Netflix series voor thriller fans

Houd jij van spanning, speuren, raadsels en zit je graag op het puntje van je stoel tijdens het lezen van een boek of het kijken van een tv-serie?! Dan ben jij vast een echte thriller fan! Speciaal voor jou zijn wij op zoek gegaan naar Netflix series voor echte thriller fans en we hebben ze natuurlijk gevonden. Hieronder vind je 10 spannende series die het bingewatchen waard zijn.

1. Safe

Nadat zijn tienerdochter verdwijnt, ontdekt een chirurg, die weduwenar is en in een rijke buurt woont, duistere geheimen over de mensen die hem na staan.

Netflix series voor thriller fansBron: Netflix

2. Black Mirror

Deze scifi-anthologieserie beschrijft een zieke nabije toekomst vol technologie, waar de mooiste uitvindingen botsen met de meest duistere menselijke gevoelens.

Netflix series voor thriller fansBron: Netflix

3. Stranger Things

Op weg naar huis na een bezoek aan zijn vrienden ziet de jonge Will iets angstaanjagends. Vlakbij loert een sinister geheim diep onder een overheidslab.

Netflix series voor thriller fansBron: Netflix

4. Scream

In het kleine plaatsje Lakewood wekt de moord op een tieners herinneringen op aan een soortgelijke moord die 20 jaar eerder plaatsvond.

Netflix series voor thriller fansBron: Netflix

5. The Sinner

Als een jonge moeder zich niet kan herinneren waarom ze een vreemde heeft doodgestoken, probeert een sympathiek rechercheur alsnog het mysterie te ontrafelen.

Netflix series voor thriller fansBron: Universal Pictures

6. The Fall

Een hoofdinspecteur vecht tegen haar eigen persoonlijke demonen terwijl ze een seriemoordenaar probeert te ontmaskeren die zich voordoet als familieman.

Netflix series voor thriller fansBron: BBC

7. The Innocents

De tieners June en Harry lopen samen weg en worden meegesleept in een gevaarlijke en verwarrende nieuwe wereld wanneer June mysterieuze krachten blijkt te hebben.

Netflix series voor thriller fansBron: Netflix

8. Designated Survivor

In deze aangrijpende politieke thriller ligt het lot van Amerika in de handen van een gewone ambtenaar nadat een aanval op Washington het bestuurd heeft onderuitgehaald.

Bron: Netflix

9. Altered Carbon

Na 250 jaar ingevroren te zijn geweest, keert een gevangene terug in een nieuw lichaam met één kans om zijn vrijheid te herwinnen: hij moet een complexe moord oplossen.

Bron: Netflix

10. Homeland

Een marinier en krijgsgevangene die na acht jaar wordt gered in Afghanistan, keert terug als oorlogsheld maar de CIA vermoedt dat hij een vijandelijke agent is.

Bron: Showtime

Welke Netflix series voor thriller fans staan op jouw lijstje om te gaan kijken?

Bron: Netflix

Lees ook: Netflix series om te kijken met je man

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Once Upon A Time seizoen 7 komt niet op Netflix

  • Deze films en series zijn vanaf januari te zien op Netflix

  • Jane the Virgin stopt na seizoen 5

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen