5x Romantische zwijmel-films voor Valentijnsdag

Love is in the air want Valentijnsdag staat om de hoek. Wil je een romantische dag beleven dit jaar? Dan kun je jouw Valentijn meenemen naar de stad van de liefde, Parijs. Iets minder budget? Blijf dan lekker thuis! Romantische film, kaarsjes aan, dekentje erbij... heerlijk! Wij hebben de vijf meest romantische films voor je op een rijtje gezet:

1. Letters to Juliet (2011)
De jonge Amerikaanse Sophie geniet van een vakantie in het Italiaanse Verona, de stad van Romeo and Juliet. Hier stuit ze op een vijftig jaar oude "letter to Juliet", een onbeantwoorde brief aan een onbeantwoorde liefde. Ze gaat op zoek naar de geliefden uit de brief. Maar ze kon niet vermoeden wat de zoektocht naar romantiek haar en de overige betrokkenen zou brengen…

Bron: Summit Entertainment

2. The Vow (2012)
Paige (Rachel McAdams) en Leo (Channing Tatum) zijn pas getrouwd stel als ze een auto-ongeluk krijgen, waardoor Paige in een coma raakt. Wanneer Paige met geheugenverlies uit haar coma ontwaakt, is Leo een vreemde voor haar. Leo is echter vastbesloten om haar liefde terug te winnen.

Bron: Spyglass Entertainment

3. The Lucky One (2012)

Zac Efron, Taylor Schilling en Blythe Danner spelen de hoofdrollen in dit sterke, romantische verhaal naar de bestseller van Nicholas Sparks. Na zijn terugkeer uit Irak gaat marinier Logan Thibault (Efron) in North Carolina op zoek naar de onbekende vrouw op de foto die tijdens de oorlog zijn leven redde.

Bron: Warner Bros.

4. Crazy Stupid Love (2012)

Cal Weaver (Steve Carell) is een degelijke veertiger die denkt dat zijn huwelijk perfect is, totdat zijn vrouw Emily (Julianne Moore) een scheiding aanvraagt. Cal is weer vrijgezel en voelt zich verloren. Maar dan ontmoet hij Jacob Palmer (Ryan Gosling), een ware ladykiller die hem helpt de liefde en zijn mannelijkheid terug te vinden. Terwijl ongepaste verliefdheden en romantische ontmoetingen de revue passeren, ontdekken Cal en Jacob dat een player zijn zonder de juiste partner niet alleen dwaas en dom is: het is onmogelijk!

Bron: Warner Bros.

5. No Strings Attached (2011)

Academy Award-winnares Natalie Portman (Black Swan) en Ashton Kutcher (What Happens in Vegas...) hebben de hoofdrol in deze hilarische hitkomedie, die een moderne blik werpt op wat er gebeurt als vrienden in nood het samen doen. Emma is een arts met een druk leven, die een perfecte overeenkomst lijkt te sluiten wanneer ze haar beste vriend Adam een relatie aanbiedt die één belangrijke regel heeft: No Strings Attached. Maar kunnen seksvrienden beste vrienden blijven als een flirt in iets serieus verandert?

Bron: Spyglass Entertainment

Wat is jouw favoriete zwijmel-de-zwijmel film?

 

Nieuwste artikelen

  • Twisted Lies - Ana Huang

  • Koude harten - Gunnar Staalesen

  • De verborgen boekwinkel - Evie Woods

  • Legendes & Lattes - Travis Baldree

  • De Rode Woestijn - Paula Isphording

Gerelateerde artikelen

  • Moederdag: boeken top-5

  • De 10 populairste chicklit schrijfsters

  • 9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

  • De 10 leukste kerstfilms aller tijden!

  • De ergste film clichés 

Zoek in artikelen