Aankomende superheldenfilms

Marvel en DC zitten de laatste tijd echt niet stil met het maken van films en daar zijn wij natuurlijk blij mee. De nieuwste Marvel film, Black Panther, draait op dit moment in de bioscopen en wij hebben ervan genoten. Maar er komen dit jaar, en volgend jaar, nog veel meer superheldenfilms aan! In dit artikel zetten wij ze alle aankomende superheldenfilms voor je op een rijtje!

Avengers: Infinity War (4 mei 2018)

De eerst volgende superheldenfilm die gereleased zal worden is Avengers: Infinity War. Vanaf 4 mei kunnen we genieten van alle superhelden in de Marvel cinematic universe! Spider-Man, Iron- Man, Black Panther, Dr. Strange, Groot, Rocket, Thor, Loki, echt iedereen is gewoon van de partij in deze film. Ze zullen het in de film moeten opnemen tegen een nieuwe slechterik, genaamd Thanos!

Aankomende superheldenfilmsBron: Marvel Studios

Deadpool 2 (18 mei 2018)

De tweede in het rijtje van aankomende superheldenfilms is natuurlijk Deadpool 2. We hebben toch wel erg lang op deze film moeten wachten! Maar het is nu bijna zover en dan kunnen we weer van deze hilarische held genieten. Wade Wilson zal het in Deadpool 2 moeten opnemen tegen een nieuwe schurk, met de naam Cable. Wij zijn erg benieuwd wat ze voor ons in petto hebben 18 mei!

Aankomende superheldenfilmsBron: Marvel Studios

Ant-Man and the Wasp (6 juli 2018)

Drie jaar na de release van Ant-Man komt er eindelijk een vervolg: Ant-Man and the Wasp! In Captain America: Civil War zagen we Ant-Man al even kort terugkeren in het team van Captain America. Maar nu komt er eindelijk een film die helemaal om hem draait! Dit keer hoeft hij de klus niet alleen op te knappen, maar mag hij samenwerken met the Wasp! 

Aankomende superheldenfilmsBron: Marvel Studios

Venom (5 oktober 2018)

Venom is een spin-off van de Spider-Man films. Ondanks dat speelt deze film zich niet rond de tijd van Spider-Man: Homecoming af. Daarnaast zal Venom in deze film niet de schurk, maar juist de anti-held zijn. De rol van de slechterik is weggelegd voor Carnage! Wij zijn erg benieuwd naar het verhaal in deze film!

Aankomende superheldenfilmsBron: Marvel Studios

X-Men: Dark Phoenix (2 november 2018)

In 2016 hebben we voor het laatst van een nieuwe X-Men film kunnen genieten. In X-Men: Apocalypse hebben we kunnen zien dat eigenlijk alles gereset werd en dat we weer van het begin af aan beginnen. In X-Men: Dark Phoenix zien we dat Jean Grey ongelofelijke krachten ontwikkelt en die veranderen haar in de Dark Phoenix. Nu moeten de X-Men beslissen of het leven van een teamlid hen meer waard is dan alle mensen die op aarde leven.

Aankomende superheldenfilmsBron: Marvel Studios

Aquaman (21 december 2018)

Aquaman was onlangs in Justice League te bewonderen, maar nu is het dan eindelijk tijd voor een solo-film van deze knappe superheld. Arthur Curry is de erfgenaam van het onderwaterkoninkrijk van Atlantis. Arthur zal uit de schaduw moeten treden en zich een ware leider moeten tonen als Heerser van de Zeven Zeeën. 

Aankomende superheldenfilmsBron: DC Entertainment, Warner Bros.

Hellboy: Rise of the Blood Queen (11 januari 2019)

Deze film zal geen prequel of sequel worden, maar een reboot. Hellboy: Rise of the Blood Queen zal dus niet de derde en afsluitende de film zijn in de Hellboy-serie, waarvan de eerste film in 2004 en de tweede film in 2008 verscheen. In deze nieuwe film zal Hellboy het op moeten nemen tegen Nimue the Blood Queen die niets liever wil dan de mensheid vernietigen.

Aankomende superheldenfilmsBron: Lionsgate

The New Mutants (22 februari 2019)

The New Mutants zal wel een hele andere film worden dan we tot nu toe zijn gewend van Marvel. Met deze film gaan ze namelijk meer de kant van de horror op! Vijf jonge mutanten beginnen net een beetje hun krachten te ontdekken en worden dan, tegen hun zin in, vastgehouden. Daar proberen ze aan de zondes uit het verleden te ontsnappen en zichzelf te redden! Spannend klinkt deze film in ieder geval wel.

Aankomende superheldenfilmsBron: Marvel Studios

Captain Marvel (8 maart 2019)

Dit is de allereerste Marvel film waarin een vrouwelijke superheld de hoofdrol speelt. En Captain Marvel is ook nog eens één van de sterkste karakters uit de Marvel Cinematic Universe. In deze film kom je meer te weten over haar achtergrond en leer je haar kennen. Hoe is Carol Danvers Captain Marvel geworden?

Aankomende superheldenfilmsBron: Marvel Studios

Shazam! (5 april 2019)

De rol van Shazam! wordt vertolkt door niemand minder dan Zachary Levi! Als kleine jongen krijgt hij (Shazam!) de mogelijkheid een volwassen superheld te worden als hij vol overtuiging een magisch woord roept. Meer is er helaas nog niet over Shazam! bekend.

Aankomende superheldenfilmsBron: DC Comics

Untitled Avengers Sequel (3 mei 2019)

Over deze film is echt nog niks bekend, behalve de releasedatum. Het gerucht gaat dat de titel van deze Avengers Sequel een spoiler kan zijn voor Avengers: Infinity War. Misschien krijgen we de titel dus binnenkort te horen! Wel weten we dat deze film het Marvel Cinematic Universe met een knal afsluit. Wij zijn benieuwd!

Aankomende superheldenfilmsBron: Marvel Studios

Gambit (7 juni 2019)

In de superheldenfilm Gambit zal Channing Tatum de hoofdrol gaan spelen! Helaas is nog niet bekend waar de film over zal gaan, maar wat maakt het uit. Channing Tatum is straks te zien in een strak pak en daar kijken we natuurlijk reikhalzend naar uit!

Aankomende superheldenfilmsBron: Marvel

Spider-Man: Homecoming 2 (5 juli 2019)

Voordat we Tom Holland in Spider-Man: Homecoming 2 kunnen bewonderen zal hij natuurlijk te zien zijn in Avengers: Infinity War! De officiele naam van deze film is nog niet bevestigd, maar het zal waarschijnlijk Spider-Man: Spring Break of Spider-Man: Easter Bank Holiday Weekend gaan heten. Wij kiezen in ieder geval voor de eerste optie, lekker kort! Helaas is er nog niks over het plot bekend, behalve dat het heel erg beïnvloed zal worden door de Untitled Avengers Sequel.

Aankomende superheldenfilmsBron: Marvel Studios

Wonder Woman 2 (1 november 2019)

Tussen Wonder Woman 1 & 2 zal een groot gat in de tijd zitten. Wonder Woman speelde zich namelijk af in 1918 (het einde van de WO I) en Wonder Woman 2 zal zich in de jaren 80 (Koude Oorlog) afspelen. Dat betekent dat ook deze film, net als Wonder Woman, zich zal afspelen voor de gebeurtenissen in Justice League!

Aankomende superheldenfilmsBron: DC Entertainment

Naar welke aankomende superheldenfilm kijk jij uit?

Lees ook: Wat we zo geweldig vinden aan de Wonder Woman Amazones

Nieuwste artikelen

  • Als ik je morgen weer zie – Robbie Couch

  • De rivalen – Vi Keeland

  • De gebroeders Maxilari - David Pefko

  • Beers balkon - Jeroen Berkhout

  • Italopop - Vanja van der Leeden

Gerelateerde artikelen

  • Avengers 4 wordt nog schokkender dan Avengers: Infinity War

  • Deze films en series verschijnen in de eerste helft van september op Netflix

  • Dit zijn de 7 geplande Marvel films na 'Avengers: Endgame'

  • De leukste geïmproviseerde Marvel scènes

  • Winnen: Warner Bros. boxsets

Zoek in artikelen