Dit weten we tot nu toe over Aquaman

Net als Marvel zit ook DC niet stil en komen er genoeg superheldenfilms aan! De eerste daarvan is Aquaman. De hoofdrol wordt gespeeld door Jason Momoa, onder andere bekend uit Game of Thrones. Eerder konden wij hem al als Aquaman bewonderen in Justice League en daar hebben we van genoten. Daarom kijken wij al een tijdje uit naar de film rondom deze superheld. Hoewel er nog geen trailer is gereleased hebben we toch een beetje informatie over Aquaman weten te vinden.

AquamanBron: Jasin Boland/Warner Bros. (ew.com)

Aquaman speelt zich af na Justice League

Aquaman zal zich na de gebeurtenissen in Justice League afspelen. In de film volgen we Arthur Curry (oftewel Aquaman) als hij zijn loyaliteit aan de mensenwereld probeert te verzoenen met zijn rol in het onderzeese koninkrijk Atlantis. En dat terwijl Atlantis steeds vijandiger wordt tegenover de mensen, omdat zij de zee vervuilen. Gelukkig staat hij er niet helemaal alleen voor, hij wordt bijgestaan door Mera (Amber Heard).

AquamanBron: Jasin Boland/Warner Bros. (ew.com)

Black Manta

Op de volgende foto is een sluwe piraat en huursoldaat te zien met de naam David Kane (ook wel bekend als Black Manta). Op de foto zie je hem werken aan het prototype van zijn iconische pak, waarbij uit zijn ogen rode plasmastralen geschoten kunnen worden. Ondanks het feit dat het pas een prototype is, ziet het er nu al spectaculair uit:

Black MantaBron: Jasin Boland/Warner Bros. (ew.com)

King Orm

Misschien denk je nu dat Black Manta de grote slechterik uit Aquaman is, maar dat is helemaal niet zo. Op de één of andere manier hebben ze hem wel in de film weten te verwerken, maar hoe dat precies in elkaar zit weten we niet. Wat we wel weten is dat King Orm (Patrick Wilson) de grote slechterik uit de film is. Hij is de halfbroer van Aquaman en regeert over Atlantis. Waarschijnlijk heeft hij slechte plannen met de mensenwereld, aangezien zij Atlantis vervuilen.

AquamanBron: Jasin Boland/Warner Bros. (ew.com)

Overige personages 

Naast Aquaman, Mera, Black Manta en King Orm zullen er natuurlijk ook nog andere personages in de film verschijnen. Nicole Kidman zal te zien zijn als Queen Atlanna. Op de foto hieronder zie je hoe ze een kleine Arthur beschermd. Daarnaast zal Dolph Lundgren als King Nereus in Aquaman te zien zijn!

AquamanBron: Jasin Boland/Warner Bros. (ew.com)

Aquaman zal vanaf 21 december 2018 in de bioscopen te zien zijn!

Ben jij benieuwd naar Aquaman?

Bron: movieweb.com, ew.com, digitaltrends.com, Warner Bros.

Lees ook: Aankomende superheldenfilms

Nieuwste artikelen

  • Als ik je morgen weer zie – Robbie Couch

  • De rivalen – Vi Keeland

  • De gebroeders Maxilari - David Pefko

  • Beers balkon - Jeroen Berkhout

  • Italopop - Vanja van der Leeden

Gerelateerde artikelen

  • Netflix verwijdert o.a. The Originals, The Notebook en Aquaman in april

  • 10 redenen waarom Jason Momoa een lekker ding is

  • Dit weten we over Suicide Squad 2

  • Top 8 Spider-Man films

  • Deze films en series verschijnen in de eerste helft van september op Netflix

Zoek in artikelen