Komt een Vrouw bij de Dokter

 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (17 stemmen)
 • Omschrijving:

  Stijn (Barry Atsma) houdt van het leven en het leven houdt van hem. Hij heeft een eigen zaak, een prachtige dochter en de lekkerste vrouw van de wereld. Dat hij af en toe van andere vrouwen geniet hoeft zijn Carmen (Carice van Houten) niet te weten. En bovendien, zijn hart is van Carmen, dus wat maakt het uit… Hij is “on top of the world”, hij heeft het gemaakt.
  Maar dan; borstkanker. Zijn wereld stort in. Carmen en Stijn komen terecht in een rollercoaster van ziekenhuis in, ziekenhuis uit, chemokuren en bestraling. Maar hij is er voor haar, altijd. Hoe vreselijk moeilijk dat ook is.
  En dan is er Roos (Anna Drijver). Zomaar. Onaangekondigd staat ze tijdens carnaval voor zijn neus. Ze wordt zijn kankervrije oase, waar hij de kilte van thuis even kan vergeten. Wat hij nooit voor mogelijk had gehouden gebeurt; hij wordt verliefd - verslaafd zelfs - op Roos. Elke vrije minuut wil hij bij haar zijn. Zijn leven wordt een chaos; iedereen vraagt aandacht, het kantoor moet door, zijn vrouw gaat dood. Stijn moet nú een keuze maken.

  Komt een vrouw bij de dokter is een verfilming van het gelijknamige boek van Kluun.

Zoek in artikelen