Alles wat we tot nu toe weten over Maleficent 2

In 2014 konden we eindelijk genieten van een live-action Disney film waarin het verhaal van de slechterik belicht werd. Angelina Jolie was geweldig als Maleficent en iedereen is van haar gaan houden, terwijl ze toch een onschuldige baby vervloekt. We wachten al 4 jaar met smart op Maleficent 2, maar er is zelfs nog geen teaser trailer van de film te bekennen. Daarom hebben wij alles wat we weten op een rijtje gezet. 

Het verhaal in Maleficent 2

Disney heeft een hele korte synopsis van Maleficent 2 vrijgegeven: ”Maleficent II continues to explore the complex relationship between the horned fairy and the soon to be Queen, as they form new alliances and face new adversaries in their struggle to protect the moors and the magical creatures that reside within.” De verwachting is dat Maleficent en Aurora het feeën rijk gaan beschermen, zodat het mooi en natuurlijk blijft (zoals aan het einde van de eerste film). Daarnaast hebben we natuurlijk kunnen zien dat Maleficent Aurora wakker kuste en niet prins Philip. Misschien dat we hier ook iets meer over te zien krijgen. Hoe de relatie van Aurora en Philip zich verder ontwikkeld.

Maleficent 2Bron: Disney

Angelina Jolie weer te zien als Maleficent

Dit komt waarschijnlijk niet als een hele grote verassing. Bijna direct nadat Maleficent gereleased werd in 2014 liet Angelina Jolie weten dat ze in een mogelijke sequel weer zou willen terugkeren als de gemene Maleficent. In 2016 werd dit officieel bevestigd. Wij denken ook dat niemand anders deze rol zo goed zal kunnen vertolken als Angelina Jolie.

Elle Fanning weer te zien als Prinses Aurora

Ook de rol van Prinses Aurora wordt gelukkig vertolkt door dezelfde actrice. Elle Fanning was natuurlijk ontzettend goed in de eerste film. Ze is nu wel een stukje ouder geworden, maar ze zal de rol vast weer ijzersterk neerzetten en daar kijken wij nu al naar uit.

 

 

It's bring your mom to work day on the #Maleficent2 set!!!!! ✌🏼

Een bericht gedeeld door Elle Fanning (@ellefanning) op

Prins Philip wordt gespeeld door Harris Dickinson

In de eerste film over Maleficent werd prins Philip gespeeld door Brenton Thwaites. In Maleficent 2 zal hij vervangen worden door Harris Dickinson, hij is onder andere bekend uit de tv-serie Clique. Wij hopen dat hij en Elle Fanning een goede klik met elkaar hebben, zodat de liefde ervan afspat in Maleficent 2.

Michelle Pfeiffer te zien als Queen Ingris

Michelle Pfeiffer zal zich bij de cast aansluiten als Queen Ingris. Veel is er nog niet bekend over dit karakter, dus we weten niet of ze tot de feeën- of mensenwereld behoort. Hopelijk zal het haar niet hetzelfde vergaan als Miranda Richardson en Peter Capaldi. In de eerste film speelden zij Queen Ella en King Kinloch, helaas werden hun scènes uit de film geknipt om de duur van de film onder de twee uur te brengen. We hebben dus nooit van de feeën koning en koningin kunnen genieten!

Maleficent 2Bron: Twentieth Century Fox (Murder on the Orient Express)

Chiwetel Ejiofor speelt mogelijk nieuwe liefde Maleficent

Chiwetel Ejiofor, onder andere bekend uit 12 Years a Slave, zal ook een rol in Maleficent 2 vertolken. Welke dat precies is, is helaas nog onduidelijk. Er gaan wel geruchten dat hij mogelijk de nieuwe tegenspeler van Angelina Jolie wordt en dat hij de nieuwe liefde van Maleficent gaat spelen. Wij zijn erg benieuwd hoe dit er dan uit gaat zien aangezien Maleficent niet meer in ware liefde gelooft.

Ed Skrein speelt de slechterik

Het is voor Ed Skrein geen onbekend terrein. Hij speelde eerder al de slechterik in Deadpool, dus dat zit zeker wel goed in Maleficent 2. Hoe hij precies in het verhaal past en wat zijn gemene plannen precies zullen zijn weten we nog niet.

Releasedatum Maleficent 2

Het is nog niet bekend wanneer Maleficent 2 precies gereleased zal worden, maar de verwachting is dat dit aan het begin van de zomer in 2020 zal zijn. Dat duurt dus helaas nog 2 jaar en tot die tijd zullen we moeten afwachten!

Kijk jij al uit naar Maleficent 2?

Bron: digitalspy.com, collider.com, Disney

Lees ook: Er komen nog minstens 21 live-action Disney films

Nieuwste artikelen

  • De leukste Alice in Wonderland verhalen en spin-offs

  • Deze films en series verschijnen in juli op Netflix

  • 8 redenen waarom wij van bibliotheken houden

  • Liefde zonder oordeel - Anne May 

  • Lalalanding - Emily Kocken

Gerelateerde artikelen

  • Frozen regisseur bevestigt: Tarzan ís het broertje van Elsa en Anna 

  • De negen meest shocking onthullingen in Disney films

  • Leeftijden van Disney personages die je niet zou verwachten

  • 19 dingen die je nog niet wist over Belle en het Beest

  • 8 plot holes in Disney films

Zoek in artikelen