Being Erica

 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (1 stem)
 • Omschrijving:

  Wat als je op een dag wakker wordt en tot het besef komt dat je leven anders is gelopen dan je gehoopt had? Dit overkomt de 32-jarige Erica Strange. Net ontslagen, gedumpt door haar vriendje en ontevreden over de meeste keuzes die ze gemaakt heeft, neemt Erica de hulp aan van de mysterieuze therapeut Dr. Tom. Vanaf dat moment neemt haar leven een verrassende wending, want Dr. Tom neemt Erica mee terug in de tijd.

  In seizoen één beleeft Erica onder andere opnieuw haar eerste kus, het schoolbal en haar sollicitatiegesprekken.

  In seizoen twee lijkt de vreemde therapie van Dr. Tom langzaam aan te slaan bij Erica. Dit betekent echter niet dat ze klaar is met haar behandeling, want ze moet de confrontatie met de donkerste periode uit haar leven nog aangaan: het overlijden van haar broer Leo.

  In seizoen drie is Erica klaar voor de volgende fase van haar sessies met dokter Tom: groepstherapie! In deze afleveringen reist Erica niet alleen terug naar haar eigen verleden, maar ook naar die van anderen. En na de breuk met haar vriendje Ethan is Erica op zoek naar een nieuwe liefde. Zou ze die vinden bij Adam, één van de andere patiënten van dokter Tom?

  In seizoen vier komt het moment dat Erica klaar is om zelf therapeut te worden. Haar eerste patiënt is verrassend genoeg iemand die ze kent. Ze is gelukkig met Adam, maar de liefde is niet altijd even makkelijk. Na vier jaar therapie is haar leven totaal veranderd. Maar is ze voorbereid op wat komen gaat?

Toegevoegd door:

Zoek in artikelen