Sequels die in 2018 uitkomen

Bij sommige films lijkt het wel eeuwen te duren voordat er een sequel uitkomt. Je blijft maar wachten en wachten en wachten. Maar in 2018 worden er weer een paar mooie sequels gereleased. Van de meeste sequels weet je misschien niet eens dat ze in 2018 zullen uitkomen. Nieuwsgierig? Lees dan snel veder welke 10 sequels er in 2018 zullen uitkomen!

1. Bad Boys For Life

Dit zal de derde film worden in de Bad Boys-serie. De laatste film stamt alweer uit 2003 en de verwachtingen voor Bad Boys For Life liggen daarom best hoog. Er wordt verwacht dat Will Smith en Martin Lawrence weer zullen terugkeren in hun rollen. Sony heeft heel veel vertrouwen in Bad Boys For Life, zoveel dat ze zelfs nog een sequel hebben aangekondigd.

Bad Boys For LifeBron: Columbia Pictures

2. Insidious: Chapter 4

Eigenlijk is dit geen sequel, maar een prequel. Insidious: Chapter 4 zal zich afspelen voor de eerdere films. De hoofdrol is weer voor Elise Rainier en zij zal onderzoek doen naar geesten in haar oude familiehuis!

InsidiousBron: Alliance Films

3. Maze Runner: The Death Cure

Op deze sequel hebben wij heel erg lang moeten wachten, door het ongeluk van Dylan O’Brien op de set. The Deah Cure is de derde en laatste film in de Maze Runner-serie. Dus waarschijnlijk krijgen we eindelijk antwoord op alle vragen die wij hebben!

The Maze RunnerBron: Twentieth Century Fox Film Corporation

4. Sherlock Gnomes

Sherlock Gnomes is de sequel van Gnomeo and Juliet. Hierin volgen we een beroemde detective wanneer hij onderzoek doet naar de verdwijning van de andere tuinkabouters. De stem van de detective zal door Johnny Depp worden ingesproken!

Gnomeo & JulietBron: Touchstone Pictures

5. Mama Mia: Here We Go Again

Mama Mia was een groot succes, het is daarom best raar dat we maar liefst 10 jaar op de sequel hebben moeten wachten! De verwachting is dat de originele cast zal terugkeren in Mama Mia: Here We Go Again. Maar ook nieuwe gezichten zullen niet ontbreken (wie dat zijn weten we helaas nog niet).

Mama MiaBron: Universal Pictures

6. Goosebumps: Horrorland

Horrorland is de titel van de spin-off van de Kippenvel boeken, geschreven door R.L. Stine. Horrorland is een pretpark en de engste plek op aarde. In elk verhaal worden kinderen naar het pretpark gelokt voor een sinistere reden! Wij zijn benieuwd naar de film!

GoosebumpsBron: Columbia Pictures

7. The Purge: The Island

Spoilers The Purge: Election Year! Aan het eind van deze film won Senator Roan de verkiezing en daarmee zou er een einde komen aan The Purge. Het is dus de vraag waar de sequel over zal gaan. Of misschien wordt het toch een prequel?

The PurgeBron: Universal Pictures

8. Disenchanted

Het is alweer 10 jaar geleden dat Enchanted is uitgekomen, maar het was een geweldige prinsessenfilm. Daarom is het wel weer tijd voor een sequel. Helaas is het nog niet bekend waar Disenchanted over zal gaan!

EnchantedBron: Disney

9. The Strangers 2

Afgelopen mei zijn ze begonnen met het filmen van de sequel op The Strangers. Christina Hendricks, Bailee Madison and Lewis Pullman zullen in The Strangers 2 te zien zijn! In de sequel zal wederom een familie worden geterroriseerd door gemaskerde mesnen!

The StrangersBron: Rogue Pictures

10. The equalizer 2

Er is nog niet zoveel bekend over deze sequel, maar Denzel Washington zal hoogst waarschijnlijk wel weer terugkeren in zijn rol.

The equalizerBron: Columbia Pictures

Naar welke sequel kijk jij het meeste uit?

Bron: whatculture.com

Lees ook: De 20 beste films die gebaseerd zijn op een tv-serie

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Deze 10 films worden 10 jaar in 2018

  • De Boekenweek 2018

  • Kate Winslet zal een rol spelen in de Avatar sequels!

  • Dit waren in 2018 de favoriete boeken, films en series van de Chicklit redactie!

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen