Wil jij naar de exclusieve voorpremière van Warm Bodies?

Is romantiek, komedie en een vleugje horror de perfecte combinatie voor jou? Dan MOET je de film Warm Bodies zien! Deze ''ongewone'' film over de ongewone zombie R die langzaamaan menselijke gevoelens krijgt voor de mooie Julie, draait vanaf 25 april in de Nederlandse bioscopen. Maar... jij kunt hem al vóór de rest van Nederland zien, tijdens een speciale voorvertoning op 18 april. Lees snel verder hoe je kans maakt op een plekje!


Synopsis
R was ooit een jonge succesvolle zakenman. Nu is hij een Zombie. Hij weet niets meer van zijn vroegere leven, alleen nog dat zijn naam waarschijnlijk met een R begint. R woont op een verlaten vliegveld samen met honderden lotgenoten en ze worden allemaal door een ding gedreven: honger. Tijdens een zoektocht naar mensen als voedsel ontmoet R het stoere meisje Julie (Teresa Palmer). Om redenen die hij zelf niet begrijpt wil hij haar redden. Hij smokkelt haar mee naar het vliegveld en dan ontstaat een gecompliceerde relatie. Is R verliefd?


Première: donderdag 25 april 2013
Genre: romantiek, horror, komedie
Taal: Engels
Speelduur: 98 minuten
Distributeur: Independent Films

Links
- Like Independent Films op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over Warm Bodies.


Winnen!!!
Kun je niet wachten tot deze grappige film in de bioscoop verschijnt? Dat hoeft ook niet! Chicklit.nl organiseert namelijk - in samenwerking met Girlscene.nl en Independent Films - een speciale voorvertoning van Warm Bodies, waar JIJ bij kunt zijn. Deze voorvertoning vindt plaats op donderdag 18 april 2013 om 16.30 uur (inloop: 16.30 uur, start film: 17.00 uur) in Het Ketelhuis in Amsterdam. Zo kun jij al van de film genieten terwijl de rest van Nederland nog geduldig moet wachten. Cool toch?!

Chicklit.nl verloot 10x2 plaatsen voor deze voorvertoning. Wil je graag kans maken op een plekje? Log in en laat jouw naam en adresgegevens achter in het afgeschermde invulveld. Meedoen kan tot 11 april 2012

Doe a.u.b. alleen aan de actie mee als je daadwerkelijk in staat bent om op donderdag 18 april om 16.30 uur aanwezig te zijn in Amsterdam.

Nieuwste artikelen

  • Mijn grote flapjesboek van alle dieren - Carrie Love

  • Argylle - Elly Conway

  • Weekend weg wandelgids - Claudia Straatmans

  • De thuishaven aan de Westerschelde - Marja Visscher

  • De Sneeuwkoningin - Bette Westera & Aida de Jong

Gerelateerde artikelen

  • De 10 populairste chicklit schrijfsters

  • 5x Romantische zwijmel-films voor Valentijnsdag

  • 16 x gezellige Halloween films

  • 21 romantische series die je wil zien

  • Heksenfilms, de leukste films over heksen

Zoek in artikelen