5x Anti-winterdip filmpjes

Wij houden van de winter en van alle feestdagen die erbij horen. Maar met de dagen die korter en kouder worden raken ook wij weleens in een winterdip! Om jullie een beetje op te vrolijken (en warmen) heeft Chicklit.nl een anti-winterdip film top 5 voor je samengesteld. Hier vind je 5 films met een zomers tintje, have fun watching

Gooische vrouwen (2011) 
In het Gooi verlopen de levens van de vier vriendinnen alles behalve soepel. Cheryl's man, Martin, wordt weer behoorlijk afgeleid door ander vrouwelijk schoon. Claire's dochter en dus ook haar kleinzoon vertrekken naar Burkina Faso voor drie jaar. Roelien is van slag omdat ze een bejaarde heeft geslagen en tot overmaat van ramp besluit Vlinder bij haar vader te gaan wonen, omdat ze haar moeder een slet vindt. De dames zijn hard toe aan een vakantie om weer een beetje tot zichzelf te komen. Ze pakken hun koffers en vertrekken naar Frankrijk. Eenmaal daar realiseren ze zich hoe belangrijk vriendschap eigenlijk is. 
Just Go With It (2011) 
Plastisch chirurg Danny (Adam Sandler) heeft een makkelijke manier gevonden om vrouwen te versieren. Hij vertelt hen dat hij ongelukkig getrouwd is. Hij wordt echter verliefd op een veel jongere schooljuf (Brooklyn Decker) en wanneer zij in zijn broekzak een trouwring vindt, moet hij haar dezelfde leugen vertellen die hij eerder gebruikte. Hij schakelt zijn assistente Katherine (Jennifer Aniston) en zelfs haar kinderen in, om zijn nieuwe geliefde van zijn leugen te overtuigen. Nadien trekken ze met zijn allen naar Hawaii en dit weekend zal het leven van iedereen veranderen. 

 
Sex and the City 2 (2010) 
De vier hartsvriendinnen Carrie, Miranda, Charlotte en Samantha - uit het bruisende New York City - zijn weer terug in een kaskraker vol glitter, glamour en relatieperikelen, met als hoogtepunt een megaluxe snoepreis naar Abu Dhabi. Met Sex and the City 2 is het smullen geblazen. Carrie’s relatieperikelen met Big laten je niet onberoerd en Samantha’s uitbundige en decadente gedrag in het Midden Oosten werkt gegarandeerd op je lachspieren. In Sex and the City 2 wordt er heel wat afgelachen, de vriendschap tussen de vier dames blijft ondanks alle perikelen moeiteloos overeind en de uitbundige fashion statements spatten van het scherm af. 
 
Verliefd op Ibiza (2013) 
Op het eiland waar veertigers dertig willen zijn, de dertigers twintig willen zijn en de twintigers de weg kwijt zijn, raakt een ensemble van personages verliefd op elkaar, en op Ibiza. Een feelgood film voor alle leeftijden vol humor, avonturen en menselijke inzichten.  Dertien mensen, vier verhalen en één eiland. Iedereen komt met een eigen plan naar Ibiza. Maar wat blijkt: in essentie staat iedereen voor dezelfde uitdaging. Op lichtvoetige en komische wijze ondervinden vier koppels het universele verlangen iets te zijn wat niet - of niet langer - haalbaar is, en zullen ze moeten uitzoeken wat daar voor in de plaats komt. 
 

 
Eat Pray Love (2011) 
Liz Gilbert (Julia Roberts) heeft alles wat een moderne vrouw zich maar kan wensen: een echtgenoot, een huis, een succesvolle carrière. Maar in plaats van gelukkig te zijn wordt ze overspoeld door paniek, verdriet en verwarring. Net gescheiden besluit Ellzabeth een radicale stap te nemen: ze gaat een jaar lang alleen op reis. Op haar zoektocht naar evenwicht en geluk bezoekt ze drie landen: Italië, India en Indonesië. Italië staat in het teken van eten en leert ze la dolce vita kennen, in India schrobt ze tempelvloeren en leert ze de kracht van meditatie kennen en in Indonesië de balans tussen ernst en lichtvoetigheid - en ontmoet ze haar grote liefde in Bali. 
 


Wat is jouw favoriete anti-winterdip film?

\

Nieuwste artikelen

  • Netflix hits en de bijbehorende boeken

  • De slechtste romantische relaties die ontstonden in tv-series

  • 10x dezelfde kostuums die in verschillende films zijn gebruikt

  • Top 10 Nederlandse romcoms

  • Wat doet de cast van The Santa Clause nu?

Gerelateerde artikelen

  • Co-acteurs die elkaar haten

  • New Year's Eve

  • De Verbouwing

  • 5x Instant tranentrekkers (DVD)

  • Halloween-outfit: net als in de film...

Zoek in artikelen