• Home
  • Films
  • Filmtips
  • Hoe gaat Avengers 4 om met de geleden verliezen uit Avengers: Infinity War?

Hoe gaat Avengers 4 om met de geleden verliezen uit Avengers: Infinity War?

Pas op: Spoilers!

Bijna alle fans waren in shock tijdens het zien van de allerlaatste scène uit Avengers: Infinity War. Een groot gedeelte van de helden uit het Marvel Cinematic Universe (MCU) overleeft het einde helaas niet. Doordat Thanos alle Infinity Stones in zijn bezit heeft, wist hij de helft van het universum uit. En tot die helft behoren helaas erg veel helden.

Na het zien van Avengers: Infinity War is het speculeren over het vervolg begonnen. Hoe gaat dit ooit nog goed komen in Avengers 4? Komen de helden weer tot leven? Of zijn ze voorgoed gewist? Doordat Marvel al een aantal vervolgfilms heeft aangekondigd (zoals Guardians of the Galaxy vol. 3, Spider-Man: Homecoming 2 en Black Panther 2) denken veel fans dat nog niet alle hoop verloren is. Maar hebben zij gelijk?

Avengers 4Bron: Marvel

De gebroeders Russo, de regisseurs van Avengers 4, laten weten dat het helaas niet zo makkelijk is als de fans denken. In een recent interview zegt Anthony Russo dat alles mogelijk is in de MCU en dat de fans daar ook rekening mee moeten houden. Alleen het feit dat er een sequel aangekondigd is betekent nog niet dat alles op hetzelfde niveau verder gaat. Het kan dus zijn dat de helden permanent dood zijn.

Verder is het ook belangrijk om rekening te houden met de tijd die voorbij gaat tussen films. Als je bijvoorbeeld kijkt naar Guardians of the Galaxy vol. 2 en Avengers: Infinity War, dan zit daar maar liefst 4 jaar tussen. Dat betekent dat in die 4 jaar Guardians of the Galaxy vol. 3 kan plaatsvinden. Ook verstrijken er een aantal jaren tussen Avengers: Infinity War en Avengers 4.

Avengers 4Bron: Marvel

Avengers 4 is vanaf volgend jaar in de bioscoop te zien en tot die tijd moeten we dus gewoon maar afwachten. Zullen de helden terugkeren? Of blijven ze voor altijd gewist? Wij hopen stiekem op de eerste mogelijkheid.

Wat denk jij dat er gaat gebeuren in Avengers 4?

Bron: movieweb.com, huffingtonpost.ca, Marvel

Lees ook: Aankomende superheldenfilms

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Avengers 4 wordt nog schokkender dan Avengers: Infinity War

  • Deze films en series verschijnen in de eerste helft van september op Netflix

  • Aankomende superheldenfilms

  • Disney krijgt misschien een derde themapark in Parijs!

  • Dit zijn de 7 geplande Marvel films na 'Avengers: Endgame'

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen