Kerstfilms op Netflix

Het is nu echt al bijna Kerstmis. Het huis is weer helemaal in kerstsferen gebracht en voor je het doorhebt, kijk je weer naar dezelfde kerstfilms Home Alone of Love Actually.Waarschijnlijk heb je deze films al heel vaak gezien en daarom is het tijd voor andere kerstfilms! Gelukkig kan je hiervoor bij Netflix terecht, want zij hebben een heel ruim aanbod aan verschillende kerstfilms!

The Christmas Chronicles 

In The Christmas Chronicles is niemand minder dan Kurt Russel de Kerstman. Het verhaal gaat over een broer en zus, Teddy en Kate Pierce, die het plan hebben om op kerstavond de Kerstman op te wachten en te filmen. Hun plan draait echter uit op een onverwachte reis waar de meeste kinderen alleen maar van kunnen dromen. Nadat ze de Kerstman hebben gespot, sluipen ze namelijk in zijn slee en beleven een bijzonder avontuur.

kerstfilms op NetflixBron: Netflix

A Christmas Prince

Kerst begint vroeg voor een ambitieuze journaliste uit New York. Zij wordt naar Oost-Europa gestuurd om daar een koninklijk evenement vast te leggen. Ze komt er namelijk voor een scoop over een knappe prins die op het punt staat koning te worden. Daar krijgt ze al snel te maken met de koninklijke familie en blijkt dat er wel eens meer in de lucht kan hangen dan alleen een journalistiek verslag.

Kerstfilms op NetflixBron: Netflix

A Christmas Prince: The Royal Wedding

A Christmas Prince was vorig een onwijs groot succes, een sequel kon daarom ook niet uitblijven. Op 30 november verscheen The Royal wedding. De sequel begint niet meteen waar de eerste film is afgelopen. We gaan namelijk een jaar vooruit in de tijd en kijken mee hoe Prince Richard en Amber druk in de weer zijn met de voorbereidingen van hun huwelijk. Ze zijn van plan om rond de kerstdagen te trouwen, maar Amber vindt het spannender dan gedacht – zou ze wel een goede prinses en toekomstige koningin van Aldovia zijn? Aan de andere kant heeft Prince Richard ook een aantal crisissen die hij moet oplossen, en dat terwijl de bruiloft steeds dichterbij komt.

Kerstfilms op NetflixBron: Netflix

A Very Murray Christmas

Bill Murray is bang dat een grote sneeuwstorm roet in het eten gooit voor zijn gloednieuwe TV-show. Maar geluk en doorzettingsvermogen maakt dat zijn gasten allemaal binnendruppelen bij het Carlyle Hotel. Samen vieren ze een vrolijke kerst.

Kerstfilms op NetflixBron: Netflix

Christmas Inheritance

Doordat erfgename Ellen Langford het cadeaubedrijf van haar vader mag overnemen, moet ze een speciale kerstbrief afgeven bij haar vaders beste vriend en voormalig zakenpartner Zeke. Ze besluit naar Snow Falls te gaan, de stad waar het bedrijf is begonnen. Ze verblijft in het logement van Zeke, waar ze de inwoners van de stad leert kennen. Omdat haar geld opraakt, moet ze werk in het logement verrichten om daar te kunnen blijven. Tijdens haar verblijf in Snow Falls leert ze meer over romantiek en de ware betekenis van kerst.

Kerstfilms op NetflixBron: Netflix

The Holiday Calendar

De hoofdrol in deze kerstfilm is weggelegd voor Katerina Graham, bekend door haar rol als Bonnie Bennett in The Vampire Diaries. In The Holiday Calender volgen we het verhaal van Abby Sutton. Zij is een een fotograaf met ontzettend veel talent en haalt niet altijd genoeg voldoening uit haar baan. Op een dag erft ze een antieke advent kalender en de inhoud ervan blijkt over een toekomstvoorspelling te beschikken. Deze magische kalender zou Abby weleens kunnen helpen in haar zoektocht naar de liefde.

Kerstfilms op NetflixBron: Netflix

The Princess Switch

Ook in The Princess Switch speelt een bekende actrice de hoofdrol, namelijk Vanessa Hudgens. Zij is bekend als Gabriella Montez uit de High School Musical films. De andere grote rol is weggelegd voor Sam Palladio, bekend als Gunner uit de serie Nashville. The Princess Switch gaat over een hertogin en een burger die met elkaar van plek ruilen als ze erachter komen dat ze heel erg op elkaar lijken. De zaken worden alleen iets lastig wanneer ze beiden verliefd worden op een man die niet bekend is met hun ware identiteit. 

Kerstfilms op NetflixBron: Netflix

Bad Santa 2

Willie Soke is helemaal niks veranderd sinds de eerste film. Samen met Marcus en Thurman Merman hebben ze het dit keer voorzien op een charitatieve instelling die geleid wordt door de charmante Diane. Ze zetten een plan in elkaar om met het geld weg te komen. Ze worden echter gedwarsboomd wanneer Willie's moeder, Sunny Soke, onverwacht langskomt.

Kerstfilms op NetflixBron: Netflix

Mariah Carey’s Merriest Christmas

Sluit je aan bij Mariah Carey, Kenny "Babyface" Edmonds, Kelsey Grammer en meer voor dit muzikale kerstevenement!

Kerstfilms op NetflixBron: Netflix

Office Christmas Party

De CEO van een familiebedrijf dreigt de afdeling van haar feestende broer Clay te sluiten. Clay en zijn technisch directeur roepen hun collega's bij elkaar en organiseren een groots kerstfeest in een poging om een potentiële klant te trekken dat moet leiden tot een verkoop waarmee ze hun baan kunnen redden. Dit feest loopt natuurlijk al heel snel uit de hand.

Kerstfilms op NetflixBron: Netflix

The Spirit of Christmas

Advocate Kate ontfermt zich over de verkoop van een oude herberg waarvan de eigenaar is overleden. Helaas krijgt ze de herberg niet verkocht, omdat de geest van de in 1920 overleden Daniel er nog steeds rondspookt. Om de geest weg te krijgen moet Kate hem helpen de zaak van zijn moord op te lossen.

Kerstfilms op NetflixBron: Netflix/Hallmark

A Wish for Christmas

Sara Thomas is een type vrouw dat graag vanaf de zijlijn toekijkt op haar werk. Wanneer haar grote idee voor kerst wordt gestolen, wenst ze dat de Kerstman haar de moed geeft om voor haarzelf op te komen. De Kerstman laat haar wens uitkomen, maar geeft haar slechts 48 uur. Terwijl de klok tikt, zal Sara ontdekken hoe ze met de kerstmagie moet omgaan en leert ze voor haarzelf op te komen.

Kerstfilms op NetflixBron: Netflix/Hallmark

Santa Claus: The movie

Aan het begin van de film zien we hoe de Kerstman honderden jaren geleden het eeuwige leven krijgt, en de uitverkorene werd om alle kinderen ter wereld cadeaus te brengen. Daarna krijgen we te zien hoe Patch aan de Kerstman wil bewijzen dat hij een goede elf kan zijn. Hij gaat in zee met een kwaadaardige speelgoedfabrikant die er op uit is om de Kerstman uit de markt te drukken.

Kerstfilms op NetflixBron: Calash Corporation

How Sarah Got Her Wings

Net voor kerst krijgt Sarah Fitzpatrick een ernstig ongeluk. Helaas mag ze niet door de hemelpoort, haar naam staat niet op de lijst van de personen die binnen mogen. Sarah krijgt de kans om terug te keren naar de aarde en daar een goede daad te verrichten. Met nog twaalf dagen te gaan tot Kerstmis probeert Sarah er alles aan te doen om haar plekje in de hemel te verzekeren.

Kerstfilms op NetflixBron: Netflix

I’ll be Home for Christmas

Assistent-officier van justitie Jackie wil een zaak afronden en kerst vieren met haar 8-jarige dochter. Haar plannen vallen in duigen als haar vader, een norse gepensioneerde politieagent, 'zomaar' langskomt. Jackie overtuigt haar vader de kerst door te brengen bij haar en haar dochter. Ze komen nu voor de uitdaging te staan om te gaan met oude wonden.

kerstfilms op NetflixBron: Hallmark

Merry Kissmas

Kayla's relatie zit in een dipje en dan komt ze vast te zitten in een lift samen met de charmante Dustin. De vonken spatten er meteen van af. Later probeert haar huidige vriend hun relatie te redden door de brokken weer te lijmen. Kayla weet niet wat ze moet doen: haar relatie redden of een nieuwe liefde een kans geven.

Kerstfilms op NetflixBron: Netflix

Angels in the Snow

Met de naderende feestdagen trekt de familie Montgomery naar hun chalet in de bergen. De sfeer is jammer genoeg niet heel erg goed. De ouders van Judith en Charles maken continu ruzie en ook de kinderen kibbelen heel de tijd. Wanneer na een storm de familie Tucker een auto-ongeval heeft, kloppen ze aan bij het eerste chalet dat ze tegenkomen. Twee wildvreemde families worden zo gedwongen om samen Kerstmis door te brengen.

Kerstfilms op NetflixBron: Netflix

48 Christmas Wishes

Twee kleine elven raken veel brieven kwijt die bestemd zijn voor de Kerstman. Ze zijn allemaal geschreven door de bewoners van één stad. Het is nu aan het tweetal alle brieven te vinden, en deze op tijd te bezorgen bij de Kerstman. De twee vinden het echter wel lastig om zich aan te passen aan het stadsleven.

Kerstfilms op NetflixBron: Netflix

Christmas with a View

Op Kerstmis bruist Thunder Mountain Ski Resort wanneer de vermaarde Shane Roarke tot de nieuwe chef-kok wordt benoemd. Clara Garrison is niet zo enthousiast en focust zich in plaats daarvan op zich opnieuw te vestigen na haar mislukte poging om een restaurant in de stad te openen. Zullen hun paden elkaar voortdurend kruisen, zal hun gedeelde passie voor koken hen samenbrengen of zullen ze door geheimen uit elkaar worden gehouden?

kerstfilms op NetflixBron: Netflix/Hallmark

Dreamworks Holiday Classics

Heel Madagaskar is in feeststemming in deze verhalen met thema's als Valentijnsdag en kerstmis, waarin alle populaire dieren meespelen.

Kerstfilms op NetflixBron: Netflix

Angela’s  Christmas

Angela's Christmas in het Ierland van de jaren 10 en is een grappig, hartverwarmend en aangrijpend verhaal over de kracht van het gezin en de onschuldige wens van een kind om te zorgen dat iedereen veilig, warm en geliefd is in de kersttijd.

Kerstfilms op NetflixBron: Netflix

Dreamworks Home: For the Holidays

Oh neemt het op zich om de kerstvreugde naar zijn collega Boovs te brengen. Helaas vernietigt zijn goedbedoelde missie bijna de stad.

Bron: Dreamwork

BoJack Horseman Christmas Special: Sabrina’s Christmas Wish

In deze speciale kersaflevering vieren Bojack en Todd samen de feestdagen.

Bron: Tornante Company

5 star Christmas - 7 december

Wanneer de Italiaanse premier zijn geliefde en politieke rivaal ontmoet tijdens een officiële reis naar Boedapest tijdens de kerstweek staat alles op zijn kop.

kerstfilms op netflixBron: Netflix

Free Rein: The Twelve Neighs of Christmas - 7 december

Terwijl Bright Fields zich voorbereidt op het Mistletoe Ball, leidt Zoe zichzelf naar een familiegeheim, terwijl Gaby zichzelf overgeeft aan de nieuwe baas Mia.

Kerstfilms op NetflixBron: Netflix

Super Monsters en de Wenstster - 7 december

Kerstwensen komen uit voor Lobo, als zijn favoriete nichtje onverwachts op bezoek komt, maar ook voor Slorp, die overal tegelijk wil kunnen zijn.

Kerstfilms op NetflixBron: Netflix

Chilling Adventures of Sabrina: A Midwinter’s Tale - 14 december

Tijdens Kerstmis vieren heksen natuurlijk niet de geboorte van Jezus, maar de zonnewende op 21 december. Dit is het begin van de winter, de kortste dag van het jaar én magie zit dan op zijn hoogtepunt. Ideale omstandigheden voor geesten om tevoorschijn te komen. En wat is dan een beter moment dan tijdens de zonnewende om contact met je overleden moeder te zoeken? Sabrina heeft hetzelfde idee in de Chilling Adventures of Sabrina kerstspecial.

Bron: Netflix

Prince of Peoria: A Christmas: A Christmas Moose Miracle - 14 december

Teddy heeft nog nooit het lichtfestival gemist , maar de bowlingbaan is ingescneeuwd. Geen zorgen: Emil houdt vol dat de kerst-eland de situatie zal redden.

Bron: Netflix

Welke kerstfilms op Netflix ga jij kijken?

Bron: Netflix

Lees ook: Dit zijn de aankomende Hallmark kerstfilms

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De 10 leukste kerstfilms aller tijden!

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Once Upon A Time seizoen 7 komt niet op Netflix

  • Deze films en series zijn vanaf januari te zien op Netflix

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen