Films die net zo heet zijn als Fifty Shades Of Grey

Fifty Shades Of Grey staat bekend als een erg opwindende film en volgens vele de opwindendste film aller tijden. En ja, de intieme scènes tussen Mr. Grey en Anastasia Steele zijn erg heet! Maar of het echt de opwindendste film aller tijden is? Dat betwijfelen wij. Fifty Shades heeft namelijk concurrentie van andere films die ook erg sexy scènes bevatten. Deze films zijn net zo opwindend als Fifty Shades! 

Titanic

Dit is geen film waarbij je jezelf steeds koelte moet toewapperen, want je hebt zeker een doos tissues (of drie) nodig tijdens Titanic. Maar sexy scènes, die zijn er zeker wel. Het is niet voor niks dat er nog altijd zoveel wordt geschreven over het handje-op-het-raam-van-de-koets-moment. Hoe oud de film ook is, deze scène is over vijftig jaar nog steeds enorm opwindend. 

Vicky Cristina Barcelona

Scarlett Johansson en Penélope Cruz spelen twee vriendinnen die op vakantie gaan naar Barcelona. Daar worden ze allebei verliefd op dezelfde man. De seks scènes zijn misschien wel een beetje vreemd voor sommige mensen (een trio is niet voor iedereen iets wat je wil proberen), maar heel eerlijk: we krijgen het er wel warm van. 

The Notebook

The Notebook is niet alleen een romantische fillm. Het is ook een opwindende film. Come on, elke film met Ryan Gosling is opwindend. In deze film speelt heeft hij Rachel McAdams als tegenspeelster, de actrice met wie hij toen een relatie had, dus het is logisch dat de chemistry van het witte doek af spat. We kunnen blijven kijken naar The Notebook...

Friends With Benefits

Justin Timberlake en Mila Kunis spelen twee vrienden die ook seks hebben. Justin en Mila zijn dus genoeg uit de kleren en dat is niet bepaald een straf om te zien. In de film vinden de twee het echter moeilijk om 'alleen' vrienden te blijven... Een opwindende film die je zeker moet zien. 

Dirty Dancing

Dirty Dancing is een klassieker die iedereen gezien moet hebben. En nee, het is geen saaie film omdat 'ie al zo oud is. Het is juist een heel romantische, opwindende film met Jennifer Grey en Patrick Swayze die je ook wíl zien. 

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1

Tijden hebben Bella en Edward naar elkaar verlangd. Smoorverliefd zijn ze op elkaar, maar het is onmogelijk om intiem met elkaar te zijn omdat Bella geen vampier is. In Breaking Dawn - Part 1 is Bella vampier geworden en kunnen ze ein-de-lijk het bed met elkaar delen. En eerlijk is eerlijk: de scène stelt niet teleur. 

Black Swan 

Breng twee van de knapste Hollywood actrices bij elkaar, laat ze een sexy scène doen en je hebt een opwindende film. Natalie Portman en Mila Kunis zijn een goed koppel, daar kun je niet omheen. Oké, we geven toe dat de film een beetje gek is en de scènes dus ook, maar het wordt wel gezien als één van de meest opwindende seks scènes die ooit op het witte doek is verschenen.

Love & Other Drugs

Deze film wordt niet voor niets een emotionele comedy genoemd. Het is een rollercoaster van emoties. Lachen, huilen, maar er zijn ook zeker scènes waar we het warm van krijgen (en niet omdat we zo hard hebben gelachen). Anne Hathaway en Jake Gyllenhaal hebben chemie waar iedereen jaloers op is. 

The Lucky One

Tja, inkoppertje want Zac Efron is nu eenmaal waanzinnig sexy. Zac speelt in de film een mysterieuze ex-soldaat die de vrouw ontmoet die hem tijdens de oorlog motiveerde om in leven te blijven. Zij weet niet dat hij haar kent. De twee worden verliefd en daar horen natuurlijk sexy scènes bij... 

Magic Mike

Allemaal sexy mannen bij elkaar die strippers spelen. En strip acts uitvoeren. Als je dit niet opwindend vindt, dan weten we het ook niet meer. Een shirtless Channing Tatum, Alex Pettyfer, Matthew McConaughey en Matt Bomer, wie krijgt het daar nou niet warm van? Gelukkig is deel twee in zicht, want wij krijgen geen genoeg van strippende knappe mannen ;-). 

Welke film vind jij sexy om te zien? 

bron: Girlscene, Emma

Nieuwste artikelen

  • De beste volwassen tekenfilms

  • De 12 populairste reality series van het moment.

  • Als Disney prinsessen in therapie zouden gaan

  • Recensie: Venom: Let there be Carnage

  • Recensie: Pretty Smart - seizoen 1

Gerelateerde artikelen

  • Pillen waardoor je glitterpoep krijgt

  • Once Upon A Time seizoen 7 komt eraan ondanks vertrek Emma

  • Lucy Hale onthult een fout in de intro van Pretty Little Liars

  • Nee! Dit is vreselijk Pretty Little Liars nieuws

  • Vriendinnen die samen drinken zijn gelukkiger

Zoek in artikelen