5x Genieten van Jennifer Aniston (DVD)

Ze verkreeg wereldwijde bekendheid met haar rol als Rachel Green in de tv-serie Friends. Alle mannen waren op slag verliefd en alle vrouwen wilden haar zijn. Natuurlijk hebben we het hier over Jennifer Aniston. Momenteel is deze actrice met het jaloersmakende en veelbesproken kapsel in de bioscoop te bewonderen in de komedie We're the Millers. Maar daarnaast heeft ze inmiddels al een lange waslijst aan filmrollen op haar naam staan. Tijd om Jennifer Aniston deze maand in het zonnetje te zetten en terug te blikken op een aantal van haar leukste films. Wat is jouw favoriet?

 

 

Just Go With It (2011)
Plastisch chirurg Danny (Adam Sandler) heeft een makkelijke manier gevonden om vrouwen te versieren. Hij vertelt hen dat hij ongelukkig getrouwd is. Hij wordt echter verliefd op een veel jongere schooljuf (Brooklyn Decker) en wanneer zij in zijn broekzak een trouwring vindt, moet hij haar dezelfde leugen vertellen die hij eerder gebruikte. Hij schakelt zijn assistente Katherine (Jennifer Aniston) en zelfs haar kinderen in, om zijn nieuwe geliefde van zijn leugen te overtuigen. Nadien trekken ze met zijn allen naar Hawaii en dit weekend zal het leven van iedereen veranderen.


 

The Bounty Hunter (2010)
Milo Boyd (Gerard Butler), een mislukte premiejager, krijgt zijn droombaan als hij wordt aangewezen om zijn ex-vrouw, verslaggeefster Nicole Hurley (Jennifer Aniston), op te sporen. Hij denkt dat het een gemakkelijke klus wordt, maar wanneer Nicole hem op een dwaalspoor brengt zodat zij achter een tip over een moord kan aangaan, beseft hij dat niets ooit eenvoudig gaat tussen Nicole en hem. De exen vliegen elkaar constant in de haren, totdat zij moeten rennen voor hun leven. Ze dachten dat hun gelofte van in-voor-en-tegenspoed zwaar was, maar in leven blijven is nog veel zwaarder.  

 
The Switch (2011)
De alleenstaande Kassie, gespeeld door Jennifer Aniston, heeft een kinderwens en besluit deze, ondanks de bezwaren van haar neurotische beste vriend Wally uit te laten komen. Ze kiest voor kunstmatige inseminatie en heeft de charmante Roland als donor gekozen. Tijdens het inseminatiefeestje wordt de heimelijk op Kassie verliefde Wally, met verve neergezet door Jason Bateman, zo dronken dat hij Rolands sperma door zijn eigen sperma vervangt. De volgende dag kan hij zich daar echter niets meer van herinneren.

 
Horrible Bosses (2012)
Het leven van Nick (Jason Bateman), Kurt (Jason Sudeikis) en Dale (Charlie Day) zou een stuk dragelijker zijn als hun verschrikkelijke bazen het leven zouden laten. Omdat ontslag nemen geen optie is, smeden de vrienden in een dronken bui met advies van een dubieuze ex-crimineel een slim plan om elkaars bazen voor eens en voor altijd de mond te snoeren. Er is maar één probleem: zelfs de beste plannen zijn slechts zo slim als het brein erachter.

 
Love Happens (2010)
Eloise (Jennifer Aniston) heeft weinig geluk in de liefde. Ze heeft haar vriendje net aan de kant gezet. Weduwnaar Burke (Aaron Eckhart) ontpopt zich na het overlijden van zijn vrouw tot een zelf-hulp goeroe. Hij schrijft een bestseller en trekt door het land voor een promotietour. Tijdens een van zijn workshops loopt hij Eloise tegen het lijf. Na een stroeve eerste date, bedenkt Eloise een originele vervolgafspraak. Burke merkt dat hij toch niet helemaal over het verlies van zijn vrouw heen is…  


Wat is jouw favoriete JenAn movie?

 

 

Nieuwste artikelen

  • 7x "Nep relatie wordt meer" tienerfilms

  • De beste Scifi op Disney+

  • The Originals feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • De 15 beste boeken uit de Reese Witherspoon Book Club

  • De 10 leukste beroemde vriendschappen in Hollywood

Gerelateerde artikelen

  • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

  • 9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

  • 5x Romantische zwijmel-films voor Valentijnsdag

  • De 10 leukste winterfilms

  • Deze acteurs werden tijdens de opnames vervangen

Zoek in artikelen