Nieuwe series die je dit jaar niet mag missen

We zijn weer aanbeland bij dat punt in het jaar waarin alle series aflopen. Hoewel we het geweldig vinden om alle finale afleveringen te kijken, omdat deze gewoonweg awesome zijn, valt het ons toch zwaar dat we nu steeds minder series hebben om te kijken. Dat betekent dat de meesten van jullie waarschijnlijk al een zoektocht zijn gestart op internet naar nieuwe series en laten wij daar nou net graag bij willen helpen.

 

1. Guilt

Guilt is een gloednieuwe serie van Freeform en zal op 13 juni in première gaan. De serie gaat over de Amerikaanse studente Grace. Tijdens haar studie in Londen wordt haar kamergenoot vermoord. Drie keer raden wie de hoofdverdachte is…

 

2. Dead of Summer

Dead of Summer is een nieuwe horror serie van de makers van Once Upon a Time. De serie speelt zich af in de Jaren 80. Als school afgelopen is en de zomer begint vult Camp Stillwater zich met enthousiaste scholieren. Camp Stillwater is echter geen normaal zomerkamp. Een zomer die eigenlijk leuk en onbezorgd had moeten zijn, verandert in een summer of hell.

De serie zal op 28 juni op de buis verschijnen.

 

3. No Tomorrow

Wanneer Evie Xavier ontmoet, wordt ze geconfronteerd met zijn unieke kijk op de wereld. Hij is nogal een vrijegeest en gelooft dat over 8 maanden en 12 dagen het menselijk ras zal uitsterven. Hij overtuigt Evie om een “apocalyst” te maken. Een lijst met dingen die je nog wilt doen voordat de wereld vergaat. Samen met haar vrienden probeert Evie erachter te komen of ze Xavier serieus kan nemen, terwijl ze de punten op de “apocalyst” afwerkt.

 

4. Frequency

Op een nacht komt detective Raimy Sullivan erachter dat ze via de oude radio in de schuur kan communiceren met haar overleden vader. Zij in het jaar 2016, hij in het jaar 1996. Wanneer Raimy haar vader waarschuwt over de dag dat hij dood gaat, komt ze erachter dat het veranderen van het verleden niet zonder gevolgen is.

De eerste aflevering van Frequency zal in november verschijnen.

 

5. Conviction

Carter Morrison heeft al voor behoorlijk wat familieschandalen gezorgd. Als voormalig First Daughter is het zaak dat ze haar reputatie herstelt. Gechanteerd door D.A. Wayne Wallis is ze gedwongen een baan aan te nemen bij LA's nieuwe Conviction Integrity Unit. Zij en haar team onderzoeken zaken waarbij mensen weleens onterecht veroordeeld zouden kunnen zijn.

 

6. Notorious

Julia George is een badass nieuws producer. Jake Gregorian is een bigshot advocaat. Ze zijn beste vrienden en zijn bereid werkelijk alles te doen om haar ratings omhoog te krijgen en zijn zaken te winnen. Maar hoe lang duurt het voordat deze overeenkomst hun vriendschap beïnvloedt?

 

7. The Good Place

Eleanor Shellstrop is dood. Nadat ze werd geraakt door een vrachtwagen belandt ze in The Good Place. Door al haar goede daden als advocate heeft ze haar plekje daar meer dan verdient. Er is alleen één probleempje: Eleanor is geen advocate, nooit geweest ook. Ze zou daar helemaal niet moeten zijn.

 

8. American Housewife

Deze hilarische serie vertelt je het verhaal van moeder Katie. Samen met haar familie, die zo zijn gebreken heeft, verhuist ze naar een rijkeluisdorp. Een dorp gevuld met perfecte, mooie huisvrouwen en hun eveneens perfecte kinderen. Katie doet er alles aan om te zorgen dat haar familie niet precies zo wordt en ze met al hun gebreken, in dit dorp van perfectie, toch zichzelf kunnen zijn.

 

9. Emerald City

We’re definitely not in Kansas anymore. Je hebt het misschien al geraden, maar dit is de serie versie van "The Wizard of Oz"! Politieagente Dorothy Gale belandt na een storm in het land van Oz, waar ze per ongeluk de Witch of the Eastern Wood vermoord. Problemen lijken haar te volgen waar ze ook gaat en een reis opzoek naar The Wizard of Oz begint.

Deze serie verschijnt in september 2016.

 

10. Imaginary Mary

Imaginary Mary is een nieuwe sitcom die misschien op het eerste gezicht behoorlijk apart kan lijken, maar deze serie heeft het potentieel om hilarisch te worden. De meeste kinderen hadden vroeger wel een denkbeeldige vriend, zo ook Alice. Wanneer Alice verliefd wordt op Ben, vader van drie kinderen, brengt dit nogal wat stress met zich mee. Alice houdt op zijn zachtst gezegd namelijk niet zo van kinderen. Dit alles wordt nog erger wanneer de denkbeeldige vriend van haar kindertijd ineens overal verschijnt.

 

11. Making History

Making History draait om de twee vrienden Dan en Chris. Dan heeft een manier gevonden om te kunnen tijdreizen, maar wanneer het erop lijkt dat hij de geschiedenis heeft veranderd is het zaak dit zo snel mogelijk weer terug te draaien. Met de hulp van zijn vriend Chris en de kolonishe powervrouw Deborah uit het Massachusetts van 1775, probeert hij de geschiedenis weer op het juiste pad te brengen.

 

12. Timeless

Een tijdreizende crimineel heeft een tijdmachine gestolen met als doel de Amerikaanse geschiedenis te veranderen en het land te vernietigen. Geschiedenis professor Lucy Preston heeft samen met soldaat Wyatt Logan en wetenschapper Rufus de taak gekregen om hem tegen te houden. Maar niet alles is wat het lijkt.

 

13. Kevin Can Wait

Kevin is een gepensioneerde politieagent. Hij kijkt ernaar uit om wat quality time door te brengen met zijn vrouw en kinderen. Hier ontdekt hij echter dat zijn nieuwe leven bestaat uit veel moeilijkere uitdagingen dan hij ooit is tegengekomen op de straten van New York.

Deze serie verschijnt in oktober 2016.

 

14. Time After Time

Time After Time is een serie die pas in 2017 in première zal gaan. Hoewel dit dus niet een nieuwe serie is van dit jaar, MOESTEN wij hem toch op de lijst zetten. Wij zijn namelijk nu al enthousiast!

Time After Time volgt de avonturen van H.G. Wells en zijn tijdmachine. Zijn vriend John is Jack the Ripper en is met zijn tijdmachine gevlucht naar de toekomst. H.G. Wells is de enige die hem kan stoppen. Terwijl hij zich probeert aan te passen aan de wereld zoals deze nu is, begint zijn zoektocht naar zijn vriend. Maar is hij bereidt werkelijk alles te doen om John tegen te houden?

Welke serie ga jij zeker kijken?

Lees ook:

Dit zijn de favoriete series van de Chicklit redactie leden!

Leighton Meester in een nieuwe serie!

Nieuwste artikelen

  • Boeken over magische scholen

  • Netflix maakt Frankenstein film met Guillermo Del Toro en sterrencast

  • Deze films en series worden in april van Netflix verwijderd

  • Winnen: 5x Vloek van vuur en schaduw van Emmy van Ruijven

  • Wondervrouwen - Stephanie Schuster

Gerelateerde artikelen

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • De leukste tv-series voor Young Adult liefhebbers

  • 10 x series om samen met je vriend te kijken

  • Deze films en series zijn vanaf januari te zien op Netflix

  • Superkrachten uit series die wij ook willen 

Zoek in artikelen