5x Huilen van het lachen (DVD)

Hou jij ook zo van grappige films? Films waarbij je gewoon pijn in je buik krijgt van het lachen? Die zijn er gelukkig voldoende, maar welke moet je nou kiezen om te kijken? Er zijn zoveel leuke films dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Om je een beetje op weg te helpen zette Chicklit.nl haar 5 favoriete buikpijn-van-het-lachen-films op een rijtje. Zorg dat je tissues bij de hand hebt, want bij het zien van deze films is er een grote kans dat de tranen over je wangen rollen... van het lachen!! 




Bridesmaids
Het leven van Annie (Kristen Wiig) is een puinhoop: ze gelooft niet meer in de liefde en is altijd blut. Ze wordt door haar beste vriendin Lillian (Maya Rudolph) als getuige op haar bruiloft gevraagd. Wanneer de hele groep bruidsmeiden op een wilde trip naar Las Vegas gaat, leidt dit tot gênante situaties en hilarische blunders met de bruiloft als eindstation.







Pitch Perfect
In de nieuwe muzikale comedy Pitch Perfect wordt de rebelse Beca gevraagd voor de a capella zanggroep van haar nieuwe universiteit. De zanggroep bestaat uit een stel meiden dat elkaar af en toe in de haren vliegt, maar wanneer ze samen zingen klinkt het perfect. De zanggroep is gewend alleen traditionele a capella nummers te zingen, maar Beca krijgt het voor elkaar om totaal nieuwe mash-ups te verzinnen. Dit is een groot succes en de meiden maken ineens weer kans om hoog te eindigen in de nationale competitie.





De Marathon
De Rotterdamse vrienden Gerard, Leo, Kees en Nico werken gebroederlijk samen in de garage van Gerard, maar de zaken gaan niet al te best. Het viertal komt op het lumineuze idee zich te laten sponsoren en mee te doen aan de marathon van Rotterdam om op die manier de garage van de ondergang te redden. Voor de maten staat er met de voorbereidingen op deze prestigieuze loop en het redden van de garage echter meer op het spel dan alleen het halen van de finish... 




Easy A
Olive is een onopvallende, gemiddelde high school-leerling. Om haar sociale leven een boost te geven, besluit ze gebruik te maken van het roddelcircuit. Na een klein leugentje over het verliezen van haar maagdelijkheid, ontdekt ze dat haar nieuwe reputatie van stoere meid op school een enorm voordeel heeft: eindelijk krijgt ze wat aandacht. Maar haar klasgenoten keren zich tegen haar en haar favoriete docent en mentor beginnen zich zorgen te maken. Met de hulp van hilarische ouders en haar grote liefde probeert Olive een eind te maken aan de roddels.



Horrible Bosses
Het leven van Nick (Jason Bateman), Kurt (Jason Sudeikis) en Dale (Charlie Day) zou een stuk dragelijker zijn als hun verschrikkelijke bazen het leven zouden laten. Omdat ontslag nemen geen optie is, smeden de vrienden in een dronken bui met advies van een dubieuze ex-crimineel een slim plan om elkaars bazen voor eens en voor altijd de mond te snoeren. Er is maar één probleem: zelfs de beste plannen zijn slechts zo slim als het brein erachter.





Wat is de meest grappige film die jij ooit hebt gezien?

Nieuwste artikelen

  • Als ik je morgen weer zie – Robbie Couch

  • De rivalen – Vi Keeland

  • Beers balkon - Jeroen Berkhout

  • Italopop - Vanja van der Leeden

  • Toespijs - Judith Cyrus

Gerelateerde artikelen

  • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

  • Young Adult top-5: september

  • Aca-believe it: Pitch Perfect 3 is in de maak!

  • Chicklit top-5: juni

  • Young Adult top-5: juli

Zoek in artikelen