Tell Me A Story is een nieuwe serie over duistere sprookjes

Nu we niet meer kunnen genieten van nieuwe afleveringen van Once Upon A Time, moeten we toch echt op zoek naar iets anders. Gelukkig hebben wij een nieuwe serie gevonden waarin sprookjes wederom de hoofdrol spelen. Alleen is alles in Tell Me A Story net even iets duisterder dan we gewend zijn. 

Bron: shutterstock.com

Tell Me A Story is gebaseerd op de Mexicaanse serie Habia Una Vez (Er was eens). Het is een psychologische thriller, waarin de afleveringen gebaseerd zijn op sprookjes. Tell Me A Story speelt zich af in het hedendaagse New York. In het eerste seizoen zullen we de sprookjes De wolf en de drie biggetjes, Roodkapje en Jaap en de Bonenstaak! De sprookjes zijn niet meer zo mooi als dat wij ze kennen, de verhalen worden op een hele duistere manier ingevuld. Liefde, verlies, hebzucht, wraak en moord zullen centraal staan in Tell Me A Story.

Kim Catrell, bekend als Samantha Jones uit Sex and the City, zal een hoofdrol in de serie gaan spelen. Ze zal te zien zijn als Colleen, een oudere dame die helemaal alleen in New York woont. Totdat haar zoon en kleindochter Kayla bij haar intrekken en dan gebeuren er ook nog allemaal rare dingen. Als moeder van de familie zal ze er alles aan moeten doen om haar zoon en kleindochter te beschermen!

Bron: HBO

Nog een hoofdrol in deze serie met duistere sprookjes is weggelegd voor Billy Magnussen, bekend uit onder andere Game Night en American Crime Story. Hij is te zien als de leraar van Kayla. Hij lijkt erg charmant, maar heeft waarschijnlijk een duister verleden.

Tell Me A Story wordt geproduceerd door CBS All Access. Eerdere series van deze omroep zijn te zien op Videoland of Netflix. Er zit dus een kans in dat we de serie op één van deze streamingsdiensten in Nederland kunnen kijken. Wanneer dat dan zal zijn, is helaas nog niet bekend.

Ben jij benieuwd naar Tell Me A Story?

Bron: CBS All Access, variety.com, deadline.com, denofgeek.com, shutterstock.com

Lees ook: Als Disney klassiekers trouw zouden zijn aan hun duistere bronnen

Nieuwste artikelen

  • De thuishaven aan de Westerschelde - Marja Visscher

  • De Sneeuwkoningin - Bette Westera & Aida de Jong

  • De wake-up call - Beth O'Leary

  • De Griekse dochter - Soraya Lane

  • De verdwenen meisjes - Kate Hamer

Gerelateerde artikelen

  • De beste Young Adult sprookjes

  • Waar is 'The Vampire Diaries' cast nu?

  • De karakters van Once Upon a Time in vergelijking met hun geanimeerde tegenhangers

  • Once Upon a Time feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • Series met de mooiste mannen

Zoek in artikelen