Step Up 3

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (11 stemmen)
  • Omschrijving:

    In Step up 3 nemen Luke (Rick Malambri) en zijn danscrew The house of Pirates deel aan een internationale danswedstrijd in Parijs. Met het prijzengeld wil Luke met zijn crew een verlaten warenhuis in New York behouden, dit is namelijk de thuisbasis van de dansvereniging. Om verzekerd te zijn van de winst in Parijs versterkt Luke zijn crew met Natalie (Sharni Vinson) en Moose (Adam G. Sevani) en creëren zij de meest fantastische dansmoves. Maar de concurrente is groot. Tijdens de danswedstrijd nemen The Pirates het op tegen hun eeuwige aartsrivaal The House of Samurai. In Parijs komen alle voorbereidingen en opgebouwde spanning tot een spectaculaire climax.

  • Extra Informatie:

    - Kijk voor mee informatie over deze film op: www.stepup3d.nl
    - Step Up 3 is verkrijgbaar op 3D Blu-Ray, DVD of Blu-Ray
    - Er wordt ook een speciale Step Up-verzamelbox met de drie edities uitgebracht
    - Op 26 december wordt in het Paard van Troje in Den Haag een Step up 3 releaseparty georganiseerd. Tijdens de party vinden spectaculaire dance battles plaats die het niveau van de film evenaren.

ONZE RECENSIE

onze waardering

Step Up 3 is alweer de zoveelste dansfilm, maar wel weer een leuke om naar te kijken. Het acteerwerk was niet om over naar huis te schrijven en het verhaal was totaal niet verrassend of spectaculair, maar de dansen daarentegen wel! Het niveau van de dansen lag in mijn ogen weer een treetje hoger dan in de vorige film en sommige dansers gingen zo snel en hadden zulke bizarre moves, dat het net leek alsof ze geholpen werden door special effects. Ik denk echter dat dit niet het geval is en dus wil ik tegen de dansers zeggen: chapeau! Ik wou dat ik zo kon bewegen! Zoals ik al zei was het verhaal niet heel verrassend of spectaculair. Het gaat over danscrew The House of Pirates, die door geldproblemen hun thuisbasis en oefenruimte ‘The Vault’ dreigen kwijt te raken. Het enige wat…

Lees verder

Gerelateerde artikelen

  • No Et Moi

  • Rituals: Your body. Your soul. Your rituals.

  • That’s it

  • Boekkado.nl: voor een boek naar keuze

  • Verboden voor ons

Zoek in artikelen