De door fans gemaakte film Voldemort: Origins of the Heir is er!

Eind 2017 kwam de officiële trailer van de door fans gemaakte film Voldemort: Origins of the Heir uit. Daarna moesten we nog heel even geduld hebben, maar nu staat de film dan eindelijk op YouTube! De film duurt 52 minuten en is gratis te zien. Aangezien het door fans gemaakt is verwacht je misschien dat het nogal amateuristisch is, maar door de prachtige special effects, decors en kostuums denk je bijna dat Voldemort: Origins of the Heir een officiële Harry Potter-film is!

In Voldemort: Origins of the Heir wordt een afstammeling van Huffelpuf vermoord door vergiftiging. De huiself krijgt hiervan de schuld. Grisha McLaggen, de afstammeling van Griffoendor, vertrouwt dit echter niet en voelt dat er hier duistere magie in het spel is. Zij pleit dat ze Tom Marvolo Riddle (beter bekend als Voldemort), de afstammeling van Zwadderich, zal stoppen.

Voldemort: Origins of the Heir is gemaakt door Tryangle Films, een onafhankelijk team van jonge filmmakers. De oprichter van het bedrijf, Gianmaria Pezzato, wil duidelijk maken dat je ook zonder een enorm budget mooie films kunt maken. Het budget voor de film hebben ze bij elkaar gespaard door middel van crowdfunding, waar ongeveer 15.000 euro mee opgehaald is. Tot verbazing van velen vondt Warner Bros. het goed dat dit filmbedrijf deze film ging maken, met de voorwaarde dat hij gratis te zien zou zijn en dus niet met winstdoeleinden gemaakt zou worden. 

Ben je benieuwd naar Voldemort: Origins of the Heir? Bekijk de film dan hier!

Heb jij Voldemort: Origins of the Heir al gezien?

Bron: Tryangle Films

Lees ook: 10 magische ideeën voor een Harry Potter-feest

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Er komt een nieuwe, échte Harry Potter-film!

  • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

  • Deze Harry Potter referenties in Fantastic Beasts zijn jou waarschijnlijk nog niet opgevallen

  • 30 cadeaus voor Harry Potter fans

  • Deze verwijderde beelden veranderen jouw blik op Draco voor altijd

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen