Dit zijn de aankomende Disney films!

Kijken jullie ook altijd zo uit naar aankomende Disney films? Dan kan je nu vast en zeker je geluk niet op, want de aankomende Disney films van de komende twee of zelfs drie jaar zijn al bekend! Natuurlijk moeten we nog een flink poosje geduld hebben voordat we de films kunnen aanschouwen, maar hier is vast een overzicht zodat je de data in je agenda kunt zetten en je je alvast kunt verheugen op deze aankomende Disney films!

Christopher Robin (3 augustus 2018)

Christopher Robin wordt een live-action film over het personage uit Winnie the Poeh als volwassene, die zich nu focust op zijn nieuwe leven, werk en familie. Dan komt hij zijn oude vriend Winnie de Poeh tegen, die hem helpt terug te keren naar het Honderd Bunderbos. Hier moet hij Winnie helpen zijn verdwaalde vrienden te vinden. Onder andere Hayley Atwell en Ewan McGregor zullen in de film te zien zijn.

aankomende disney films

Mowgli (18 oktober 2018)

De laatste in het rijtje aankomende Disney films is The Jungle Book 2. Na de succesvolle live-action remake van The Jungle Book komt er een tweede live-action in vervolg op deze film! Dat is dan ook alles wat er bekend is over deze film, er is verder nog geen cast of verhaallijn bekendgemaakt.

aankomende disney films

The Nutcracker and the Four Realms (2 november 2018)

Het jonge meisje Clara krijgt op Kerstavond van haar vader een pop in de vorm van een notenkraker. Om klokslag 12 uur kijkt Clara naar deze pop en zo komt ze terecht in een magische wereld waar een oorlog woedt tussen peperkoeken soldaten en een leger van muizen. Ze gaat op een zoektocht in het Land van Sneeuwvlokken, het land van Bloemen en het Land van Zoetigheid waar ze de Sugar Plum Fairy ontmoet. Het Vierde Rijk wordt met harde geregeerd door Mother Ginger, waartegen Clara het zal moeten opnemen.

The Nutcracker and the Four Realms

Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2 (21 november 2018)

Deze aankomende Disney film speelt zich 6 jaar na de gebeurtenissen van de eerste film af. Ralph en zijn vrienden zetten hun avonturen voort en gaan nog steeds van het ene naar het andere arcadespel. Zo ontdekken ze een nieuw fenomeen: het internet! Voor Ralph gaat een heel nieuwe wereld open nu zijn 'Wreck-It' arcadespel een online versie krijgt.

aankomende disney films

Mary Poppins Returns (25 december 2018)

Deze aankomende Disney film speelt zich af in Londen tijdens de depressie. De inmiddels volwassen Jane en Micheal Banks hebben samen drie kinderen. Na een persoonlijk verlies brengt de raadselachtige Mary Poppins hen een bezoek. Met de hulp van haar bijzondere magische vaardigheden en haar vriend Jack helpt ze de familie om de vreugde en bewondering van het leven weer te ontdekken. 

Mary Poppins Returns

Dumbo live-action (29 maart 2019)

Holt was ooit een circusster, maar toen moest hij vechten in de oorlog en toen hij terugkwam had deze ervaring hem ontzettend veranderd. Max Medici, de circuseigenaar, laat hem het olifantje Dumbo verzorgen, wiens oren zo groot zijn dat iedereen van het circusgezelschap hem uitlacht. Als de kinderen van Holt er echter achterkomen dat Dumbo kan vliegen, willen de ondernemer V.A. Vandevere en acrobate Colette Marchant een ster van hem maken. De cast bestaat onder andere uit Eva Green, Colin Farrell en Danny DeVito.

aankomende disney films

Aladdin live-action (24 mei 2019)

Net als Gigantic is er van deze aankomende Disney film nog geen samenvatting bekend, maar het zal een live-action remake van de originele Disneyfilm Aladdin zijn. Will Smith zal hierin te zien zijn als de geest in de lamp en de Nederlandse acteur Marwan Kenzari zal de rol van Jafar vertolken!

Aladdin

The Lion King live-action (19 juli 2019)

Deze aankomende Disney film wordt een remake van de originele Disney film The Lion King, met realistische computeranimaties. Een van de stemacteurs is Beyoncé! Zij zal de stem van Nala inspreken. Klik hier voor meer informatie.

The Lion King

Frozen 2 (27 november 2019)

Over het verhaal van de film is nog niets bekend, maar er komt een tweede deel van Frozen! Kristen Bell, Idina Menzel en Josh Gad zullen weer de stemmen van Anna, Elsa en Olaf inspreken. Deze personages zijn dus in ieder geval van de partij in Frozen 2!

Frozen

Mulan live-action (27 maart 2020)

Een vrij groot deel van de aankomende Disney Films bestaat uit live-action remakes. Ook deze film is een live-action remake, namelijk van de originele Disney film Mulan, waarin een jonge Chinese vrouw zich vermomt als een krijger om haar vader te redden. Mulan zal gespeeld worden door de Chinese actrice Yifei Liu. Ben je benieuwd naar deze actrice? Klik dan hier voor meer informatie.

Mulan

Gigantic (releasedatum nog niet bekend)

In tegenstelling tot de rest van de meeste aankomende Disney films is van deze film nog geen releasedatum bekend. Deze film, gebaseerd op het sprookje van Jaap en de Bonenstaak, vindt plaats in Spanje in de tijd van de grote ontdekkingen. De avontuurlijke Jaap ontdekt een wereld van reuzen hoog in de wolken. Tijdens zijn avontuur ontmoet hij Imma, een tienjarig, twintig meter lang meisje. Hij belooft haar te helpen om haar weg terug naar huis te vinden. Maar hij houdt niet helemaal rekening met haar lengte, en wie had gedacht dat reuzen zo gewoon zouden zijn?

Gigantic

Naar welk van deze aankomende Disney films kijk jij het meest uit?

Bron: Disney, Moviemeter, IMDB

Lees ook: 21 grappige tweets die opvallende dingen opmerken in Disneyfilms

 

Nieuwste artikelen

  • De omzwervingen van Boek - Melanie van de Peut

  • Familiehuis aan zee - Simone Foekens

  • Net goed – Tjibbe Veldkamp

  • Zusje van mij - Mikaela Bley

  • Toen de maskers kwamen - Jennifer Dugan

Gerelateerde artikelen

  • Alle aankomende Disney films

Zoek in artikelen