• Home
 • Films
 • Monster High: Friday Night Frights/Why Do Ghouls Fall In Love

Monster High: Friday Night Frights/Why Do Ghouls Fall In Love

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (1 stem)
 • Omschrijving:

  Monster High: Friday Night Frights: De School Spirit verkeert op een hoogtepunt wanneer Monster High mag deelnemen aan de finales van de SKRM (Skultimate Roller Maze). Wanneer Clawd en Deuce echter een mysterieuze blessure oplopen, verliest het team zijn sterspelers. Frankie zet de traditie van de enkel-voor-jongenssport op zijn kop en overtuigt haar vriendinnen ervan om samen met het team de School Spirit van Monster High te redden! Ze blazen het spel met hun stijl, flair en unieke monstertalenten nieuw leven in. Monster High lijkt goed op weg om SKRM-kampioen te worden, tot de rivalen hun smerigste trucjes bovenhalen. Het lot van de sport en de geloofwaardigheid van hun school staan op het spel… skaten ze, tegen alle verwachtingen in, als eersten over de finish?

  Monster High: Why Do Ghouls Fall in Love: De zestienhonderdste verjaardag van Draculaura is natuurlijk aanleiding voor een reuze Sweet Sixteen-feest op Monster High! Maar haar hooggespannen verwachtingen zouden haar sociale leven wel eens finaal de das kunnen omdoen. Ze kan immers niet kiezen tussen haar voor de hand liggende vriendje Clawd en de nieuwe hartenbreker, Valentine de Vampier, haar romantische avontuurtje uit het verleden. Haar vriendinnen vinden het vreemd dat hij een speciale feestdag voor haar heeft gemaakt, maar er toch zijn eigen naam aan gaf… hoe romantisch is dat? Gealarmeerd proberen ze hem te stoppen voor hij – letterlijk – haar hart steelt! Maar Draculaura moet voor het feest een beslissing treffen! Ontdekt ze zelf het sinistere plan van Valentine? Schieten haar boezemvriendinnen haar op tijd ter hulp? Wordt Cupido een schurk of een held? En, belangrijkst van allemaal, slaagt Draculaura in haar rijexamen?

Toegevoegd door:

ONZE RECENSIE

onze waardering

‘Een beetje vreemd maar wel lekker’, is het eerste waar ik aan moet denken als ik de twee films Friday Night Frights en Why Do Ghouls Fall in Love van Monster High moet omschrijven. Voor wie niet bekend is met Monster High: Monster High is een middelbare school voor vampieren, weerwolven en allerlei andere monsters. In Friday Night Frights is er een belangrijke Schreeuw-wedstrijd (soort rolschaatswedstrijd), maar de belangrijkste Schreeuw speler raakt geblesseerd. De meiden van Monster High besluiten daarom om het heft in eigen handen te nemen en dan zelf maar een Schreeuw-team te vormen, maar dit is een zware sport waarbij niet alle teams even eerlijk spelen. In Why Do Ghouls Fall in Love viert Draculaura haar 1600e verjaardag wat een speciale happening moet worden, maar...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • 9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

 • 5x Romantische zwijmel-films voor Valentijnsdag

 • De 10 leukste winterfilms

 • Vijftig tinten vrij

 • Interview met de hechte cast van Spijt!

Zoek in artikelen