem in de trailer op het hart dat het voor hem tijd is om de plaats van hun vader in te nemen. Maar ook zien we kort de andere karakters voorbijkomen en volgt Lucifer weer therapiesessies bij Linda. 

  Lucifer zal nog heel wat voor zijn kiezen krijgen in het laatste seizoen. We zien namelijk de engel Rory voorbijkomen die zich in de Hel bevindt en die vastbesloten is om Lucifer te doden. Verder zien we vooral kleine stukjes en beetjes, waarvan de context nog niet helemaal duidelijk is. Zo zien we Lucifer en Chloe vechten, waarbij Chloe duidelijk lijkt te winnen en het mes van Azrael op Lucifer's nek zet. Tevens eindigt de trailer met een geanimeerde scène waarin we Lucifer en Chloe als geanimeerde karakters te zien krijgen. Hoe zijn ze daar terechtgekomen? Wat heeft het te betekenen? Lucifer seizoen 6 zal daar ongetwijfeld antwoord op geven. 

  Tot slot heeft de trailer ook nog iets leuks voor ons in petto, want we krijgen Dan te zien! Waar hij zich bevindt en hoe zijn verhaallijn afloopt zullen we in het laatste seizoen te zien krijgen. 

 • Extra Informatie:

  Bekijk de trailer hieronder:

ONZE RECENSIE

onze waardering

Recensie: Lucifer - seizoen 6 Lucifer staat op het punt om aan zijn nieuwe baan te beginnen, maar er is iets wat hem tegenhoudt. Samen met Chloë heeft hij veel plezier en hij merkt dat het lastig voor hem is om te geven om mensen die hij niet kent. Hij gaat op zoek naar een manier om meer om anderen te geven. Daarnaast hebben anderen ook moeite met hun nieuwe taken, zoals Maze en Eva. Hoe vergaat het al onze favoriete personages? Lucifer is eindelijk terug - maar helaas voor het laatst. Het zesde en laatste seizoen is nu te zien op Netflix. In 10 afleveringen worden de verhaallijnen afgerond, waarin je kunt zien hoe het iedereen vergaat. Net als voorgaande seizoenen zit er veel humor, muziek en drama in Lucifer seizoen 6. Precies wat we gewend zijn van de Netflix serie! Het lijkt…

Lees verder

Gerelateerde artikelen

 • 10 Netflix tips die je moet weten

 • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

 • Netflix codes

 • Top 5 erotische must sees op Netflix

 • Pikante films op Netflix

Zoek in artikelen