Avengers 4 wordt nog schokkender dan Avengers: Infinity War

Pas op: Spoilers!

Sinds 25 april draait Avengers: Infinity War in de Nederlandse bioscopen. De meeste fans hebben deze film natuurlijk al gezien en ze zijn het er allemaal over eens: de hele film is schokkend. Maar wat betekent dat dan voor de sequel, Avengers 4? Volgens Chris Hemsworth, de acteur die de rol van Thor vertolkt, wordt Avengers 4 nog veel schokkender dan Infinity War.

Avengers 4Bron: Marvel (Avengers: Infinity War)

Aan de website Esquire laat Chris Hemsworth in een interview weten dat Avengers 4 om hele andere redenen de fans gaat shockeren dan Avengers: Infinity War. “Toen ik de scripts voor de eerste keer las werd ik weggeblazen. Ik was verbaasd over het feit dat de makers het voor elkaar hadden gekregen om de verschillende karakters allemaal een eigen moment te geven, maar het tegelijkertijd toch uniek hebben gemaakt en niet rommelig”, aldus Hemsworth.

Chris Hemsworth is ook enthousiaster over Avengers 4 dan over Avengers: Infinity War. Waarschijnlijk gaat de sequel de fans namelijk nog meer verassen dan zijn voorganger. Hij vindt het geweldig om onderdeel te zijn van de Marvel Cinematic Universe en vooral van deze laatste film. Zou dit ook betekenen dat we na Avengers 4 echt afscheid moeten nemen van Thor?

Avengers 4Bron: Marvel (Thor: Ragnarok)

Chris Hemsworth heeft zelf laten weten dat zijn contract stopt na Avengers 4. Maar hij heeft het er ook over gehad dat Thor nieuw leven ingeblazen wordt door regisseur Taika Waititi. De regisseur is daar al mee begonnen door een nieuwe koers te varen met Thor: Ragnarok. Hier zat veel meer humor in dan in Thor en Thor: The Dark World. Misschien heeft Chris Hemsworth dus nog wel interesse in een nieuwe Thor film. Wij hopen stiekem van wel.

Van één personage weten we in ieder geval bijna zeker dat het einde oefening is na Avengers 4. En dat is helaas Captain America. De acteur, Chris Evans, heeft namelijk naar buiten gebracht klaar te zijn met Marvel na Avengers 4. De kans is dus groot dat hij het er niet levend vanaf gaat brengen in deze film. Wie het er dan weer wel levend van af zal brengen is Spider-Mand, gespeeld door Tom Holland. Dit heeft de acteur zelf gelekt.

Avengers 4 is vanaf 3 mei 2019 in de bioscopen te zien!

Denk jij dat Avengers 4 nog schokkender kan zijn dan Avengers: Infinity War?

Bron: ew.com, esquire.com, Marvel

Lees ook: Aankomende superheldenfilms

Nieuwste artikelen

  • Alles wat beweegt - Susan Smit

  • De terugkeer - Tina van Dijk

  • Het Wilde Eiland 2: Vuurlicht - Karen Swan

  • Ze kwamen ons halen - Martine Letterie

  • 12 Nederlandse YA auteurs om te volgen

Gerelateerde artikelen

  • Als Disney prinsessen in therapie zouden gaan

  • Leeftijden van Disney personages die je niet zou verwachten

  • Frozen regisseur bevestigt: Tarzan ís het broertje van Elsa en Anna 

  • Top 10 ergste Disney slechteriken

  • De negen meest shocking onthullingen in Disney films

Zoek in artikelen