Dit zijn de aankomende Hallmark kerstfilms

Ondanks dat het pas herfst is kijken wij alweer uit naar de winter. De sneeuw, de kou, de gezeligheid, wij houden ervan! En winter betekent ook dat kerst er alweer bijna aankomt. De leukste feestdag van het jaar! Met name vinden wij het heerlijk om weg te zwijmelen bij de kerstfilms. Hallmark brengt elk jaar verschillende kerstfilms uit en dit jaar zullen er maar liefst 35 Hallmark kerstfilms uitkomen! Daar komen wij de winter wel mee door!

1. Christmas at Pemberley Manor - 27 oktober

Kerstmis komt eraan en Elizabeth bennett, een New Yorkse evenement planner, wordt naar een klein stadje gestuurd om daar een Kerstmis festival te organiseren. Wanneer ze daar aankomt ontmoet ze William Darcy, een billionaire die geen kerstspirit bezit, en die een landgoed verkoopt die Elizabeth voor haar festival wilde gebruiken. Vastbesloten om van haar evenement een succes te maken, probeert Elizabet Darcy over te halen om haar het landgoed te laten gebruiken. Ze besluiten om samen te werken en de festiviteiten te organiseren, maar ondertussen beginnen de twee ook voor elkaar te vallen. Maar door complicaties gaat het festival plotselings niet door en gaan Elizabeth en Darcy hun eigen weg.

hallmark kerstfilms

Bron: Robert Clark/Crown Media

2. Christmas Joy - 3 november

Joy Holbrook is een intelligente marktonderzoeker die op het punt staat een promotie te krijgen vlak voor de feestdagen. Maar dan krijgt ze een telefoontje van de beste vriend van haar tante Ruby uit Crystal Falls. Ruby heeft haar enkel gebroken en moet een operatie ondergaan. Ondanks dat het een slechte timing is besluit Joy toch naar haar tante te gaan waar ze wordt herenigd met haar crush van vroeger, Ben Andrew, die nu in het ziekenhuis werkt en tevens de zoon is van de beste vriend van Ruby. Ruby is erg koppig en ze moet en zal meedoen met de bakcompetitie Cookie Crawl. Joy besluit om Ruby's plaats in te nemen, tot groot amusement van Ben. Joy weigert in eerste instantie de hulp van Ben, maar langzaamaan laat ze hem dichterbij komen. De film is gebaseerd op het boek van Nancy Naigle.

Hallmark kerstfilmsBron: Eike Schroter/Crown Media

3. Road to Christmas - 4 november

Televisie producer Maggie Baker valt onbewust voor Danny Wise, de zoon en voormalig producer van zijn moeders poplaire jaarlijkse Christmas special genaamd Julia Wise Lifestyle. Wanneer Maggie's geheime plan om Danny en zijn twee broers met Julia te verenigen gedurende de live broadcast in vermont misgaat, wordt Maggie eraan herinnerd dat boven alles de liefde en vriendschap voor familie en vrienden kerst het mooist maken.

Hallmark kerstfilms

Bron: Ryan Plummer/Crown Media

4. Marrying Father Christmas - 4 november

Toen Miranda Chester op zoek ging naar informatie over haar biologische vader 2 jaar geleden had ze nooit gedacht dat haar onderzoek zou leiden tot zowel de liefde van haar leven, Ian McAndrick en de familie waar ze altijd naar had verlangd. Vorig jaar verloofde Miranda zich met Ian en nu is ze druk bezig om haar trouwdag te organiseren. Haar trouwplannen worden al snel een stuk ingewikkelder wanneer er een mysterieuzer bezoeker beweer dat hij banden heeft met haar biologische ouders. Miranda's bruiloft komt steeds dichterbij en ze moet beslissen of ze de meest belangrijke dag van haar leven wil doorbrengen met deze nieuwe bezoeker.

Hallmark kerstfilmsBron: Kailey Schwerman/Crown Media

5. It's Christmas, Eve - 10 november

Eve is een tussentijdse schoolopzichter die budgetten schrapt. Nu ze terug is in haar geboorteplaats worden de dingen iets persoonlijker. Haar knappe buurman Liam is een muziekleraar, maar zijn programma wordt geschrapt. Gelukkig is Eve's vriendin getrouwd met een IT'er die een website gecreëerd heeft waar donaties gedaan kunnen worden om Liams programma te redden. De website wordt gelanceerd gedurende de boom-verlichting ceremonie waar Liams studenten zullen optreden. De website zou zomaar het  kerstwonder kunnen zijn die het stadje nodig heeft.

Hallmark kerstfilmsBron: Ryan Plummer/Crown Media

6. Christmas in love - 11 november

Ellie Hartman werkt in de bakkerij van haar kleine stadje waar ze haar beromende Kerstmis Kringles bakt. Wanneer de CEO Nick Carlingson de bakkerij bezoekt komt hij met veel gemoderniseerde ideeën, waardoor veel werknemers werkloos zouden worden. Gedurende zijn bezoek leert Ellie aan Nick hoe je een Kringle moet maken en is ze vastbesloten om hem te laten zien dat de mensen die in de bakkerij werken de bakkerij tot een succes maken en niet de machines. Nadat Nick meer werknemers ontmoet en het stadje leert kennen ontdooit hij iets, hoewel hij nog steeds vindt dat machines beter zijn. Wanneer Nick zijn toekomstplannen bekend maakt aan de werknemers moet Ellie besluiten of ze Nick wel of niet kan vertrouwen.

Hallmark kerstfilmsBron: Crown Media

7. A soldier's Christmas - 11 november

Kapitein Grace Garland, een U.S. veteraan keert naar huis na een reddingsmissie in Afghanistan. Nadat ze gescheiden is geraakt van haar geliefde K9 partner, moet ze de magie van Kerstmis opnieuw ontdekken. Wanneer ze strand in het standje River's Crossing, een paar weken voor Kerstmis, biedt de rechter Joe Peterson haar een plek aan om te verblijven. Hij ziet het daarna als zijn missie om Grace te latn zien wat ze gemist heeft: Kerstmis, familie, gemeenschap en liefde.

Hallmark kerstfilmsBron: Dan Power/Crown Media

8. Christmas at Graceland - 17 november

Lauren, een zakenvrouw uit Chicago reist naar Memphis om ervoor te zorgen dat een van de stads oudste familiebanken van haarwordt. Wanneer ze in Memphis is wordt ze herenigt met haar oude vlam Clay, een locale muziek promoter. Hoewel Laurel probeert om voor ogen te houden waarom ze in Memphis is, herinnert Clay haar aan de dagen dat ze een muziekduo vormden. Laurel merkt dat ze steeds er steeds meer van droomt om weer muziek te maken.

Hallmark kerstfilmsBron: Katherine Bomboy/Crown Media

9. A Godwink Christmas - 17 november

Wanneer kerst in aantocht is accepteert Paula, een antiquair, met tegenzin een huwelijksaanzoek van haar vriendje daniel, een advocaat. Wanneer haar tante Jane erachterkomt dat Paula gemixte gevoelens heeft over de voerloving, besluit ze Paula uit te nodigen in haar huis in Nantucket. Wanneer Paula aankomt plant ze een trip naar een eiland dichtbij, waar ze Gery ontmoet een charmante herberg eigenaar. Door het slechte weer kan Paula niet weg en besluit ze te overnachten in Gery's herberg en geniet ze samen met hem van de festiviteiten voor kerst. Ze beginnen gevoelens voor elkaar te ontwikkelen, maar wanneer het weer opklaart gaanz e allebei hij eigen weg. Eenmaal terug in Natucket wordt ze verrast door Daniel die een spontaan bezoek heeft gepland. Paula besluit om de bruilogt toch door te laten gaan. Maar terug in St. Louis is Daniel al snel weer helemaal gefoucst op werk en ziet Paula eindelijk in dat ze niet bij elkaar passen. Wanneer tante Jane Paula uitnodigt om kerst bij haar te vieren is Paula er niet bewust van dat tante Jane haar en Gery bij elkaar wilt brengen.

Hallmark kerstfilmsBron: Crown Media

10. Mingle all the way - 18 november

Mingle all the way is een nieuwe app waarmee je kunt netwerken en waarbij je gekoppeld wordt aan een andere drukke professional voor opkomende evenementen, zonder een langetermijn romance. Molly, de bedenker van de app, is vastbesloten om aan haar familie te laten zien dat de app een succes is. Ze besluit om zelf mee te doen in de app en zo ontmoet ze een andere drukk professional Jeff. Wanneer Molly en Jeff aan elkaar gekoppeld worden hebben ze allebei al twee verschrikkelijke andere ontmoetingen gehad. Desalniettemin besluiten ze om samen naar de opkomende feestelijke evenementen te gaan. De twee groeien steeds meer naar elkaar en misschien dat hun werk overeenkomst naar meer kan leiden. 

Hallmark kerstfilmsBron: Hallmark Channel

11. Return to Christmas Creek - 18 november

Amelia Hughes, een app ontwikkelaar die niet gelooft in de magie van Kerstmis, gaat tijdens de feestdagen terug naar haar geboortestad Christmas Creek om de magie van Kerstmis te herontdekken. Eenmaal in de stad aangekomen wordt ze herenigt met Mike, haar beste vriend van vroeger en haar vervreemde oom Harry die na een gebeurtenis tijdens Kerstmis voor een breuk in de familie heeft gezorgd. Wanneer Amelia deelneemt in de festiviteiten begint ze steeds meer te vallen voor Mike en daarnaast vindt ze ook nog eens de magie van Kerstmis terug. Ze kijkt zelfs uit naar Harry's traditie van kerst waarbij hij speelgoed brengt aan zieke kinderen in zijn vliegtuig. Harry is probeert ondertussen zijn relatie te redden met zijn ex-vriendin Pamela. Wanneer Amelia Harry aan het helpen is met zijn vliegtuig, ontdekt Amelia dat haar ouders onverwachts zijn komen opdagen. Harry en haar vader krijgen al snel weer ruzie, tot verdriet van Amelia. Op Kerstavond besluit Amelia om terug te keren naar Chicago, waarbij ze haar familie en Mike achterlaat. Maar wanneer ze op het punt staat om te vertrekken krijgt ze ineens inspiratie, waardoor haar familie misschien weer samen kan komen. 

Hallmark kerstfilmsBron: Shutterstock

12. Christmas on Honeysuckle Lane - 19 november 

Emma keer terug naar huis om voor de laatste keer Kerstmis te vieren met haar broers en zussen in het huis waarin ze zijn opgegroeid. Nadat hun ouders pasgeleden zijn overleden hebben ze met tegenzin moeten besluiten om hun huis aan Honeysuckle Lane te verkopen. Emma krijgt de leiding over de spullen van haar ouders. Tussen alle spllen vinden ze een verborgen verassing die hun meeneemt op een reis om de kracht van liefde en familie te ontdekken gedurende de feestdagen.

Hallmark kerstfilmsBron: Kailey Schwerman/Crown Media

13. Hope at Christmas - 20 november

Sydney Ragsdale is pas gescheiden en besluit om Kerstmis door te brengen in een huis die ze heeft geërfd samen met haar dochter. Sydney brengt veel tijd door in de lokale boekwinkel, waar ze de leraar Mac ontdekt. Niet alleen is hij leraar, hij zal ook de Kerstman spelen gedurende de feestdagen. Mac probeert om de kerstwensen uit te laten komen en dit jaar staat Sydney boven aan zijn lijstje. Wanneer een nieuwe mogelijkheid zich voor de boekwinkel aandient helpt Mac om Sydney zichzelf open te laten stellen voor het leven, de liefde en leert haar om te geloven in de kerstgedachte. 

Hallmark kerstfilmsBron: Shutterstock

14. Christmas at the palace - 21 november

Katie, een voormalige professionele schaatser wordt ingehuurd door de koning van San Senova, Alexander, om zijn dochter te leren schaatsen, zodat ze een optreden kan geven tijdens Kerstmis. Katie brengt veel tijd door in het kasteel samen met de koning, waardoor zij en Alex gevoelens voor elkaar beginnen te ontwikkelen en uiteindelijk verliefd worden. Maar zal het volk, die zo gebrand is op tradities het wel goed vinden als de koning van San Senova zou gaan trouwens met een buitenlander?

Hallmark kerstfilmsBron: Ricardo Hubbs/Crown Media​

15. Christmas at Grand Valley - 22 november

De kunstenares Kelly heeft het even gehad met het drukke Chicago en besluit om terug te keren naar het pittoreske Grand Valley, precies op tijd voor Kerstmis. Ze hoopt door de kerstdagen in haar favoriete stad haar liefde en inspiratie terug te vinden voor kerst. Leo, een zakenman en vader vindt het lastig om een goede tijdverdeling te vinden tijdens de kerstdagen. Wanneer hij een hotel in Grand Valley moet beoordelen ziet hij dit als een perfecte kans voor een reis met zijn kinderen. Het duurt niet lang voordat Kelly en Leo elkaar ontmoeten. Kelly herontdekt haar favoriete tradities van Grand Valley samen met Leo, en ze begint langzaamaan haar passie voor kunst terug te vinden. 

Hallmark kerstfilmsBron: ​Ryan Plummer/Crown Media

16. Pride, Prejudice and mistletoe - 23 november

Darcy heeft altijd hard gewerkt om zichzelf te bewijzen. Zo heeft ze een eigen bedrijf opgericht, in plaats van te gaan werken voor haar vaders bedrijf. In haar geboorteplaats ontmoet Darcy haar oude rivaal, de restauranteigenaar Luke. Ze worden gedwongen om samen een evenement voor goede doelen op te zetten. Darcy spendeert veel tijd met haar familie en Luke en ze begint te beseffen welke dingen er het belangrijkst zijn in het leven. Ze besluit om haar relatie met haar vader te verbeteren en tegelijkertijd wordt ze verliefd. Gebaseerd op het boek van Melissa de la Cruz.

Hallmark kerstfilmsBron: Shutterstock

17. Christmas Everlasting - 24 november

Lucy Toomey werkt al jarenlang dag in dag uit voor het beste bedrijfsadvocatenkantoor van New York. Eindelijk lijkt het harde werken zijn vruchten af te werpen en staat Lucy op het punt om partner van het bedrijf te worden na Oud en Nieuw. Wanneer haar zus Alice onverwacht overlijd besluit Lucy om terug te gaan naar Nilson's Bay om de begrafenis bij te wonen. Lucy kijkt er tegenop om terug te keren naar het huis waar ze is geboren, maar daarnaast heeft ze er ook spijt van dat ze te druk was om het laatste telefoontje van haar zus aan te nemen. Wanneer Lucy terug is in Nilson's Bay ontmoet ze Peter, een oude middelbare school liefde en Alice haar voormalige advocaat. Alice heeft het ouderlijk huis aan Lucy nagelaten, op een voorwaarde, dat Lucy daar 30 dagen lang gedurende de feestdagen gaat wonen.

Hallmark kerstfilmsBron: Shutterstock

18. Welcome to Christmas - 25 november

Resort ontwikkelaar Madison Lane heeft de taak om een locatie te vinden voor een nieuw ski-resort. Ze wil het resort laten in Mountain Park opzetten, totdat haar baas aan haar vraagt om een trip naar Colo te maken om die locatie te overwegen. Onderweg naar de stad om de burgemeester te ontmoeten, krijgt Madison een botsing met het welkom bord van de stad. De sheriff van de stad, Gage McBride geeft Madison een lift naar de stad, zodat ze de burgemeester alsnog kan ontmoeten terwijl haar auto ondertussen wordt gerepareerd. Madison weet dan nog niet dat de stad het als haar missie ziet om Madison ervan te overtuigen dat het ski-resort in hun stad moet komen te staan. Nu ze gestrand is in de stad begint Madison de community steeds en de kerstgeest steeds meer te waarderen. Is een ski-resort wel echt het beste voor Kerstmis voor deze stad? Of is de stad beter af wanneer het zijn eigen charme houdt en zijn tradities in tact blijft.

Hallmark kerstfilmsBron: Marcel Williams/Crown Media

19. A shoe addict's Christmas - 25 november

Kerst komt er bijna aan en Noelle merkt dat ze op een kruispunt in haar leven is. De liefde, een connectie met haar vader en een droom carrière lijken buiten haar bereik te zijn. Wanneer ze op Kerstavond wat langer op haar werk blijft komt ze erachter dat ze opgesloten is in het gebouw. Ze vindt het niet zo erg om opgesloten te zitten, totdat een eigenzinnige vrouw ineens in de schoenenafdeling opduikt en Noelle vertelt dat ze haar beschermengel is. Al snel bevindt Noelle zich in het  Kerstmis van het verleden, het heden en de toekomst. In alle drie moet ze samenwerken met haar knappe buurman, die brandweerman is, om een Kerstmis goede doelen gala te organiseren. Zal Noelle door het bezoeken van het verleden en de toekomst nieuwe kansen kunnen pakken en de Kersgeest kunnen ontdekken?

Hallmark kerstfilmsBron: Shutterstock

20. Christmas in Evergreen: Letters to Santa - 1 december

Lisa plant een last-minute kerst trip naar haar geboorteplaats Evergreen, waar ze erachter komt dat een historische winkel gesloten is. Lisa besluit om de inwoners van Evergreen te helpen om de winkel weer tot leven te wekken. Lisa flirt met een lokale aannemer, Kevin, zodat hij samen met haar gaat werken. Het paar staat voor een aantal verassingen wanneer ze proberen de winkel weer op te knappen. Wanneer de medewerkers van de Kringle Kitchen de geliefde 'Mailbox to Santa' onder hun hoede nemen, vinden de inwoers van de stad een 25 jaar oude brief die het nooit tot de noordpool heeft gered. Wanneer oude tradities weer tot nieuw gemaakt worden, valt Lisa langzamerhand voor Kevin, de tradities en het stadje Evergreen. 

Hallmark kerstfilmsRyan Plummer/Crown Media

21. A majestic Christmas - 2 december

Architect Nell keert voor de feestdagen terug naar het stadje Briar Falls met dubbele gevoelens, ze heeft namelijk de opdracht grekregen om het historische Majestic Playhouse om te bouwen in een modern gebouw, tot groot bezwaar van de inwoners van de stad. Het gebouw werd gerbruikt voor festiviteiten. Dit was een jarenlange traditie van de stad die nu moet stoppen. Deze opdracht zal Nell's eerste promotie zijn. Ze wenste dat ze deze baan niet had gekregen, zeker niet wanneer ze de eigenaar van het theater ontmoet, Connor, wiens ideeën clashen met die van Nell. Connor heeft niet veel ervaring met het vieren van Kerstmis en Nell hoopt dat als ze hem een snelle cursus geeft over het vieren van Kerstmis gedurende de stad's Twaalf Daagse Festival, dat hij van gedachten veranderd over het moderniseren van de Majestic.

Hallmark kerstfilmsBron: Shutterstock

22. Northern Lights of Christmas - 2 december

Zoey Hathaway heeft jarenlang gewerkt aan haar levensdoel om piloot te worden, maar alles wordt van de baan geveegd wanneer ze onverwacht een rendierkwekerij erft, samen met de gevaarlijk knappe Alec Wynn. Zoey wordt bedolven onder alle kerstverantwoordelijkheden en het zorgen voor de rendieren. Daarbij komt ook nog dat ze niet zeker is van Alec, hij heeft zo zijn eigen ideeën over hoe alles in goede banen moet lopen. Nog nooit hadden mensen veel vertrouwen in Alec, maar nu stelt hij zich wel open voor Zoey (die vertrouwen in hem lijkt te hebben) en ze vallen voor elkaar. Zouden ze allebei geluk kunnen vinden in de meest onwaarschijnlijke omstandigheden vlak voor Kerstmis?

Hallmark kerstfilmsBron: Ryan Plummer/Crown Media

23. Homegrown Christmas - 8 december

Na het aftreden als CEO bij haar droombaan, gaat Maddie op weg naar huis om in haar vakantie meer perspectief te krijgen op haar leven. Ze komt haar oude middelbare schoolliefje Carter tegen en dat zorgt ervoor dat er snel spanningen ontstaan. Als Carter en Maddie gedwongen worden een kerstdans te bedenken voor de plaatselijke middelbare school, moeten ze hun verschillen opzij schuiven en opnieuw ontdekken waarom ze al die jaren geleden verliefd werden.

Hallmark kerstfilmsBron: Philippe Bosse/Crown Media

24. Memories of Christmas - 8 december

Noelle werd opgevoed door de koningin van Kerstmis. Wanneer ze het huis van haar overleden moeder erft, komt ze erachter dat haar moeder iemand had aangenomen om het te versieren, namelijk Dave. De deal gaat nu niet door, maar Dave overtuigt Noelle om hem de traditie te laten voortzetten. Naarmate de versieringen opgehangen worden, beginnen de Noelle's verdedigingen te verminderen. Ze omhelst het kerstgala van de stad dat haar moeders erfenis was, vindt onverwacht liefde en ontwikkelt een vreugde voor de vakantie die ze nooit voor mogelijk had gehouden

Hallmark kerstfilmsBron: MediaPunch/REX/Shutterstock

25. Once Upon a Christmas Miracle - 9 december

Heather Krueger heeft nog maar een paar maanden te leven als ze geen levertransplantatie krijgt. Heathers tijd raakt op, maar dan hoort een aardige vreemdeling, Chris Dempsey, van haar benarde toestand en ontdekt dat hij een perfecte match is. De twee ontmoeten elkaar en al snel ontwikkelt een vriendschap zich tot een romantische relatie. De film volgt de reis van Heather en Chris over drie kerstdagen, terwijl zijn onbaatzuchtige gebaar leidt tot een kerstwonder voor alle betrokkenen. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Hallmark kerstfilmsBron: Shutterstock

26. Christmas Wonderland - 9 december

Heidi, die aanvankelijk het kleine stadje Pleasant Valley verliet met de droom ooit een succesvolle schilder te worden, heeft haar eigen kunst in de wacht gezet om uit te blinken als een kunstgalerie-curator. Nu, een week voor het grote kerstfeest van de galerie, moet ze terugkeren naar huis om op haar nicht en neef te passen. En dan komt ze oog in oog te staan met haar liefde can de middelbare school, Chris. Hij is nu een leraar, die last-minute een nieuwe locatie voor de kerstdans moet vinden. Heidi biedt aan om hem te helpen en samen ontdekken ze een prachtige plek voor de dans, die perfect de kerstgeest vastlegt, genaamd Wonderland Farms. Hoe meer tijd Heidi in Pleasant Valley besteedt aan het versieren van de Christmas SnowBall, hoe meer ze zich geïnspireerd voelt om opnieuw te gaan schilderen. Kerstmis nadert al snel en Heidi wordt verscheurd tussen het leven dat ze in de stad opbouwde en het verrassende leven in Pleasant Valley, waar ze haar ware passie heeft omhelst.

Hallmark kerstfilmsBron: Shutterstock

27. A Gingerbread Romance - 15 december

Met de Kerst voor de deur meldt het architectenbureau Taylor aan voor een wedstrijd waarin de teams levensgrote peperkoekhuizen moeten ontwerpen en bouwen. Na de wedstrijd krijgt Taylor waarschijnlijk promotie naar een functie in een andere stad. Het bedrijf koppelt haar aan Isabelle, een gerenommeerde Franse banketbakker. Maar dan trekt Isabelle zich terug, en loopt Taylor een plaatselijke bakkerij binnen waar ze Adam ontmoet. Hij is een bakker en alleenstaande vader. In een daad van wanhoop, overtuigt Taylor Adam om met haar samen te werken voor de wedstrijd. Al jarenlang maakt Taylor nergens een 'thuis' voor zichzelf, uit angst dat het slechts tijdelijk zal zijn. Maar de tijd die ze met Adam en zijn dochter in hun gezellige huis doorbrengt, die is gedecoreerd voor de feestdagen vult haar met een verlangen naar een plek om zich thuis te voelen.

Hallmark kerstfilmsBron: Shutterstock

28. Time for Me to Come Home for Christmas - 15 december

Het is de laatste vrijdag voor Kerstmis in New York City en er is een enorme storm op komst. Cara Hill, een zakenvrouw, ontmoet een bankier terwijl countrymuziekster Heath Sawyer op Madison Square Garden speelt. Wanneer de vlucht naar Tulsa waarvoor ze allebei een ticket hebben wordt geannuleerd, zorgt dit ervoor dat het onwaarschijnlijke paar vreemdelingen samen gaat reizen. Allebei hebben ze een geheim - Heath heeft geen nummer meer geschreven sinds zijn vader stierf, en Cara's moeder is onlangs overleden en het jam bedrijf van haar familie is failliet aan het gaan. Zal Kerstmis een wonder zijn - en een kans op liefde? 

Hallmark kerstfilmsBron: Shutterstock

29. Reunited at Christmas - 16 december

Romanschrijfster Samantha worstelt met writer's block. Samen met haar vriendje gaat ze naar het huis van haar overleden grootmoeder om daar kerst te vieren. Terwijl ze thuis is met familie, onthullen de wijze woorden van haar grootmoeder de ware betekenis van Kerstmis in een tijd waarin Samantha aanmoediging nodig heeft.

Hallmark kerstfilmsBron: Allen Fraser/Crown Media

30. Entertaining Christmas - 16 december

Claire is een kookboekenauteur, knutselaar en televisiepersoonlijkheid wiens naam synoniem staat voor perfectie. Terwijl ze overweegt met pensioen te gaan, staat haar dochter Kara klaar om het nieuwe gezicht van het merk Livingston te worden. Het enige probleem is dat Kara niet kan koken. Of naaien. Of één van de andere kenmerkende dingen waar haar moeder bekend om staat. Wanneer een jong meisje een video online plaatst waarin Claire wordt gevraagd om haar uitgezonden vader thuis te verwelkomen met Kerstmis, wordt Kara op haar plaats gestuurd in een poging om zichzelf te bewijzen als een waardige opvolger en de baan van haar moeder te winnen. Terwijl Kara haar best doet om een goede indruk te maken, krijgt ze meer dan ze had verwacht als oom Joe van het jonge meisje een verslaggever bleek te zijn van de plaatselijke krant, op zoek naar zijn volgende verhaal.

Hallmark kerstfilmsBron: Ryan Plummer/Crown Media

31. Small Town Christmas - 22 december

Het eerste boek van auteur Nell Phillips is de bestseller van het kerstseizoen geworden. Nell's laatste stop in de landelijke rondom haar boek brengt haar naar de stad Springdale. Dit is de geboortestad van Emmett Turner, een jonge man die ze meer dan vijf jaar geleden ontmoet heeft, terwijl ze beiden als hoofdredacteur bij een uitgeverij in New York werkten. Nell werd door Emmett gekwetst toen hij na een dinerdate zonder enige uitleg uit New York verdween. Al snel geeft Nell toe dat de kleurrijke, nostalgische anekdotes van Emmett over Springdale haar geïnspireerd om het boek te schrijven dat haar leven en vooral het vakantieseizoen vormgeeft.

Hallmark kerstfilmsBron: Shutterstock

32. Christmas Made to Order - 23 december

Wanneer architect en kerstmuzikant Steven zijn familie met kerst op bezoek krijgt, rekruteert hij vakantiecoördinator Gretchen om het vakantieplezier bij hem in huis te brengen. Gretchen's deskundige kerstgeest brengt het gezin van Steven samen, maar geen van beiden had verwacht dat het hen dichter bij elkaar zou brengen. Nadat een grote kans zich aan Gretchen voordoet, moeten zij en Steven beslissen wat echt belangrijk is in het leven.

hallmark kerstfilmsBron: Fred Hayes/Crown Media

33. Christmas Bells are Ringing - 23 december

Samantha, een freelance fotograaf, keert voor het eerst sinds de dood van haar moeder terug naar Cape Cod. Ze gaat haar vaders kerstavond-huwelijk met de mooie Helen vieren, maar wil graag herinneringen uit het verleden ophalen. Ze is nooit eerder in de winter naar de Cape Code geweest en vindt dat het een heel nieuwe ervaring is. De deadline voor een een grote opdracht die haar carrière zou kunnen veranderen komt dichterbij en daarvoor roept ze de hulp in van haar jeugdvriend, Mike, om haar rond te leiden. In de tijd dat ze met haar vader, Helen en Mike in Cape Cod doorbrengt, vindt ze betekenis in haar creatieve bezigheden, wordt verliefd en beseft dat Kerstmis overal is waar je gezin is.

Hallmark kerstfilmsBron: Shutterstock

34. When Calls the Heart Christmas - 25 december

Een groep weeskinderen strandt in Hope Valley vlak voor kerst. hHun begeleiders (zusters die een mysterieus achtergrondverhaal hebben) laten Bill de omstandigheden van hun aankomst onderzoeken. Hij ontdekt dat de zusters en hun weeshuis in gevaar zijn, dus Abigail en de andere bewoners verzamelen zich om er een kerstfeest van te maken voor de weeskinderen. Elizabeth, die zich voorbereidt op de geboorte van haar kind, zorgt ervoor dat haar studenten deelnemen aan onbaatzuchtige activiteiten. Dat, samen met een kerstwonder, helpt om verwondering, hoop, vreugde en liefde te brengen aan heel dit kerstseizoen.

Hallmark kerstfilmsBron: Bettina Strauss/Crown Media

35. Focus on Love - 29 december

Met slechts een week om voor te bereiden, krijgen Lisa Patterson en haar familie van de grootste klus in de geschiedenis van hun bedrijf aangeboden: een nieuwjaarsavondfeest voor techondernemer Megan Clark. Maar wanneer Lisa's broer zijn been breekt en haar ouders op een geplande vakantie vertrekken, moet Lisa met tegenzin de hulp inroepen van de bezoekende studievriend van haar broer, David Campos om haar te helpen het evenement te organiseren. 

Hallmark kerstfilmsBron: Shutterstock

Helaas is Hallmark Channel niet meer in Nederland te zien, maar dat betekent nog niet dat je al deze films niet kan kijken. Vorig jaar verschenenen een aantal Hallmark kerstfilms op Netflix. Welke dat precies zullen zijn, hoeveel en wanneer is nog onbekend. Daarnaast zijn veel Hallmark kerstfilms gewoon op YouTube vinden!

Welke Hallmark kerstfilm ga jij zeker kijken?

Bron: Entertainment weekly, Hallmark channel

Lees ook: Vijf kerstfilms die gebaseerd zijn op boeken

Nieuwste artikelen

  • De omzwervingen van Boek - Melanie van de Peut

  • Familiehuis aan zee - Simone Foekens

  • Net goed – Tjibbe Veldkamp

  • Zusje van mij - Mikaela Bley

  • Toen de maskers kwamen - Jennifer Dugan

Gerelateerde artikelen

  • De 10 leukste kerstfilms aller tijden!

  • De ergste film clichés 

  • Om deze redenen zien seks scènes in films er altijd perfect uit

  • 5x Romantische zwijmel-films voor Valentijnsdag

  • De 10 leukste winterfilms

Zoek in artikelen