Wat je moet weten over Stranger Things seizoen 2 en de cast!

We moeten nog een tijdje wachten voor we seizoen twee van Stranger Things kunnen bekijken, maar het internet blijft er nog vól over doorpraten. Filmpjes en foto’s van de cast en geruchten en feitjes over het tweede seizoen; het vliegt ons om de oren. Dat is natuurlijk heel fijn voor ons, want nu hebben we nog iets om onze nieuwsgierigheid naar het nieuwe seizoen te temmen! We zetten een aantal leuks voor je op een rijtje.

De mysterieuze trailer hebben we laatst al aan jullie laten zien, waarin de negen titels van de afleveringen te zien zijn. Maar voordat de trailer online kwam, lieten de castmembers weten dat er een tweede seizoen kwam, inclusief de (schattige) reacties!
 

 

#season2 #strangerthings #netflix #findingwill

Een video die is geplaatst door Millie Bobby Brown (@milliebobby_brown) op

 

 

https://youtu.be/aXWG_kKDZlY click the link to check out the video for season 2! #season2ofstrangerthings #finally #lucasakachocolatedaddy #toothless

Een video die is geplaatst door 🌍Noah Schnapp🎥 (@noahschnapp) op


Toen Joyce en Chief Hopper Will uit het Ondersteboven redden, leek het wel of ze één detail vergeten waren: Barb. Het internet vraagt zich af wat er met Barb is gebeurd en waarom ze haar niet hebben gezocht. “But what about Barb?” Ja, dat vragen wij ons ook af. Zou ze nog terugkeren in het nieuwe seizoen? Wij hopen het wel, want stiekem zijn we allemaal een beetje Barb. En dan te bedenken dat dit de allereerste acteerklus is van de actrice Shannon Purser. In haar allereerste interview bij Chealsea verraste ze de kinderen van Stranger Things en ze verwelkomden haar vrolijk. Ahw, lief!



Ook weten we al dat er nieuwe personages in de serie zullen komen, maar we weten nu ook dat Eleven terugkomt! Jeej, dat hadden we eigenlijk al verwacht natuurlijk, want wat is Stranger Things zonder El en haar Ecco Waffles?

Het tweede seizoen zal ergens in 2017 te zien zijn, wij hopen eerder dan later!

Waar ben jij benieuwd naar in seizoen twee?

Bron: moviepilot.com, Instagram 

Lees ook: Er komt een tweede seizoen van Stranger Things op Netflix! 

Nieuwste artikelen

  • Mystery guest - Maren Stoffels

  • Het schoolplein - Michelle Frances

  • Toen ik jou zag - Mary Schoon

  • Morisaki's boekwinkel - Satoshi Yagisawa

  • Spiegeldagen - Mark H. Stokmans

Gerelateerde artikelen

  • 12 acteurs die veranderingen eisten in bekende films

  • Waar kennen we de Riverdale cast nog meer van?

  • De 21 allerbeste Netflix Original series ooit

  • Stranger Things krijgt vier tot vijf seizoenen

  • 30 Stranger Things feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

Zoek in artikelen