Top 12 erotische speelfilms

Let op: 18 jaar en ouder

Nee, we hebben het hier niet over films waarbij het enige genre "erotisch" is. Maar er zijn genoeg Hollywood speelfilms die te zien zijn via bijvoorbeeld Netflix die zeker aangemerkt kunnen worden als sexy speelfilms. Is dit genre voor jou een echte guily pleasure? Dan zijn deze aanraders iets voor jou!

365 Dni

In deze film maken we kennis met een vurige directrice die in een passieloze relatie zit. Maar dan wordt ze het slachtoffer van een dominante maffiabaas, genaamd Massimo. Hij houdt haar gevangen en geeft haar één jaar om verliefd op hem te worden... Netflix heeft ondertussen ook 365 Dni deel 2 én deel 3 aangekondigd, dus we kunnen voorlopig nog van Massimo genieten.

Bron: Next Film

Lady Chatterley's Lover 

Lady Chatterly zit vast in een liefdeloos huwelijk en besluit op zoek te gaan naar een minaar. Deze vindt zij in de nieuwe jachtopziener. Eerst wil hij niets van haar weten; zij is immers de vrouw van zijn werkgever. Lady Chatterly blijft hem echter verleiden en heel langzaam groeit de eerst seksuele relatie uit tot een innige, diepe liefde. De geheime relatie komt uit en het wordt een groot schandaal in het sociale milieu van Lady Chatterly. Kan hun liefde de druk van de buitenwereld aan of zal de lady zich moeten schikken naar de regels van haar man?

Bron: Cine-Source

Nymphomaniac

In deze erotische speelfilm wordt Joe op een koude winteravond gevonden door Seligman. Ze is in elkaar geslagen en achtergelaten in een donkere steeg. Hij neemt Joe mee om haar wonden te verzorgen. Eenmaal thuis luistert hij aandachtig naar Joe die haar erotische levensverhaal met hem deelt en daarbij haar diepste geheimen blootgeeft.

Bron: Zentropa Entertainments

Addicted

De succesvolle zakenvrouw Zoe Reynard lijkt alles te hebben bereikt: de droomechtgenoot van wie ze houdt, twee geweldige kinderen en een bloeiende carrière. Zo perfect als alles er van buitenaf uitziet, wordt Zoe nog steeds aangetrokken door verleidingen waar ze niet aan kan ontsnappen of die ze niet kan weerstaan. Ze zet haar familie en bloeiende carrière op het spel wanneer ze een affaire aangaat met een getalenteerde schilder en langzaam de controle over haar leven verliest.

Bron: Lionsgate

Fifty Shades of Grey

Wie kent de Fifty Shades of Grey films niet? Als je houdt van erotische speelfilms, dan moet je deze trilogie zeker een keer gezien hebben! De jonge, onbevangen literatuurstudente Anastasia Steele komt onverwachts in aanraking met de charismatische, mysterieuze miljardair Christian Grey. Ze is direct betoverd door hem, maar hij lijkt te hoog gegrepen voor haar. Totdat Grey op een dag ineens in de winkel staat waar ze parttime werkt. Vanaf dat moment zal Christian Grey Anastasia geen moment meer met rust laten.

Bron: Focus Features

Red Shoe Diaries

Na de zelfmoord van zijn vriendin Alex zoekt Jake via haar dagboeken naar antwoorden op de vraag waarom ze zichzelf van het leven beroofde. Jake ontdekt dat hoewel ze van hem houdt, ze het gevoel had dat er iets ontbrak. Ze ontmoette een bouwvakker met wie ze een affaire kreeg en met wie ze dingen kon doen die ze niet met Jake deed. Ze kon niet bij hem wegblijven.

Bron: Republic Television

Eyes Wide Shut

Nadat zijn vrouw, Alice, hem vertelt over haar seksuele fantasieën, besluiten William Harford en zijn vrouw meer te experimenten met seks. Hij gaat op pad voor een nacht vol seksueel avontuur. Na een aantal minder dan succesvolle ontmoetingen ontmoet hij een oude vriend, Nick Nightingale, die hem vertelt over vreemde seksfeesten waar hij geblinddoekt piano moet spelen. Alle mannen op het feest zijn verkleed en dragen maskers, terwijl de vrouwen allemaal jong en mooi zijn. Harford slaagt erin een geschikt kostuum te vinden en gaat naar het feest. Eenmaal daar wordt hij echter gewaarschuwd door iemand die hem ondanks het masker herkent, dat hij in groot gevaar verkeert. De bedreigingen blijken heel reëel en sinister te zijn...

Bron: Warner Bros.

Below Her Mouth

De verloofde moderedactrice Jasmine ontmoet op een vrijdagavond Dallas, een vrouwelijke dakdekker die sinds kort geen relatie meer heeft. Jasmine wordt al snel verliefd op de mysterieuze vrouw die met een team aan het werk is in het huis naast het hare. De toevallige ontmoeting verandert al snel in een verlangen dat in Jasmine ontbrandt wanneer ze Dallas beter leert kennen, wat haar ertoe brengt Dallas te vergezellen naar haar goedkope loft, wat het begin is van een turbulente affaire. Deze affaire dreigt hun hele leven overhoop te halen...

Bron: Serendipity Point Films

La Belle Noiseuse

De voormalige beroemde schilder Frenhofer woont rustig met zijn vrouw in zijn landhuis in de Franse Provence. Als de jonge kunstenaar Nicolas hem bezoekt met zijn vriendin Marianne, besluit Frenhofer opnieuw te gaan werken aan een schilderij genaamd 'La Belle Noiseuse', dat hij lang geleden heeft opgegeven. En hij wil Marianne als model. Het daaruit voortvloeiende creatieve proces zal het leven van de personages veranderen. Het wordt een strijd om waarheid en betekenis, en de vraag wat de grenzen van kunst zijn.

Bron: Pierre Grise Productions

The Duke of Burgundy

In een landhuis leven twee vrouwen samen. Op het eerste gezicht is Cynthia een aristocrate die haar huishoudster Evelyn vernedert en bestraft voor het kleinste vergrijp. Maar de straf is onderdeel van een zorgvuldig seksueel rollenspel dat zich dagelijks herhaalt. In werkelijkheid zijn Cynthia en Evelyn verwikkeld in een sadomasochistische relatie en is hun machtverhouding een stuk complexer dan die van meesteres en slavin.

Bron: Pioneer Pictures

The Handmaiden (Ah-ga-ssi)

Een jonge vrouw is in de jaren 30 in Korea tijdens de Japanse kolonisatie aangenomen als dienstmeisje door een rijke Japanse erfgename. Zij leeft op een groot landgoed, afgesloten van de buitenwereld en in de macht van een tirannieke oom, die met haar wil trouwen. Maar Sookee heeft een geheim. Met de hulp van een oplichter, die zich uitgeeft voor een Japanse graaf, zijn er andere plannen voor Hideko…

Bron: CJ Entertainment

Indiscretion

Veronica is de vrouw van een politicus wier korte affaire met een onrustige jonge artiest haar blijft achtervolgen wanneer hij elk deel van haar leven begint te infiltreren. Terwijl haar man en dochter weg zijn, geniet Veronica Simon van een weekendje weg met Victor, een verleidelijke jonge beeldhouwer. Maar nadat Veronica de affaire heeft afgeblazen, weigert Victor haar los te laten en doet hij er alles aan om Veronica voor zichzelf te hebben. Hoe ver zal Victor gaan om te krijgen wat hij wil, en is er iets dat Veronica kan doen om zijn waanzinnige obsessie te stoppen voordat het haar familie vernietigt?

Bron: Granfalloon Productions

 

Lees ook: 12 erotische fantasy boeken series

Nieuwste artikelen

  • Dit is wat we weten over de serie Wednesday + trailer

  • Eeuwig licht - Francis Spufford

  • Hotel op de Rots : Hotel in de Wolken - Mel Hartman

  • Grimwoud - Nadia Shireen

  • Oostende is niet ver meer - Katrien van Hecke

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • Netflix codes

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Volwassen acteurs die tieners speelden

  • Pikante films op Netflix

Zoek in artikelen