Nieuwe serie op Netflix voor de Pretty Little Liars fans: Thirteen Reasons Why

Pretty Little Liars fans opgelet! Helaas zal er binnenkort een eind komen aan Pretty Little Liars. We moeten dus op zoek naar een nieuwe serie en die hebben wij voor jullie gevonden! Er komt namelijk een nieuwe serie op Netflix die bij jullie zeker in de smaak zal vallen! Thirteen Reasons Why is vanaf 31 maart op Netflix te zien. Deze serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Jay Asher!

Jullie vragen je vast af: Waarom moeten wij deze serie gaan kijken? In Pretty Little Liars krijgen Hannah, Aria, Spencer en Emily, een jaar nadat hun vriendin Allison is overleden, mysterieuze berichten van A. Ook in Thirteen Reasons Why krijgt een groepje mysterieuze boodschappen na het al dan niet overlijden van hun klasgenoot. Voor de Pretty Little Liars fans is deze serie dus de moeite waard om een keer te gaan kijken.

In Thirteen Reasons Why volgen we het verhaal van Hannah Baker, gespeeld door Katherine Langford, en haar klasgenootjes. Hannah heeft zelfmoord gepleegd, vanwege een depressive, en na haar dood ontvangt Clay Jensen, gespeeld door Dylan Minette, een aantal videobanden. Clay was tot over zijn oren verliefd op Hannah en besluit na twee weken om de videobanden te gaan kijken. Op deze videobanden is Hannah te zien die dertien redenen onthult waarom zij zelfmoord heeft gepleegd.

Selena Gomez heeft een teaser van de nieuwe serie Thirteen Reasons Why gedeeld. Zij zal zelf niet te zien zijn in deze serie, maar zij is wel de uitvoerend producent. Nadat Selena het boek gelezen had, was zij erg onder de indruk. Zij kwam toen op het idee om er een serie van te gaan maken. Ook Tom McCarthy, Brian Yorkey, Joy Gorman en Kristel Laiblin werken mee aan de serie.

Bekijk hieronder de teaser:

 

A peek at a passion project I've been working on with @Netflix. @13ReasonsWhy arrives 3/31.

Een video die is geplaatst door Selena Gomez (@selenagomez) op

Ga jij naar Thirteen Reasons Why kijken?

Lees ook:

De teaser van het laatste seizoen van Pretty Little Liars is uit

Nieuwste artikelen

  • Deze series zijn wereldwijd het populairst op Netflix

  • 8 aanraders voor Young Adult tv series die je nu kan streamen

  • De 10 grappigste Disney personages!

  • Waar is de Once Upon a Time cast nu?

  • Doni en de kracht van de blauwe veer - Dwight van van de Vijver

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • Netflix codes

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • 9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

  • Top 5 erotische must sees op Netflix

Zoek in artikelen