9 Valentijnfilms die je vriend ook wilt zien

Genoeg leuke films, maar welke kies je nou uit voor Valentijnsdag? Als het aan je vriend ligt kijken jullie vast iets wat verre van romantisch is... Maar kom op, er is maar 1 dag in het jaar die in het teken staat van romantiek, own it! Deze films voldoen aan de wensen van jullie allebei, zo kan er niets fout gaan op de dag van de liefde.

 

Safe haven

Wie zijn of haar partner graag even vastpakt tijdens een spannend moment, kan het beste voor Safe haven kiezen! Deze film is de perfecte combinatie van spanning en romantiek.

 

Australia

Liefde vind je soms waar je liefde het minst verwacht te vinden. In Australia zien we hoe de band tussen twee mensen uit totaal verschillende werelden steeds sterker wordt.

 

Pompeii

Echte liefde kent geen grenzen, zelfs een landverwoestende vulkaanuitbarsting is niet genoeg om een wanhopige man te stoppen in de zoektocht naar zijn geliefde.

 

This means war

Mannen voor het uitkiezen hebben, lijkt voor veel vrouwen een ideale situatie. Maar wanneer je twee mannen treft die allebei heel leuk zijn, wordt het wel erg lastig. Zeker wanneer zij meer van jou weten dan jij van hen...

 

Red riding hood

De kleur van de liefde is rood, en bij rood denk je onder andere aan roodkapje en... een wolf! Gevaar zou gevaar niet zijn als er niet een verboden liefde is om voor te strijden.

 

Romancing the stone

Een romanschrijfster vertrekt naar Colombia om haar gekidnapte zus te vinden. Als snel raakt ze betrokken bij een gevaarlijk avontuur...

 

Mr. en Mrs. smith

Met mr. en mrs. Smith kies je voor de gulden middenweg. Actie, romantiek en passie vormen de leidraad van deze film. Kunnen jullie de kamer wel heel houden?

 

Killers

Wanneer je net getrouwd bent, wil je de wittebroodsweken graag in harmonie doorbrengen met je partner. Dat loopt helaas een beetje anders wanneer de nieuwe buren de opdracht hebben gekregen het kersverse echtpaar te vermoorden...

 

Knight and Day

Wat als degene voor wie je valt, ook degene is die je in gevaar brengt? In Knight and Day zie je hoe sexy couple Tom Cruise en Cameron Diaz zich door een reis vol gevaren heen worstelen.

 

Lees ook: Chicklit.nl film van het jaar 2015: stem op jouw favoriet!, 11 x goede voornemens voor 2016 die we stelen uit films en series

Nieuwste artikelen

  • Top 10 Assepoester verfilmingen

  • Deze films en series verschijnen in november op Netflix

  • Einde in zicht voor Grey's Anatomy

  • De gezelligste herfstfilms

  • Alle nieuwe kerstfilms in 2021 de volledige gids

Gerelateerde artikelen

  • De 10 leukste kerstfilms aller tijden!

  • De ergste film clichés 

  • 5x Romantische zwijmel-films voor Valentijnsdag

  • Om deze redenen zien seks scènes in films er altijd perfect uit

  • De 10 leukste winterfilms

Zoek in artikelen