21 Jump Street/ 22 Jump Street

  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (2 stemmen)
  • Omschrijving:

    21 Jump Street
    In de actiekomedie 21 Jump Street zijn Schmidt (Jonah Hill) en Jenko (Channing Tatum) helemaal klaar met hun puberbestaan. Ze sluiten zich aan bij de politie en bij de geheime eenheid Jump Street en gebruiken hun jeugdige verschijning om undercover te gaan bij een lokale middelbare school.
     
    Als ze hun wapens en badges inruilen voor rugzakken, riskeren Schmidt en Jenko hun levens om een gewelddadige en gevaarlijke drugsbende op te sporen. Maar ze komen erachter dat de middelbare school in niets meer hetzelfde is als hoe ze het enkele jaren geleden hebben achtergelaten. En ook hadden ze niet verwacht dat ze opnieuw geconfronteerd zouden worden met de terreur en de onrust en onzekerheid die de tienerjaren met zich mee brengen.
     
     
     
    22 Jump Street
    In de actie-komedie 22 Jump Street gaan de agenten Jenko (Channing Tatum) en Schmidt (Jonah Hill) opnieuw undercover als de broers Doug en Brad McQuaid. Ze moeten als eerstejaars studenten op de universiteit proberen uit te zoeken wie er achter de nieuwe drugssensatie zit genaamd WHYPHY. Jenko wordt al snel omarmd door het populaire American football team en Schmidt probeert de nerdy art-scene te infiltreren.
     
    Als blijkt dat de twee agenten hele andere ideeën hebben over hoe ze het beste de zaak op kunnen lossen komt hun vriendschap onder druk te staan.

Toegevoegd door:

Zoek in artikelen