Alle nieuwe kerstfilms van 2020

Als het even kan kijken we het liefst het hele jaar door kerstfilms! Kerstfilms zijn nu eenmaal ontzettend leuk en romantisch en perfect om een avondje bij weg te zwijmelen... 2020 is tot nu toe een gek jaar geweest met het Coronavirus, maar gelukkig brengt 2020 ook nog iets goeds! Er komen ook dit jaar weer ontzettend veel kerstfilms uit. Zo maakt Netflix veel eigen kerstfilms, brengt Hallmark zoals elk jaar weer veel films uit én verschijnen er leuke kerstfilms op dvd. Met deze lijst kun je je tot en met kerst vermaken met de leukste kerstfilms!

Holidate (Netflix)

Sloane en Jackson hebben elkaar nog niet ontmoet, maar ze hebben wel één ding met elkaar gemeen: ze hebben een hekel aan de feestdagen. Doordat ze allebei single zijn moeten ze óf aan de kindertafel zitten, óf ze worden op ongemakkelijke dates gestuurd. Wanneer ze elkaar voor het eerst ontmoeten spreken ze af om elkaars 'holidate' te zijn. Doordat ze allebei een hekel hebben aan feestdagen en zich niet tot elkaar aangetrokken voelen vormen ze een perfect team. Maar nadat de feestdagen bijna voorbij zijn ontdekken Sloane en Jackson dat datgene waar ze een hekel aan hebben, misschien toch iets is waarvan ze zijn gaan houden...

Bron: Netflix

Jingle Bell Bride (Hallmark)

Bruiloftplanner Jessica Perez reist naar een afgelegen stadje in Alaska om een ​​zeldzame bloem te vinden voor een beroemde klant en is gecharmeerd van het kleine stadje tijdens Kerstmis, evenals de knappe inwoner die haar helpt. 

Bron: Johnson Production Group

Christmas Tree Lane (Hallmark)

Meg is de eigenaar van een muziekwinkel en zij leidt de gemeenschap om het winkelgebied Christmas Tree Lane te redden van de sloop. Terwijl ze merkt dat ze valt voor Nate, een recente kennis, staat ze versteld als ze ontdekt dat hij een verrassende band met de ontwikkelaar heeft.

Bron: Hallmark

One Royal Holiday (Hallmark)

Als Anna een gestrande moeder en zoon onderdak biedt in een sneeuwstorm, ontdekt ze dat zij de koninklijke familie van Galwick zijn. Anna laat de prins zien hoe ze kerst vieren in haar geboorteplaats en moedigt hem aan om zijn hart te openen en trouw te zijn aan zichzelf.

Bron: Synthetic Cinema International, Hallmark

On the 12th Date of Christmas (Hallmark)

Twee schijnbaar onverenigbare game-ontwerpers werken samen om een ​​romantische speurtocht in de hele stad te creëren met als thema 'The 12 Days of Christmas'.

Bron: Crown Media Productions, Hallmark

Chateau Christmas (Hallmark)

Margot is een wereldberoemde pianiste. Ze keert terug naar Chateau Newhaus om de vakantie door te brengen met haar familie en wordt herenigd met een ex-vriend Jackson die haar helpt haar passie voor muziek te herontdekken.

Bron: Crown Media Productions

Deliver by Christmas (Hallmark)

Molly, een bakkerijeigenaar, ontmoet de weduw Josh. Hij is pasgeleden met zijn zoontje naar de stad verhuisd. Ondertussen is Molly gecharmeerd van een mysterieuze klant die ze nog nooit persoonlijk heeft ontmoet. Ze beseft niet dat Josh en de mysterieuze man dezelfde persoon zijn...

Bron: Muse Entertainment Enterprises, Hallmark

Holly & Ivy (Hallmark)

Wanneer Melody's buurvrouw, Nina, ontdekt dat haar ziekte is teruggekeerd, belooft Melody dat ze Nina's kinderen, Holly en Ivy, bij elkaar zal houden. Om de kinderen te adopteren, moet ze haar nieuwe huis renoveren, wat ze doet met de hulp van aannemer Adam.

Bron: Hallmark

Never Kiss a Man in a Christmas Sweater - 7 november (Hallmark)

Maggie is een alleenstaande moeder die er alleen voor staat voor Kerstmis. Maar dan komt Lucas plotseling in haar leven als een onverwachte gast. Samen overwinnen ze Kerstmis terwijl ze troost vinden in hun groeiende band.

Bron: EveryWhere Studios, Hallmark

The Christmas Ring - 7 november (Hallmark)

Een verslaggever zoekt naar het liefdesverhaal achter een antieke verlovingsring. Met de hulp van de kleinzoon van de eigenaar van de ring ontdekken ze de erfenis die zijn grootouders hebben achtergelaten.

Bron: Hallmark

Christmas with the Darlings - 8 november (Hallmark)

Net voor de vakantie beëindigt Jessica Lew haar ambtstermijn als assistent van haar rijke baas om haar recentelijk behaalde rechtenstudie binnen zijn bedrijf te gebruiken. Maar dan biedt ze aan om zijn charmante, jongere broer te helpen terwijl hij voor zijn nichtjes en neefje zorgt met Kerstmis. 

Bron: Hallmark

Jingle Jangle: A Christmas Journey - 13 november (Netflix)

Jeronicus Jangle is een speelgoedmaker die de meest bijzondere dingen uitvindt. Op een dag wordt Jeronicus' zijn meest waardevolle uitvinding gestolen. Wanneer blijkt dat zijn vertrouwde leerling hierachter zit, is het aan de slimme en innovatieve kleindochter van Jeronicus de taak om hem te helpen. Samen doen ze er alles aan om de magie terug te brengen.

Bron: Netflix

The Christmas Cure - 13 november (DVD)
Vanessa gaat voor het eerst sinds jaren weer kerst vieren in haar geboortedorp, nadat ze de afgelopen jaren als dokter vooral druk was met het beklimmen van de carrièreladder in Los Angeles. Tijdens het diner kondigt haar vader aan dat hij zijn privékliniek zal sluiten. Vanessa betreurt dit, maar heeft een leven in LA opgebouwd. Wel besluit ze, zolang ze toch nog op bezoek is, om haar ouders zoveel mogelijk te helpen in de kliniek; Van het geven van griepprikken tot aan het organiseren van het jaarlijkse kerstdiner voor patiënten, niets is haar te veel. En dan loopt zij ook nog haar jeugdliefde Mitch tegen het lijf, die zich afvraagt waarom zij de kliniek eigenlijk niet overneemt...

Bron: Hallmark Channel

Christmas on Holly Lane - 13 november (DVD)
Sarah groeide op in een prachtig knus huis aan Holly Lane. Waar haar vriendinnen Riley en Cat altijd welkom waren omdat hun eigen thuis een stuk minder gelukkig was. Met kerst als jaarlijks hoogtepunt bewaren de drie warme herinneringen aan de geur van kerstkoekjes en aan hun vriendschap. Inmiddels zijn ze volwassen en reizen ze terug naar Holly Lane om Sarah en haar dochters te steunen in het scheidingsproces van Ethan. En dan ontstaat er een gewaagd plan wat hun leven én de aankomende kerst een nieuwe wending zal geven...

Bron: Hallmark Channel

A Family for the Holidays - 13 november (DVD)
Miranda Chester is een succesvolle ontwerper uit Seattle die valt voor klusjesman Ian uit een klein dorp in Vermont. Samen zijn ze een onwaarschijnlijk stel, maar hun liefde kent geen grenzen. Enthousiast vertrekt zij naar Vermont, waar zij voor het eerst haar lang verloren familie zal ontmoeten én zal ondervinden of Ian en zij klaar zijn voor de volgende stap... Een datum prikken voor hun huwelijk. Maar dan loopt Miranda op het vliegveld tegen haar oude liefde Josh aan. Deze toevallige ontmoeting zet een wervelwind van gebeurtenissen in gang die haar relatie met Ian én de band met haar nieuwe familie zwaar op de proef stelt. Zal haar droom van een winterbruiloft smelten als sneeuw voor de zon? Of kan zij het tij nog keren?

Bron: Reel One Entertainment

A Song for Christmas - 13 november (DVD)
Weduwe Jennifer en de recent gescheiden Nate zien beiden op tegen hun eerste kerst alleen. Met hun dochters' belang voor ogen beginnen ze enthousiast aan de voorbereidingen voor de feestdagen. Als Jennifer midden in een decoratiecrisis zit voorziet Nate haar op een onhandige manier van ongevraagd advies. Als Nate haar opspoort om zijn excuses aan te bieden voor deze gênante ontmoeting slaat de vonk over. Terwijl ze voorzichtig de eerste stappen zetten op datinggebied, kruisen de wegen van hun dochters op de middelbare school. Charlotte en Megan zijn namelijk concurrenten als het gaat om het zingen van dé solo tijdens het jaarlijkse kerstfeest. Als dat maar goed gaat...

Bron: Pender Productions

Christmas in Vienna - 14 november (Hallmark)

Jess, een concertvioliste die niet meer zo gepassioneerd is, gaat naar Wenen voor een optreden. Terwijl ze daar is, vindt ze de inspiratie die ze heeft gemist en een nieuwe liefde. 

Bron: Crown Media, Hallmark

A Timeless Christmas - 15 november

Charles Whitley reist van 1903 naar 2020, waar hij Megan Turner ontmoet, een gids in zijn historische herenhuis, en een 21e-eeuwse kerst meemaakt.

Bron: Hallmark

The Princess Switch: Switched Again - 19 november (Netflix)

Hertogin Margaret komt onverwacht op de troon van Montenaro terecht terwijl ze door een moeilijke periode gaat met haar vriend Kevin. Haar dubbelganger, Prinses Stacy van Belgravia, doet er alles aan om de twee geliefden weer bij elkaar te brengen. Maar door de plotselinge verschijning van een knap lid van de Koninklijke familie die het hart van Margaret koste wat kost wil stelen wordt dat nog moeilijker. Het onverwachte bezoek van Margarets feestende nichtje (een derde look-alike die haar eigen ambities heeft) gooit nog meer roet in het eten.

Bron: Netflix

A Nashville Christmas Carol

Vivienne Wake is een televisieproducent die de leiding heeft over een kerstspecial met countrymuziek met nieuwkomer Alexis. Ze laat persoonlijke gevoelens nooit een belemmering vormen voor het zakenleven. Ze staat op het punt een baan in LA te aanvaarden en met de terugkeer van Gavin Chase - haar jeugdliefde en manager van de headliner van de special, Belinda - krijgt ze bezoek van de geest van haar onlangs overleden mentor, Marilyn. Haar mentor waarschuwt dat haar huidige pad naar een donkere toekomst leidt en heeft zowel de Spirit of Christmas Past als de Spirit of Christmas Present gerekruteerd om haar te helpen weer op het goede spoor te komen. De geesten dwingen Vivienne om haar leven onder handen te nemen.

Bron: Hallmark

A Little Christmas Charm - 21 november (Hallmark)

De sieradenontwerper Holly vindt een verloren bedelarmband. Ze besluit om samen te werken met onderzoeksjournalist Greg in de hoop de eigenaar te vinden en hem voor kerstavond terug te brengen.

Bron: Hallmark

A Christmas Tree Grows in Brooklyn - 24 november (Hallmark)

Erin plant de kerstviering van de stad en moet brandweerman Kevin voor zich winnen om de prachtige sparrenboom die op zijn land staat te krijgen voor de viering.

Bron: Hallmark

Good Morning Christmas! - 25 november (Hallmark)

Twee concurrerende tv-presentatoren worden met Kerstmis naar een feestelijk stadje gestuurd. Terwijl ze net doen alsof ze met elkaar overweg kunnen, ontdekken ze nieuwe dingen van elkaar.

Bron: Front Street Pictures, Hallmark

The Christmas Chronicles: Part Two - 25 november (Netflix)

Twee jaar geleden hebben Kate en Teddy Pierce samen met de kerstman kerst gered. Er is sindsdien veel veranderd. Kate is nu een cynische tiener en wordt onverwacht herenigd met de Kerstman wanneer een mysterieuze onruststoker Kerstmis voor altijd dreigt te verpesten. Jack en Kate moeten opnieuw samen met de kerstman het kerstfeest proberen te redden.

Bron: Netflix

If I Only Had Christmas - 29 november (Hallmark)

Met Kerstmis werkt een opgewekte publicist samen met een cynische ondernemer en zijn team om een ​​goed doel in nood te helpen. 

Bron: Hallmark

De Familie Claus - 7 december (Netflix)

In deze film maken we kennis met Jules Claus die sinds de dood van zijn vader een jaar geleden niets meer met Kerstmis te maken wil hebben. Hij brengt zijn tijd graag door in de speelgoedwinkel van zijn opa, terwijl zijn moeder aan het werk is. Op een dag vindt hij een magische sneeuwbol. Hiermee kan hij naar alle uithoeken van de wereld reizen én hij ontdekt iets heel bijzonders: zijn opa is namelijkde kerstman! Nu de vader van Jules is overleden neemt zijn opa weer de taak van kerstman op zich. Helaas gaat dit niet zonder slag of stoot en wanneer de opa van Jules zijn been breekt, besluit Jules om hem te helpen. Maar hij kan niet het kerstgevoel met anderen delen, als hij zelf niet eerst leert om van Kerstmis te houden.

Bron: Netflix, Dutch Filmworks

 

Lees ook: Alle aankomende Netflix kerstfilms en series

Nieuwste artikelen

  • De langste fantasy boeken series

  • In welk boek wil jij leven?

  • 10 x geweldige slechte tienerfilms

  • De moeilijke Harry Potter Quiz

  • Complete Young Adult series die je achter elkaar wil lezen

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • Netflix codes

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Volwassen acteurs die tieners speelden

  • De 10 leukste kerstfilms aller tijden!

Zoek in artikelen