In november verschijnen er 4 nieuwe kerstfilms op Netflix

Langzaamaan komt Kerstmis steeds dichterbij. Voor je het weet staat de kerstboom alweer netjes opgetuigd in de woonkamer en kijk je naar Love Actually of Elf. Natuurlijk heb je deze films al 100 keer gezien (als het niet vaker is) en daarom is het tijd voor nieuwe kerstfilms! Gelukkig heeft Netflix ervoor gezorgd dat er in november maar liefst 4 nieuwe kerstfilms aan hun aanbod worden toegevoegd.

The Holiday Calendar - 2 november

De hoofdrol in deze kerstfilm is weggelegd voor Katerina Graham, bekend door haar rol als Bonnie Bennett in The Vampire Diaries. In The Holiday Calender volgen we het verhaal van Abby Sutton. Zij is een een fotograaf met ontzettend veel talent en haalt niet altijd genoeg voldoening uit haar baan. Op een dag erft ze een antieke advent kalender en de inhoud ervan blijkt over een toekomstvoorspelling te beschikken. Deze magische kalender zou Abby weleens kunnen helpen in haar zoektocht naar de liefde.

nieuwe kerstfilms op NetflixBron: Netflix

The Princess Switch - 16 november

Ook in The Princess Switch speelt een bekende actrice de hoofdrol, namelijk Vanessa Hudgens. Zij is bekend als Gabriella Montez uit de High School Musical films. De andere grote rol is weggelegd voor Sam Palladio, bekend als Gunner uit de serie Nashville. The Princess Switch gaat over een hertogin en een burger die met elkaar van plek ruilen als ze erachter komen dat ze heel erg op elkaar lijken. De zaken worden alleen iets lastig wanneer ze beiden verliefd worden op een man die niet bekend is met hun ware identiteit. 

nieuwe kerstfilms op NetflixBron: Netflix

The Christmas Chronicles - 22 november

In The Christmas Chronicles is niemand minder dan Kurt Russel de Kerstman. Het verhaal gaat over een broer en zus, Teddy en Kate Pierce, die het plan hebben om op kerstavond de Kerstman op te wachten en te filmen. Hun plan draait echter uit op een onverwachte reis waar de meeste kinderen alleen maar van kunnen dromen. Nadat ze de Kerstman hebben gespot, sluipen ze namelijk in zijn slee en beleven een bijzonder avontuur.

nieuwe kerstfilms op NetflixBron: Wonder Worldwide

A Christmas Prince: The Royal Wedding - 30 november

A Christmas Prince was vorig een onwijs groot succes, een sequel kon daarom ook niet uitblijven. Op 30 november verschijnt The Royal wedding. De sequel begint niet meteen waar de eerste film is afgelopen. We gaan namelijk een jaar vooruit in de tijd en kijken mee hoe Prince Richard en Amber druk in de weer zijn met de voorbereidingen van hun huwelijk. Ze zijn van plan om rond de kerstdagen te trouwen, maar Amber vindt het spannender dan gedacht – zou ze wel een goede prinses en toekomstige koningin van Aldovia zijn? Aan de andere kant heeft Prince Richard ook een aantal crisissen die hij moet oplossen, en dat terwijl de bruiloft steeds dichterbij komt.

nieuwe kerstfilms op netflixBron: Netflix

Ga jij deze 4 nieuwe kerstfilms op Netflix kijken?

Bron: Netflix

Lees ook: Dit zijn de aankomende Hallmark kerstfilms

Nieuwste artikelen

  • Mystery guest - Maren Stoffels

  • Het schoolplein - Michelle Frances

  • Toen ik jou zag - Mary Schoon

  • Morisaki's boekwinkel - Satoshi Yagisawa

  • Spiegeldagen - Mark H. Stokmans

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Netflix codes

  • Top 5 erotische must sees op Netflix

  • Pikante films op Netflix

Zoek in artikelen