Filmtip: The Hunger Games: Mockingjay - Part 1

Nog opzoek naar een leuke bioscoopfilm? Wij raden The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 aan! Wij staan te springen om naar de film te gaan!Gebaseerd op de gelijknamige boeken serie is The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 de 3de film in de reeks. Part 2 komt waarschijnlijk in 2015 uit. Wij bij Chicklit zijn groot fan en daarom hebben we hier wat meer informatie over de film en de laatste trailer.Over de film:

Katniss Everdeen heeft de Hongerspelen voor de tweede keer overleefd. De rebellen hebben Katniss gered uit de Hongerspelen, en de oorlog is uitgebroken.

Peeta blijkt het overleefd te hebben maar wordt nu gebruikt door President Snow. En district 12 is volledig verwoest.

Door Katniss haar moed is ze nu het gezicht van de rebellen, maar kan Katniss haar geliefde redden?

 
Bekijk hier de trailer:


Snel naar de website van The Hunger Games? Klik hier voor alles omtrent de nieuwe film.

Nog een opfrisser nodig wat er in de vorige delen is gebeurd?

The Hunger Games
Het voormalige Noord Amerika staat bekend als het land Panem, waar het regerende Capitol van haar twaalf districten eist dat zij jaarlijks één jongen en één meisje leveren voor The Hunger Games. De 24 door loting geselecteerde jongeren worden gezamenlijk in een gigantische arena gezet, waar er slechts één levend uit kan komen. De rest van Panem wordt gedwongen het mediaspektakel live op televisie te volgen…
 
De zestienjarige Katniss Everdeen komt uit district 12, een van de armste districten. Ze weet zichzelf, haar moeder en zusje Prim in leven te houden door illegaal in ... de bossen te jagen met haar beste vriend Gale. Maar dan wordt Prim geselecteerd voor The Hunger Games. Katniss twijfelt geen moment en neemt de plaats van haar zusje in. Vanaf dat moment heeft ze nog maar één doel: overleven tegen elke prijs. Eenmaal in de arena wordt ze geconfronteerd met de moeilijke keuzes die ze daarvoor moet maken. Afwegingen tussen de dood en mededogen, maar ook tussen liefde en leven.
 
The Hunger Games: Catching Fire
Na het winnen van de brute Hongerspelen zijn Katniss en Peeta alles behalve veilig. Er gaan geruchten over een opstand tegen het Capitool. Een opstand die zij hebben helpen ontstaan.
 
President Snow accepteert als enig excuus voor hun gedrag de overweldigende liefde die ze voor elkaar voelen. En tijdens hun verplichte zegetocht langs alle districten zullen ze de wereld hiervan moeten overtuigen. Als dat niet lukt, zullen er vreselijke consequenties zijn.
 
Het Capitool kondigt kort daarna de 75ste editie van de Hongerspelen aan. Deze heeft als ‘Quarter Quell’ speciale nieuwe regels. En die doen iedereen versteld staan.

 
 

Nieuwste artikelen

  • Schotse liefde - Lexie Scott

  • Het appartement - Lucy Foley

  • Wat als het wel werkt - Roni Loren

  • Onder het luchtspoor - Peter Swanborn

  • De rest van ons leven - Els Beerten

Gerelateerde artikelen

  • Volwassen acteurs die tieners speelden

  • Pikante films op Netflix

  • Divergent Allegiant part 2 officieel stop gezet

  • Dit kunnen we verwachten van 365 dni 2

  • 20 Harry Potter feitjes waar je niets van wist 

Zoek in artikelen