De 13 leukste kerstfilms op Videoland

Het liefst willen we lang voordat Kerstmis aanbreekt al in de kerstsfeer komen. Maar ook tijdens kerst vinden we het heerlijk om dat echte kerstgevoel te ervaren. En hoe kom je beter in de kerstsfeer dan door het kijken van romantische kerstfilms? Videoland heeft ontzettend veel heerlijke kerstfilms op de streamingdienst staan. Zoveel zelfs dat we voor jullie de 13 leukste kerstfilms hebben uitgezocht!

Love Actually

In deze heerlijke kerstfilm volgen we acht inwoners van Londen in de aanloop naar kerst. Zo wordt de nieuwe premier verliefd op het meisje dat zijn thee brengt, terwijl zijn zus juist huwelijksproblemen heeft. Ondertussen proberen een vader en zijn stiefzoon het verlies van de moeder te verwerken en dat terwijl de zoon ook nog eens verliefd is op een meisje uit zijn klas.

Bron: Universal Pictures

How The Grinch Stole Christmas

De Grinch is een gemene griezel die Kerstmis haat. Hij woont buiten Whoville in een grot op de berg. Vanaf Mount Crumpit ziet hij hoe de Whos van Whoville druk in de weer zijn met de voorbereidingen voor Kerstmis. Dus besluit hij er voor eens en voor altijd een stokje voor te steken door op Kerstavond alle cadeautjes en versieringen te stelen….. Maar dan gebeurt er iets waardoor de Grinch ontdekt dat de echte geest van Kerstmis veel dieper gaat dan slingers en speelgoed.

Bron: Universal Pictures

Office Christmas Party

Clay dreigt zijn baan te verliezen dankzij zijn zus Carol, die de CEO van zijn bedrijf is. Hij probeert hier een stokje voor te steken door een grote klant binnen te halen met een klein feestje. Maar wat een bescheiden werkborrel had moeten worden, loopt uit op het meest bizarre kantoorfeest dat het kantoor ooit heeft meegemaakt.

Bron: Dreamworks

A Princess for Christmas

Het leven van Jules Day staat volledig op zijn kop als ze noodgedwongen de zorg voor haar neefje Milo en nichtje Maddie op zich neemt. Nu, een jaar later, is haar leven nog steeds een chaos, maar is ze vastbesloten de kinderen een fijne kerst te bezorgen. Jules, Milo en Maddie reizen op uitnodiging van een familielid naar Europa, waar ze de kerstdagen zullen doorbrengen op Castleburry Hall. De bewoners van het kasteel zijn alles wat Jules niet is: rijk, koninklijk en altijd even feilloos. Als Jules de charmante Prins Ashton ontmoet, wordt het verblijf op het kasteel een stuk leuker - tot ze zijn verloofde ontmoet en zich af begint te vragen of verschillen in afkomst ware liefde in de weg staan....

Bron: Riviera Films

The Holiday

Iris en Amanda zijn twee totaal verschillende vrouwen met totaal verschillende levens. De een woont in een romantische Engelse cottage, de andere in een chique buurt in Hollywood. Beide hebben ontzettend pecht met mannen. De twee ontmoeten elkaar via een website en besluiten om van huis te ruilen. Ze vinden allebei wat ze nooit hadden verwacht ooit nog te vinden: een nieuwe liefde. Ze komen erachter dat een verandering van adres daadwerkelijk je leven kan veranderen.

Bron: Columbia Pictures

Christmas Next Door

Eric Randall is een beroemde auteur die schrijft over hoe je vrijgezel kunt blijven. Hij wordt gedwongen om voor zijn nichtje en neefje te zorgen tijdens de vakantie. Daar leert hij de buurvrouw April Stewart kennen, die gek is van Kerstmis, en samen met haar vindt hij niet alleen de liefde, maar ontdekt hij ook de betekenis van kerst.

Bron: Crown Media Productions

The Christmas Train

Deze kerstfilm is gebaseerd op het gelijknamige boek van David Baldacci. Tom Langdon neemt de trein van Washinton D.C. naar Los Angeles om op tijd te zijn voor Kerstmis. Onderweg zijn er een paar verrassingen. Zo blijkt er een lang verloren liefde aan boord te zijn, bedreigt een sneeuwstorm de reis en ontmoet hij onverwachte personages, zoals de wijze Agnes en de filmproducent Max, waardoor het een onvergetelijke reis wordt.

Bron: Front Street Pictures

A Rose for Christmas

Andy is een getalenteerde kunstenares die het bedrijf van haar vader moet overnemen. Dit bedrijf maakt praalwagens voor het bloemencorso. Ze wordt gedwongen om samen te werken met de veeleisende zakenman Cliff die geen tijd heeft voor haar kunst. Maar ondanks hun meningsverschillen, lijkt er toch wat moois op te bloeien tussen hen.

Bron: Hallmark Channel

Christmas getaway

In de hoop de vakantie ontspannen door te brengen, neemt een schrijfster voor het eerst een traditionele kerstreis. Door een vergissing van de verhuurder is het huisje waarin ze verblijft dubbel geboekt en moet ze de vakantie doorbrengen met een weduwnaar, zijn jonge dochter en moeder. Wat begint als een ongemak, groeit uit tot veel meer.

Bron: Front Street Pictures

Holiday for Heroes

Audrey schrijft al een tijdje met sergeant Matt en is stomverbaasd als hij vlak voor kerst opeens met zijn collega's haar koffiezaak bezoekt. Helaas worden de soldaten juist op dat moment opgeroepen voor een missie en kunnen Audrey en Matt elkaar niet beter leren kennen. Bovendien besluit de burgemeester het jaarlijkse evenement voor soldaten te schrappen. Audrey besluit geld in te zamelen om het evenement zelf te gaan organiseren en krijgt hulp van makelaar Luke.

Bron: Synthetic Cinema International

Write Before Christmas

Jessica wordt vlak voor kerst gedumpt door haar vriend. Ze besluit vijf mensen die haar leven hebben veranderd een kerstkaartje te sturen. Een van hen is haar oude muziekleraar. Zijn zoon, Luke, leest de kaart aan hem voor en wordt op pad gestuurd om Jessica een mooi kerstcadeau te geven. Als Jessica en Luke elkaar ontmoeten, voelen ze zich meteen tot elkaar aangetrokken.

Bron: Crown Media Productions

A Veteran's Christmas

Grace is afgezwaaid bij de marine en is vlak voor kerst op weg naar een nieuwe toekomst in Cincinnati. Ze krijgt autopech, maar gelukkig komt ze rechter Joe tegen. Grace mag in zijn gasthuis verblijven. Ze wordt verwelkomd door de familie van Joe en doet al snel mee aan alle kerstactiviteiten. Ze wordt verliefd op Joe, maar is bang dat hij nog gevoelens heeft voor zijn ex, Marnie.

Bron: Crown Media Productions

Christmas in Evergreen: Tidings of Joy

Journaliste Katie gaat naar Evergreen om verslag te doen van de kerstactiviteiten. Inwoner Ben probeert haar ervan te overtuigen dat het dorp meer is dan een toeristische trekpleister. Als ze langer blijft en meer mensen ontmoet, leert Katie Evergreen steeds meer te waarderen.

Bron: Front Street Pictures

 

Lees ook: Vijf kerstfilms die gebaseerd zijn op boeken

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • De 10 leukste kerstfilms aller tijden!

  • Dit zijn de aankomende Hallmark kerstfilms

  • Eindelijk staat het vervolg op Love Actually, Red Nose Day, Actually online

  • De 13 leukste kerstfilms voor de feestdagen

  • De 10 beste Hallmark kerstfilms

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen