Best Night Ever

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (1 stem)
 • Omschrijving:

  Best Night Ever is de Hangover voor vrouwen, de film gaat over een vrijgezellenfeest dat behoorlijk uit de hand loopt en de boeken ingaat als de ‘Best Night Ever’.
   
  Aanstaande bruid Claire, haar zus Leslie, feestbeest Zoe en de onberekenbare Janet vertrekken naar Las Vegas voor het feest der feesten....het vrijgezellenfeest. Als Claire ontdekt dat haar aanstaande man wilde plannen heeft voor zijn feest, gaat het viertal voor de de overtreffende trap. Hun feest loopt gigantisch uit de hand; ze worden uit een stripclub getrapt, overvallen en in elkaar geslagen door de gelatineworstelkampioen van Las Vegas. Ondanks de tegenslagen houden ze de sfeer van het vrijgezellenfeest in stand en zetten ze alles op alles om de wildste nacht in de geschiedenis van vrijgezellenfeesten mee te maken. Gevoed door seks en drank wordt deze sexy, hilarische en totaal over-de-top avond opgenomen op camera, staat het feest van Claire en haar vriendinnen bekend als ‘Best Night Ever’!
   

Toegevoegd door:

ONZE RECENSIE

onze waardering

Best Night Ever is een film over het vrijgezellenfeest van Claire dat gehouden wordt in Las Vegas en natuurlijk loopt dit volledig uit de hand. Het plot van Best Night Ever is niet erg origineel, want de laatste tijd lijken er steeds meer films met als thema ‘huwelijk’ en ‘vrijgezellenfeest’ te verschijnen. De een is naar mijn mening nog slechter dan de andere en Best Night Ever is hierop niet echt een uitzondering. Het enige wat ik aan Best Night Ever positiever vond dan bijvoorbeeld The Knot was dat er vaart in het verhaal zat. Het is geen ellenlange film die maar voort blijft kabbelen zonder dat er iets gebeurt. De gebeurtenissen zijn af en toe dan wel belachelijk, maar wisselen elkaar in sneltreinvaart af waardoor de film niet de kans krijgt om echt...

Lees verder

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

 • Gezocht: recensenten

 • De 10 leukste winterfilms

 • Recensie: De zeven zussen - Storm

 • Recensie: The Fault in our stars

Zoek in artikelen