Dit is wat we weten over The Incredibles 2

Het is alweer bijna 14 jaar geleden dat The Incredibles werd gereleased. We wachten dus al een hele lange tijd op de sequel van deze geweldige film. We maakten dan ook een sprongetje van geluk toen we hoorden dat The Incredibles 2 realiteit werd. En nu weten we dan ook eindelijk wanneer The Incredibles 2 te zien zal zijn in de bioscoop. Maar dat is niet het enige wat we te weten zijn gekomen!

Releasedatum

Bij de meeste van ons komen de nostalgische gevoelens toch wel naar boven bij het horen van de namen Mr. Incredible, Violet, Dash, Frozone, Jack-Jack en Elastigirl. We zijn van ze gaan houden! En nu kunnen we opnieuw gaan genieten van deze heerlijke superhelden. 15 juni 2018 is het namelijk zover, dan zal The Incredibles 2 te zien zijn op het witte doek. We kunnen niet wachten!

Deel 2 gaat veder waar deel 1 is gebleven

Volgens Pixar’s John Lasseter is er tussen The Incredibles en The Incredibles 2 niet meer dan een minuutje voorbij gegaan! En dat is natuurlijk heel goed nieuws. De film zal beginnen met de Underminer, die te zien was aan het einde van de eerste film, en de fam. Incredible in een scène vol met actie!

Bron: Disney, Pixar

Het verhaal van The Incredibles 2

Er is helaas nog niet heel veel bekend over het plot van de sequel. Wel weten we dat het zal gaan draaien om Elastigirl en dat Mr. Incredible thuis zal blijven om voor de kinderen te zorgen! Daarnaast zullen er een heleboel superhelden geïntroduceerd worden. Op D23 in Californië is er gelukkig al een stukje uit de film getoond. Hierin is te zien dat Mr. Incredible op de bank in slaap valt, terwijl hij eigenlijk aan het oppassen is op Jack-Jack. Op de TV is een oude zwart-wit film te zien waarin de politie een paar overvallers achtervolgt. Jack-Jack ziet op de TV een gemaskerde misdadiger en kijkt dan naar buiten waar hij een wasbeer in het vuilnis ziet wroeten. Jack-Jack denkt dat de wasbeer een misdadiger is en gaat de confrontatie aan! Eerst probeert de wasbeer Jack-Jack nog bang te maken, maar dan gebruikt Jack-Jack zijn magische krachten en vlucht hij snel weg. Het lijkt er op dat Jack-Jack veel meer krachten heeft dan op het eerste gezicht lijkt. Ondertussen wordt Mr. Incredible wakker en ziet zijn zoontje vechten met de wasbeer. Hij is heel erg blij om te zien dat zijn zoon krachten heeft.

Ook hebben we  een klein filmpje voor jullie uit The Incredibles 2, over Edna:

Wie keert er terug?

The Incredibles 2 zal, net als de eerste film, geregisseerd worden door Brad Bird. Holly Hunter zal weer de stem van Elastigirl zijn, Craig T. Nelson is weer te horen als Mr. Incredible en ook Samual L. Jackson zal terugkeren als Frozone. De stem van Dash wordt wel door iemand anders ingesproken, namelijk Huck Milner. En wat ook heel leuk is: The Incredibles 2 zal in 3D te zien zijn!

Bron: Disney, Pixar

Kijken jullie al uit naar The Incredibles 2?

Bron: movieweb.com

Lees ook: Disney heeft eindelijk zijn Aladdin en Jasmine gevonden

Nieuwste artikelen

  • Mystery guest - Maren Stoffels

  • Het schoolplein - Michelle Frances

  • Toen ik jou zag - Mary Schoon

  • Morisaki's boekwinkel - Satoshi Yagisawa

  • Spiegeldagen - Mark H. Stokmans

Gerelateerde artikelen

  • Winnen!!! Laat je verwennen met The Vow!

  • Filmtip: De leukste releases deze winter

  • Herfst release data van jouw favoriete series!

  • Huisdiergeheimen 2 krijgt een nieuwe releasedatum

  • Filmtip: De leukste releases deze zomer

Zoek in artikelen