Alles wat we tot nu toe weten over YOU seizoen 2

Pas op: Spoilers voor YOU seizoen 1

Op tweede kerstdag had Netflix een heel leuk kerstcadeautje voor ons. Het eerste seizoen van YOU verscheen namelijk op de streamingsdienst. Zelfs voordat YOU op Netflix verscheen was het al een groot succes en de meesten hebben seizoen 1 dan ook al lekker gebingewatcht. Nu is de vraag natuurlijk: wat kunnen we verwachten van YOU seizoen 2? Wij zetten het in dit artikel voor je op een rijtje!

In ‘You’ volgen we het verhaal van de boekwinkelmanager Joe Goldberg. Hij wordt gespeeld door Penn Badgley, bekend als Dan Humphrey uit Gossip Girl. Op een dag verschijnt de knappe Guinevere Beck in zijn winkel en hij is eigenlijk op slag verliefd. Deze onschuldige verliefdheid slaat snel om in een obsessie en Joe gebruikt social media om de meest intieme details over Beck te ontdekken. Op die manier kan hij dicht bij haar komen. Ieder obstakel dat hem in de weg staat moet er helaas aan geloven.

YOU seizoen 2Bron: Lifetime/Netflix

Het eerste seizoen van YOU is gebaseerd op het gelijknamige boek van Caroline Kepnes. Het zal je dan ook niet verrassen dat YOU seizoen 2 gebaseerd is op het vervolgboek, Hidden Bodies. In de laatste aflevering van seizoen 1 konden we zien dat Candace (de ex van Joe) terugkeerde. Dit kwam als een grote verrassing voor Joe, omdat hij dacht dat ze dood was. YOU seizoen 2 zal hier waarschijnlijk verder op borduren, dus het is in ieder geval al zo goed als zeker dat Penn Badgley zal terugkeren als Joe Goldberg! 

In YOU seizoen 2 gaat Joe verhuizen naar Hollywood, Los Angeles. Hier wil hij een heel nieuw leven opbouwen, zodat hij alles wat er gebeurt is achter zich kan laten. Ook hoopt hij natuurlijk een nieuwe liefde te vinden. Misschien dat het dit keer wel goed afloopt? Daarnaast zal het nieuwe seizoen meer inzoomen op de jeugd van Joe. Hij heeft het vroeger zeker niet gemakkelijk gehad, dat zagen we al kort voorbij komen in het eerste seizoen. Toen zagen we bijvoorbeeld dat Mr. Mooney hem opsloot tussen de oude boeken om hem iets te leren.

You seizoen 2Bron: Lifetime/Netflix

Door de verhuizing zullen er waarschijnlijk veel nieuwe gezichten op het toneel verschijnen, maar iemand die we misschien wel terug gaan zien is Dr. Nicky.  Op dit moment zit hij in de gevangenis en probeert hij te bewijzen dat hij onschuldig is. Joe heeft hem er namelijk ingeluisd voor de moord op Benji, Peach en Beck. Gelukkig willen de makers het verhaal van Dr. Nicky wel blijven vertellen, dus misschien keert hij ook terug in YOU seizoen 2.

Tot slot gaat het onderzoek naar de dood van Peach Salinger (gespeeld door Shay Mitchell, bekend als Emily uit Pretty Little Liars) waarschijnlijk gewoon door. De familie van Peach heeft namelijk in het eerste seizoen een privédetective ingehuurd om haar ‘zelfmoord’ te onderzoeken. En in de laatste aflevering hebben we kunnen zien dat hij niks gelooft van het verhaal over Dr. Nicky. Het verleden zit Joe dus op de hielen! Kan hij de waarheid blijven verhullen? Of zullen zijn daden hem uiteindelijk in gaan halen?

YOU seizoen 2Bron: Lifetime/Netflix

De productie van YOU seizoen 2 is inmiddels al gestart. Waarschijnlijk zal ook het nieuwe seizoen uit 10 afleveringen bestaan. Het is alleen nog niet duidelijk wanneer het nieuwe seizoen op Netflix zal verschijnen. Het zal waarschijnlijk nog wel in 2019 op de streamingsdienst verschijnen.

Ben jij al benieuwd naar YOU seizoen 2?

Bron: Netflix

Lees ook: Young Adult boekverfilmingen

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Startdatum seizoen 7 Pretty Little Liars bekend!

  • 9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

  • Antwoorden op al je PLL vragen

  • Co-acteurs die elkaar haten

  • De première datum van PLL is bekend!

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen