Revenge - seizoen 2

  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (1 stem)
  • Omschrijving:

    Emily Thorne keert vuriger dan ooit terug naar de Hamptons. Haar vijanden mogen dan niet veranderd zijn, maar haar missie neemt nu een nieuwe, spannende wending. Voel de kracht van de meest onweerstaanbare serie op tv, wanneer de actie en de passie nieuwe hoogtes bereiken in alle 22 afleveringen van Revenge: Het Complete Tweede Seizoen op dvd.

    Emily gaat niets uit de weg om de geheimen rond haar vaders moord aan het licht te brengen, maar het web van bedrog is groter dan ze ooit had kunnen denken. Nu haar moeder in beeld is, zal er nog meer onthuld worden. Zie hoe de vonken er van af spatten wanneer Daniel en Ashley een vurige romance beginnen, terwijl er dingen gebeuren waardoor Amanda en Jacks relatie nooit meer hetzelfde zal zijn. Nieuwe gezichten betekent meer problemen voor Emily en Victoria, terwijl een mysterieuze man uit Emily’s verleden alles nog ingewikkelder voor haar maakt.

    Geniet nogmaals van alle scherpe en briljante afleveringen van het tweede seizoen van Revenge, inclusief nooit-eerder-vertoond bonusmateriaal dat je nog dieper het drama in meesleept.

  • Extra Informatie:

    - 6-disc DVD-box

Toegevoegd door:

Zoek in artikelen