Dit moet je weten over Jurassic World 3

Pas op: spoilers!

We zijn nog steeds een beetje aan het bijkomen van Jurassic World: Fallen Kingdom. Het was heftig, vol met actie, horror en natuurlijk ook humor. Hierdoor kijken we alweer uit naar Jurassic World 3. Wij zochten daarom alle informatie voor jullie op die er tot nu toe bekend is over de film. Nieuwsgierig naar twee oude bekenden die waarschijnlijk terugkeren in Jurassic World 3? Lees dan snel verder.

Chris Pratt en Bryce Dallas Howard keren terug

Dit komt natuurlijk niet als een verrassing. Sinds Jurassic World zijn Chris Pratt en Bryce Dallas Howard de sterren van de film en zeker Chris Pratt weet de film erg veel humor mee te geven. Regisseur, Colin Trevorrow, heeft bevestigd dat naast hen nog andere karakters uit Jurassic World: Fallen Kingdom een grote rol gaan spelen in Jurassic World 3.

Jurassic World 3Bron: Universal Pictures

Sam Neill en Laura Dern keren waarschijnlijk terug als Alan Grant en Ellie Sattler 

In Jurassic World: Fallen Kingdom zagen we Jeff Goldblum al terugkeren in zijn oude vertrouwde rol, Ian Malcolm. Zou het niet heel erg nostalgisch zijn als ook Sam Neill en Laura Dern hun rollen als Alan Grant en Ellie Sattler weer oppakken? De regisseur, Colin Trevorrow, ziet dit eigenlijk wel zitten. Hij sluit het dus zeker niet uit dat de twee weer een rol gaan spelen in Jurassic World 3 en daar zijn de fans van het eerste uur natuurlijk wel blij mee.

Jurassic ParkBron: Universal Pictures

Plot van Jurassic World 3

In de laatste film van de Jurassic World trilogie draait het vooral om de wetenschap. Dr. Henry Wu (BD Wong), bekend uit de eerdere trilogie, zagen we vluchten met alle data om dinosaurussen te creëren. De regisseur heeft dit over het plot gezegd: "If I could contextualise each film, I would say Jurassic World was an action adventure, Fallen Kingdom is kind of a horror suspense film, and Jurassic World 3 will be a science thriller in the same way that Jurassic Park was.” Volgens hem wordt Jurassic World 3 dus echt een wetenschappelijke thriller. Interessant.

Jurassic World 3Bron: Universal Pictures

Releasedatum

Zelfs de releasedatum van Jurassic World 3 is al bekendgemaakt door Universal Pictures. De film zal op 11 juni 2021 gereleased worden, maar dat kan natuurlijk altijd nog veranderen.

Kijk jij al uit naar Jurassic World 3?

Bron: ew.com, digitalspy.com, cinemablend.com, Universal Pictures

Lees ook: Dit weten we tot nu toe over Aquaman

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Jurassic World 2 wordt nog enger, spannender én echter

  • Jurassic World: Fallen Kingdom trailer

  • Recensie: Jurassic World

  • Film top 6: Juli 2018

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen