Nog meer films om te janken

Ons vorige artikel, 9 fims om te janken, bleek een echte hit te zijn! Veel vrouwen hebben toch de behoefte om af en toe even lekker alles eruit te gooien. Naast de films uit het vorige artikel, zijn er natuurlijk nog meer geweldige jankfilms. En wij kiezen niet zómaar jankfilms uit, maar films die je eigenlijk ook veel emoties laat voelen door het prachtige verhaal!

1. Bambi

Bambi is echt wel de klassieker onder de Disney films. In Bambi draait het allemaal om volwassen worden. Samen met zijn vriendje Stampertje, het lieve stinkdiertje Bloempje en de wijze Uil gaat hij dit avontuur aan. Deze film is zo ongelooflijk schattig, maar toch ook een beetje zielig... Niemand houdt het droog als hij om zijn mama roept...

films om te jankenBron: Disney

2. Moulin Rouge

Moulin Rouge is een prachtige film met nog meer prachtige scènes en muziek. De passionele dichter Christian wordt halsoverkop verliefd op de mooie courtisane Satine. Er bloeit een romantische liefde tussen de twee personages op, die onvoorwaardelijk is. Come What May!

films om te jankenBron: 20th Century Fox

3. Up!

Carl Fredrickson is een gepensioneerde ballonnenverkoper, maar ook een dromer! Een avontuur in de wolken slaat hij dan ook niet af. Hij bindt duizende ballonen aan zijn huis vast en stijgt op om af te reizen naar de verloren dromen van zijn jeugd. Wat Carl niet weet is dat Russell (8 jaar) op zijn veranda staat!. Probeer het bij Up! maar eens droog te houden bij de 'montage' van Carls liefdesleven. En als Russell eindelijk zijn badge krijgt.

films om te jankenBron: Disney & Pixar

4. Atonement

Cecelia en Robbie zijn geliefden, maar dan beschuldigt Cecelia's zus, Briony, Robbie van een misdaad die hij niet eens heeft begaan. Deze beschuldiging vernielt de prille liefde van Robbie en Cecelia en verandert op dramatische wijze voorgoed de levensloop van alle betrokkenen. Een prachtig liefdesverhaal, de chemie tussen deze 2 is zo fijn om naar te kijken en af en toe moet er een traantje weggepinkt worden bij deze ontroerende film!

films om te jankenBron: Universal Pictures

5. My Girl 

Vada woont samen met haar vader Harry, die begrafenisondernemer is, en haar oma in een klein dorpje. Ook heeft ze een beste vriend, Thomas J., waar ze lief en leed mee deelt. Maar als haar vader een relatie krijgt met Shelly Devoto, de schoonheidspecialiste die de doden bijwerkt, haar leraar (op wie ze een beetje verliefd is) gaat trouwen en er ook iets vreselijks gebeurd met Thomas J. staat Vasa's leven op zijn kop! Maar wat is deze film toch lief! Deze twee kleine schatjes zijn zeker weten verliefd op elkaar. Onze harten ontploffen van deze lieve kindjes!

films om te jankenBron: Sony Pictures

6. Marley & Me 

De relatie tussen hond en mens is prachtig. Deze hele film is zo schattig! Aangezien het ook super realistisch is kunnen veel mensen zich hier echt in vinden. In Marley & Me adopteren John en Jenny een pupp: Marley. Hij zakt voor de gehoorzaamheidstraining, maakt het interieur stuk en drinkt uit het toilet. In de film zien we zijn hele leven en het einde geeft je genoeg redenen om even lekker te janken!

films om te jankenBron: 20th Century Fox

7. Stepmom

Jackie is een gescheiden moeder met twee kinderen. Isabel is de carriere gerichte nieuwe vriendin van Jackie's ex-man Luke. Jackie en Isabel hebben constant meningsverschillen over het welzijn van de kinderen, totdat Jackie ontdekt dat ze ongeneeslijk ziek is. De twee vrouwen kunnen elkaar eerst totaal niet uit staan, maar worden toch super close. De één de echte moeder, de ander de stiefmoeder, maar uiteindelijk houden de kinderen van hen allebei.

film om te jankenBron: Tristar Pictures

8. E.T. the Extra-Terrestrial

Moeten we nog uitleggen waarom deze film schattig is? In E.T. ontstaat er een onbreekbare vrienschap tussen een buitenaards wezentje en een jongetje van 10. Deze echte klassieker is toch wel een tranentrekker, omdat hij zo lief en ontroerend is.

films om te jankenBron: Universal Pictures

9. Finding Neverland

Iedereen huilt wel bij Finding Neverland, hij is niet eens persé heel zielig, hij is gewoon zo ongelooflijk lief. Je voelt je hart gewoon harder kloppen tijdens het kijken. Het gaat over de succesvolle schrijver J.M. Barrie. Hij ontmoet onverwachts een hele nieuwe inspiratiebron: vier kinderen die geen vader meer hebben. Hij laat de kinderen op verrassende manieren zien dat alles mogelijk is, zolang je maar je fantasie gebruikt.

films om te jankenBron: Entertainment One

Ken jij nog meer films om te janken?

Lees ook: 10x slechte vriendjes in films

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • De 10 leukste kerstfilms aller tijden!

  • 5x Romantische zwijmel-films voor Valentijnsdag

  • De 10 leukste winterfilms

  • Deze films en series zijn vanaf januari te zien op Netflix

  • 5 films die zoveel beter zouden zijn met Ian Somerhalder

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen