7 leukste kerstfilms op Netflix

Buiten waait de wind en is het -2 graden, binnen staat de verwarming hoog aan. Het is het perfecte moment om een leuke kerstfilm te gaan kijken. Van een zwijmelfilm als A Christmas Prince tot een comedy als Christmas with the Kranks: je wordt gewoon gelukkig van een goede kerstfilm. Dus kruip op de bank en krijg het echte kerstgevoel met deze Netflix-kerstfilms.

Er zijn twee nieuwe kerstfilms die in december op Netflix komen: El Camino Christmas en Christmas Inheritance.

El Camino Christmas

Een jonge man Grimes is op zoek naar zijn vader die hij nog nooit ontmoet heeft. Tijdens zijn zoektocht raakt hij, door omstandigheden die niet zijn schuld waren, opgesloten in een slijterij met vijf vreemden. Dit is al een drama, maar het is ook nog kerstavond! Ze delen verborgen waarheden en vormen volledig onverwacht een band.

Bron: Netflix

Christmas Inheritance

Voor de ambitieuze Ellen Langford haar vaders cadeaubedrijf kan erven moet ze een speciale kerstkaart bezorgen bij haar vaders vorige zakenpartner in Snow Falls. Als een sneeuwstorm haar in het stadje teistert kan ze daar niet meer weg. Terwijl ze hier vastzit vindt ze liefde en ontdekt ze het ware geschenk van kerstmis.

Bron: Netflix

The Spirit of Christmas

Met de kerst in zicht gaat advocate Kate Jordan naar het stadje Vermont om de verkoop van een hotel te regelen. Eenmaal daar aangekomen wordt ze verliefd op een knap, maar vervloekt spook. Een vreemd maar romantisch liefdesverhaal begint.

Bron: Netflix

A Christmas Prince

Een jonge journaliste wordt undercover naar het buitenland gestuurd voor een primeur over een knappe prins die binnenkort koning wordt. Ze verdenken de prins ervan dat hij een echte playboy is. Amber raakt verstrikt in koninklijke intriges en vindt de liefde van haar leven. Maar zal ze haar geheim kunnen bewaren?

Bron: Netflix

Every Christmas has a story       

Als een verslaggeefster live op tv bekent dat ze kerst haat, moet ze een kerstspecial filmen om haar imago te herstellen. Ze gaat naar een klein stadje waar het kerstgevoel haar leven veranderd.

Bron: Hallmark

I’ll be home for Christmas

Assistent-officier van justitie Jackie wil een zaak afronden zodat ze tijd heeft om kerst te vieren met haar dochter, maar haar plannen vallen in het water als haar ex-man opeens langskomt. Zo worden ze gedwongen om hun problemen in het verleden onder ogen te komen.

Bron: Hallmark

Christmas with the Kranks

Vader Luther Krank, moeder Nora Krank en dochter Blair Krank zijn een normale familie met een normaal leven in een normale straat. Dochter Blair is met kerst niet thuis en de Kranks besluiten om kerst een jaartje over te slaan. Tot Blair ineens besluit om toch thuis te komen, en ze moeten kerst last-minute vieren.

Bron: Netflix

Welke kerstfilm gaan jullie kijken?

Lees ook: Anna Kendrick is te zien als kerstvrouw in nieuwe film!

Nieuwste artikelen

  • Als ik je morgen weer zie – Robbie Couch

  • De rivalen – Vi Keeland

  • Beers balkon - Jeroen Berkhout

  • Italopop - Vanja van der Leeden

  • Toespijs - Judith Cyrus

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Netflix codes

  • Top 5 erotische must sees op Netflix

  • Pikante films op Netflix

Zoek in artikelen