De leukste nieuwste films onder de 7 euro

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel films op Netflix en/of Videoland te vinden, maar toch is het soms wel erg fijn om gewoon een fysieke DVD in je bezit te hebben. Als de film dan opeens van je favoriete streamingdienst verwijderd wordt, kan je hem tenminste nog een keertje kijken! En daarom hebben wij nu hele leuke tips voor jou. Hieronder vind je de 7 leukste films onder de 7 euro. En deze films zijn het stuk voor stuk waard om in de kast te hebben staan!

De leukste films onder de 7 euro

The Greatest Showman (€ 5,99)

P.T. Barnum was een vooruitstrevende visionair. Hij begon met helemaal niks en wist de allergrootste show ter wereld op te zetten. Samen met onder andere Philip Carlyle, Anne Wheeler en Lettie Lutz zet hij een betoverend spektakel neer en viert hij zijn levende fantasie. Zijn show trekt de aandacht van iedereen over de hele wereld en brengt ze in vervoering. 

de leukste films onder de 7 euro

Ready Player One (€ 6,99)

Wade Watts leeft in de toekomst. In zijn leven gebeurt er niet zo heel veel en daarom probeert hij hieraan te ontsnappen door in te loggen op OASIS. Dit is een wereldwijd gebruikte virtuele utopie, waarin gebruikers een totaal ander leven kunnen leiden. Een leven waar ze alleen van kunnen dromen. De bedenker van OASIS gaat dood en geeft de spelers de kans om zijn grote fortuin te winnen door een grote virtuele schattenjacht. Wade gaat, net als de miljoenen andere gamers, op jacht naar de schat en moet het al snel opnemen tegen grote bedrijven en andere tegenstanders die er alles aan doen om de schat als eerste te vinden.

de leukste films onder de 7 euro

Rampage: Big Meets Bigger (€ 6,99)

In Rampage maken we kennis met de primatoloog, Davis Okoye. Zijn beste vriend is een zeldzame albino silverback gorilla en draagt de naam George. Hoewel hij er eng uitziet is George heel vriendelijk en zeker niet gevaarlijk. Maar door een experimenteel serum begint George te groeien en te veranderen. En hij is niet de enige.. Davis Okoye gaat er samen met een genetische wetenschapper achteraan om hen te stoppen.

de leukste films onder de 7 euro

Maria by Callas (€ 6,99)

40 jaar na haar dood vertelt de bekende operazangeres haar eigen verhaal aan de hand van nooit eerder geziene footage en foto's, persoonlijke Super 8 films, eigen live-opnames, intieme brieven en zeldzame archiefbeelden waarin je Maria Callas voor het eerst in kleur achter de schermen ziet. 

de leukste films onder de 7 euro

Ocean's 8 (€ 6,99)

Debbie Ocean heeft maar liefst vijf jaar, acht maanden en twaalf dagen in de gevangenis gezeten. Daar heeft ze tijd genoeg gehad om een meesterplan uit te denken: de grootste overval uit haar carrière. Maar dit plan kan ze niet in haar eentje laten slagen, dus schakelt ze de hulp van van de allerbeste vrouwelijke criminelen die ze kan vinden. onder wie haar. Hun uiteindelijke doel is het stelen van 150 miljoen dollar aan diamanten, Tijdens het Met Gala zal deze om de nek van een beroemde actrice hangen. Debbie heeft overal aan gedacht, zelfs aan de kleinste details. De vrouwen zullen secuur te werk moeten gaan om het te laten slagen.

de leukste films onder de 7 euro

Lady Bird (€ 5,99)

Deze film speelt zich af in het Californische Sacramento in 2002. Christine McPherson, ook wel bekend als Lady Bird, heeft een eigenzinnige moeder en ze doet er alles aan om zich tegen haar af te zetten. Maar wat ze niet weet is dat ze meer op haar moeder lijkt dan ze denkt. Haar moeder werkt keihard om rond te komen nadat haar vader zijn baan kwijtraakte. 

de leukste films onder de 7 euro

Tomb Raider (€ 6,99)

De vader van de eigenzinnige Lara Croft is een avonturier in hart en nieren, maar wordt nu al een tijdje vermist. Iedereen gaat er vanuit dat hij dood is, maar Lara denkt dat er meer achter schuil gaat. Ze is vastbesloten om de mysterieuze 'dood. van haar vader op te lossen. Ze gaat een levensgevaarlijke reis aan en wordt uiteindelijk een echte Tomb Raider.

 

Welke film ga jij binnenkort kijken?

Lees ook: 18 x de leukste filmseries

Nieuwste artikelen

  • De omzwervingen van Boek - Melanie van de Peut

  • Familiehuis aan zee - Simone Foekens

  • Net goed – Tjibbe Veldkamp

  • Zusje van mij - Mikaela Bley

  • Toen de maskers kwamen - Jennifer Dugan

Gerelateerde artikelen

  • 16x de leukste musical films

  • Recensie: The greatest showman

  • The Greatest Showman 2 mét Hugh Jackman is onderweg

  • Top 10 beste Zac Efron films

  • Recensie: Ready Player One

Zoek in artikelen