Verliefd op Ibiza

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (15 stemmen)
 • Omschrijving:

  Op het eiland waar veertigers dertig willen zijn, de dertigers twintig willen zijn en de twintigers de weg kwijt zijn, raakt een ensemble van personages verliefd op elkaar, en op Ibiza. Een feel-good film voor alle leeftijden vol humor, avonturen en menselijke inzichten. Met hoofdrollen voor Jan Kooijman, Kim Feenstra, Sanne Vogel, Simone Kleinsma, Rick Engelkes, Gigi Ravelli, Jim Bakkum, Marly van der Velden, Lone van Roosendaal, Marius en Jasper Gottlieb en DJ Armin van Buuren.

  Ibiza! Het ultieme partyeiland. De witste stranden, grootste clubs, beroemdste DJ's en mooiste mensen. Wat is nou een betere plek om een glamourverjaardag te organiseren dan daar?

  Dertien mensen, vier verhalen en één eiland. Iedereen komt met een eigen plan naar Ibiza. Maar wat blijkt: in essentie staat iedereen voor dezelfde uitdaging. Op lichtvoetige en komische wijze ondervinden vier koppels het universele verlangen iets te zijn wat niet -of niet langer- haalbaar is, en zullen ze moeten uitzoeken wat daar voor in de plaats komt.

 • Extra Informatie:

  - Verkrijgbaar op DVD en Blu-Ray
  - Bekijk hier de trailer van Verliefd op Ibiza:

ONZE RECENSIE

onze waardering

Het kostte dit keer wat denkwerk om het aantal hartjes toe te kennen aan deze film. Objectief gezien zijn er wat dingen niet helemaal oké aan Verliefd op Ibiza. De voorspelbaarheid is groot, sommige rollen lijken wat overbodig en bepaalde verhaallijntjes krijgen duidelijk meer aandacht dan andere. Maar aan de andere kant: dat weet je van tevoren als je de loopbaan van deze regisseur, acteurs en actrices een beetje gevolgd hebt de afgelopen jaren. Je weet van tevoren wat je krijgt en daarin word je beslist niet teleurgesteld! Wat dat dan is? Een ‘verstand op nul, blik op oneindig-film’ vol zon, zee, muziek, romantiek en probleempjes die gelukkig allemaal tot een goed einde komen. Gegarandeerd heb je na het kijken van deze dvd het ultieme zomergevoel en vakantiekriebels…

Lees verder

Gerelateerde artikelen

 • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

 • Pikante films op Netflix

 • Dit kunnen we verwachten van 365 dni 2

 • De beste zomerboeken in 2021

 • Deze acteurs haten de manier waarop ze beroemd zijn geworden

Zoek in artikelen