The Battle

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    Terwijl Detective Max achtervolgd wordt door een wraakzuchtige crimineel, doen Sam en zijn vrienden met hun bandje mee aan de populaire talentenjacht Top Stars. Met de getalenteerde Ortwin als frontman groeien zij al snel uit tot één van de voornaamste kanshebbers om deze wedstrijd te winnen. Wel hebben zij concurrentie van de gladde showman Marty die met zijn charmes zelfs hun goede vriendin Sterre lijkt in te palmen. Terwijl de jonge muzikanten steeds een ronde verder komen, krijgen zij in de gaten dat het achter de schermen bij Top Stars een foute boel is: sommige deelnemers kunnen niet tegen hun verlies. Deze angstige vermoedens worden bevestigd wanneer Ortwin vlak voor de finale nergens meer te bekennen is; alles wijst erop dat de aanstormende popster ontvoerd is.

    Gelukkig is vader Max een ervaren detective, dus met zijn hulp moet het lukken om Ortwin terug te vinden. Onze speurneus is echter thuis aan het revalideren nadat hij bij een aanslag op zijn leven gewond is geraakt. Daarbij zit hij opgescheept met een nutteloze agente die hem moet beschermen, maar meer aandacht heeft voor wat zich in de koelkast bevindt. Kan detective Max er desondanks voor zorgen dat Ortwin weer op tijd boven water komt?

  • Extra Informatie:

    - Bekijk hier de trailer van The Battle:

ONZE RECENSIE

onze waardering

The Battle is het derde deel uit de familie serie Mijn Vader is een Detective. Voorgangers in deze serie waren Het Geheimzinnige Forteiland en De Wet van 3. De dochter en zoon van detective Max doen met hun band mee aan de talentenjacht Top Stars. Samen met hun getalenteerde vriend Ortwin en vriendin Sterre doorlopen ze ronde na ronde. Ze groeien uit tot een van de kanshebbers van het programma. Wanneer de concurrent Marty in beeld komt valt Sterre als een blok voor hem en verlaat de band. Hij blijkt alleen niet te zijn, wie zij denkt dat hij is. Wanneer Ortwin ook opeens verdwijnt, lijkt de hoop verloren. Ondertussen wordt hun vader, Max, achtervolgd door een wraakzuchtige crimineel. Wanneer hij aangereden wordt, moet hij verplicht thuis zitten om te revalideren. Terwijl hij…

Lees verder

Gerelateerde artikelen

  • De 12 populairste reality series van het moment.

  • De 16 populairste reality tv-series ooit

  • Maak kennis met inspecteur Eve Dallas in de politieserie van J.D. Robb

  • Pitch Perfect

  • Waan je in Fiona's wereld & win een reis naar Wales (week 2)

Zoek in artikelen