Deze romantische komedies komen in 2019 uit

Wij zijn gek op romantische komedies. In 2018 hebben we mogen genieten van heel wat mooie romantische komedies. Gelukkig kunnen we in 2019 ook weer uitkijken naar een aantal prachtige films. Ben jij gek op romantische komedies, maar heb je geen idee welke films er allemaal uit gaan komen in 2019? Geen nood! In dit artikel hebben wij voor jullie de romantische komedies die in 2019 uitkomen op een rijtje gezet. Zo kun je in één oogopslag zien welke films je dit jaar niet mag missen. 

Isn't It Romantic - 28-02

De cynische Natalie komt vast te zitten in een romantische komedie. Ze is vastbesloten om niet voor het genre te vallen dat ze eigenlijk al bijna haar hele leven haat.

Bron: Warner Bros. Entertainment Inc./Michael Parmelee

Under the Eiffel Tower - Geen Nederlandse Releasedatum

In Amerika is deze romantische komedie al uitgekomen, maar in Nederland heeft deze helaas (nog) geen releasedatum. In Under the Eiffel Tower heeft Stuart een mid-life crisis. Hij wil meer uit het leven halen en besluit mee te gaan op de familievakantie van zijn beste vriend naar Parijs, waar hij een aanzoek doet aan de zesentwintig jarige dochter van zijn beste vriend onder de Eiffeltoren. 

What Men Want - 14-03

Wat mannen denken is geen geheim meer. Ali David is een succesvolle sportagent die moet concurreren met haar mannelijke collega’s. Wanneer ze gepasseerd wordt bij een welverdiende promotie, vraagt ze zich af wat ze moet doen om te slagen in deze mannenwereld. Door een samenloop van omstandigheden kan ze ineens de gedachten van mannen horen. Met deze nieuwe gave is ze haar collega’s te slim af maar zet ze wel haar relaties, waaronder die met haar nieuwe vriend, op het spel.

Bron: Paramount Players, A Division of Paramount Pictures

The Perfect Date - 12 april

Dit jaar komt naast de sequel op To All the Boys I've Loved before nóg een film uit met Noah Centineo in de hoofdrol, namelijk The Perfect Date. In deze film creëert Brooks Rattigan (Noah Centineo) een app genaamd The Stand-In waarbij mensen hem kunnen betalen om het perfecte stand-in vriendje te spelen voor elke gelegenheid. 

Bron: Netflix

Someone Great - nog geen Nederlandse releasedatum

In Amerika komt Someone Great al in april uit. In Nederland is de film helaas (nog) niet aangekondigd. De hoofdpersoon heeft net een nare break-up achter de rug. Ze besluit om met haar twee beste vrienden naar New York City af te reizen om over haar breuk heen te komen. 

Bron: Feigco Entertainment

Always Be My Maybe - nog geen Nederlandse releasedatum

In Amerika komt deze film in mei uit, maar in Nederland heeft de film nog geen releasedatum gekregen. In de film, waarin onder andere Keane Reeves één van de hoofdrollen zal vertolken, volgen we twee jeugdvrienden die langzaamaan verliefd op elkaar beginnen te worden als ze opgroeien. 

Long Shot - 11-07

Fred Flarsky, een werkloze journalist, is vastbesloten om het meisje waarop hij al sinds zijn kindertijd verliefd is voor zich te winnen. Er is echter één probleem: ze is tegenwoordig één van de meest machtigste en onbereikbare vrouwen op Aarde.

Bron: Lionsgate

Last Christmas - 21-11

Last Christmas is een romantische kerstfilm die zich afspeelt in Londen.

Bron: Universal Pictures

To All The Boys I’ve Loved Before 2

Dit jaar zal ook het vervolg op To All The Boys I've Loved Before 2 uitkomen. Een synopsis en releasedatum zijn hiervoor nog niet vrijgegeven. 

Welke romantische komedie wil jij in 2019 gaan zien?

Lees ook: Deze fantasy films komen in 2019 uit

Nieuwste artikelen

  • Over mijn lijk - Jeffrey Archer

  • De beterweter – Marc-Uwe Kling

  • Op zoek naar Beer - Hannah Gold

  • Het onwaarschijnlijke verhaal van Baskerville Hall - Ali Standish

  • Stink tegen Danny - Jenny Mclachlan

Gerelateerde artikelen

  • De 10 leukste kerstfilms aller tijden!

  • De ergste film clichés 

  • Om deze redenen zien seks scènes in films er altijd perfect uit

  • 5x Romantische zwijmel-films voor Valentijnsdag

  • De 10 leukste winterfilms

Zoek in artikelen