Verslaafd aan YOU? Dan is Dirty John jouw nieuwe serie!

Heb jij YOU al gebingewatched op Netflix en weet je nu even niet meer welke serie je moet kijken? Dan hebben wij een hele goede tip voor jou: Dirty John! Het is een serie over mensen die de liefde graag een tweede kans willen geven. Maar wat nou als je iemand tegen het lijf loopt die een serie-oplichter en een sociopaat blijkt te zijn?

Dirty JohnBron: Netflix

Dirty John is gebaseerd op de gelijknamige podcast van Christopher Goffard, een Amerikaanse misdaadjournalist. In zijn podcast behandelt hij true-crime stories. In zijn eerste podcasts schijnt hij licht op het waargebeurde verhaal van John Meehan. Hij is een serie-oplichter en een sociopaat. Dat de serie Dirty John gebaseerd is op ware gebeurtenissen, maakt de serie natuurlijk net even extra griezelig!

In Dirty John volgen we zakenvrouw Debra Newell. Haar rol wordt vertolkt door Connie Britton. Zij was eerder te zien als Reyna Jaymes in de serie Nashville. Via een datingsite ontmoet Debra de charismatische John Meehan, gespeeld door Eric Bana. Hij is anesthesist van beroep en Debra valt als een blok voor hem. Debra’s familie vertrouwt John echter voor geen meter en dat blijkt terecht, maar John is niet van plan om Debra zomaar op te geven.

Bekijk hieronder de Dirty John trailer:

Klinkt Dirty John jou als muziek in de oren? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Het eerste seizoen van Dirty John is nu te bingewatchen op Netflix.

Ga jij naar Dirty John kijken op Netflix?

Bron: Netflix

Lees ook: 10 verschillen tussen het boek en YOU seizoen 1

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Once Upon A Time seizoen 7 komt niet op Netflix

  • Jane the Virgin stopt na seizoen 5

  • Deze films en series zijn vanaf januari te zien op Netflix

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen