We're the Millers

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (8 stemmen)
  • Omschrijving:

    David Burke (Jason Sudeikis) is een kleinschalige softdrugshandelaar, wiens clientèle bestaat uit chefs en voetbalmoeders. Hij levert niet aan kids: ook hij heeft zo zijn principes. Hoewel hij zijn best doet om niet op te vallen, leert hij een pijnlijke les dat geen daad onbestraft blijft, wanneer hij een groepje jongeren te hulp schiet en vervolgens door drie criminelen te grazen wordt genomen. Zij stelen niet alleen zijn geld maar ook zijn voorraad drugs, waardoor hij een grote schuld heeft bij zijn leverancier, Brad (Ed Helms).

    Om zijn schuld af te betalen – en zonder het te hoeven bekopen met zijn gezondheid – moet David een grote drugssmokkel opdracht aannemen en Brad’s nieuwste lading van Mexico naar Amerika smokkelen. Met wat zachte dwang weet hij zijn buren, de cynische stripper Rose (Jennifer Aniston), wannabe klant Kenny (Will Poulter) en de brutale straatvechtster Casey (Emma Roberts) in zijn waterdichte plan te betrekken. Met een nepvrouw, twee nepkinderen en een gigantische glimmende camper gaat de familie “Miller” het weekend van 4 juli de grens over naar Mexico waar hen meer staat te wachten dan ze ooit hadden kunnen bedenken.

  • Extra Informatie:

    - Verkrijgbaar op DVD en Blu-Ray
    - Bekijk hier de trailer van We're the Millers:

ONZE RECENSIE

onze waardering

David (Jason Sudeikis) handelt in drugs. Zijn klanten zijn geen zware jongens, maar mensen die af en toe een jointje roken. Het gaat allemaal best aardig tot zijn buurjongen ruzie zoekt op straat. David besluit hem te helpen, maar wordt beroofd van zijn wiet en geld. Dit valt natuurlijk niet in goede aarde bij zijn baas. Om zijn schuld af te betalen moet hij drugs vanuit Mexico naar Amerika smokkelen. David is bang om gepakt te worden aan de grens en bedenkt een plan; hij doet net alsof hij met zijn familie terug komt van vakantie. Op die manier kunnen ze ongemerkt de grens over. Het enige probleem: hij heeft geen gezin. Hij vraagt zijn eenzame en ietwat sukkelige buurjongen (Will Poulter), zijn in financiële nood verkerende stripper buurvrouw (Jennifer Aniston) en de zwervende Casey…

Lees verder

Gerelateerde artikelen

  • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

  • Pikante films op Netflix

  • Dit kunnen we verwachten van 365 dni 2

  • Deze acteurs haten de manier waarop ze beroemd zijn geworden

  • De 10 leukste winterfilms

Zoek in artikelen